erkegi avucunun icine almanin altin kurallari!

yok oyle bısey:olmaz: adam aşıksa zaten avucunun ıcındedır sende ona yeterınce deger verıyor ve saygı gosterıyosan sen zaten vazgecılmazssın ama aşk yoksa ıstersen dunya guzelı ol cambaz ol ne fayda

evet buna bende katiliyorum..kadinin her dedigini yapip,tuzagina dusen bi erkekten sogurdum.gecen bi ark.sevgilisi 2 saat icinde cok kez, adam kotu bisey demedigi halde azarladi bisey yerine koydu aleni bi sekilde.o bisey istediginde tersliyo istemiyo.kopegim miyim diyo sakayla.o da bize bakiyo utaniyo bazen.ama hala pesinde agzindan bisey ciksada gidip yapsam diye bakiyor.cok uzuldum cokta sasirdim sonra dusundum koskoca adam kendi izin veriyor.bi erkek dozunda verecek ve geri cekecek kendini..

aman yarabbim..
kafamı daha kıymetli işlere yorarım ben..
aşk sevgi yaşıyoruz, futbol maçı yapmıyoruz ne taktiği yahu..

çok meraK EDEN bu sorunun cevabını Fatih hocaya sorsun.. :ecrin_bebek:

eğer gerçek bir sevgi yaşarsanız ve bunu saygıylada bütünleştirseniz en az bizim kadar onlarda dünyalarından bunu asla kaybetmek isemeyeceklerdir ve o sevginizin güzelliğini sıcaklığını yaşadığında başka hiç bir şey sizden önemli olmayacaktır yani sadece doğal ve dürüst olun bence

Bir erkegi avcunun icine alma ve elde tutmanin recetesi olsaydi,her dogan bebek "ask cocugu" olur,ayrilmalar, bosanmalar yeryuzunden silinirdi...

var böyle birşey hanımlar kadında bıtıyor herşey.akıllı olun erkeğinizi şaşırtın her konuda.şimdi birşey yazıcaktım taktık olarak ama üstüme yürürler. öğrenmek isteyene özel mesajla anlatırım.:)

var böyle birşey hanımlar kadında bıtıyor herşey.akıllı olun erkeğinizi şaşırtın her konuda.şimdi birşey yazıcaktım taktık olarak ama üstüme yürürler. öğrenmek isteyene özel mesajla anlatırım.:)

bana banaa lütfen bana anlaatt :))

böyle bir şeyin taktiğinin veya avucun içine alınması gibi bir şey çok saçma bana göre...
ben karşımda böyle düşünen bir adam olsa soğurdum aynı şey erkek
içinde geçerli.
sadece sevgi önemlidir..sevilip sevmek içden gelir.olmuyorsada üstelemenin
mantığı yok.

böyle bir şeyin taktiğinin veya avucun içine alınması gibi bir şey çok saçma bana göre...
içinde geçerli.
mantığı yok.

her bayan öyle düşündüğünden olmuyor işte.Bence işin sırrı var var:)
size hak veriyorum normalinde böyle olması lazım ama işin sistemi öyle demiyor üzgünüm.:kahve:

içinde geçerli.
mantığı yok.

canim ya avucunun icine almak derken istedigini yaptirmak anlaminda..
yani etrafinda pervane olmasi.. deger bilmesi kiymet bilmesi ..
yani sus pus pisirik bi erkek anlaminda degil..

yanlis anlasildi galiba

ahh ahh bende isteklerimi nasıl yaptırcam bilmiyorum
açıkça söylediğimde oldu
biliyo, bildiği halde yok ortada bişii :umursamaz:

valla Bir Buçuk senedir BeraBerim çok seviyor Beni ama şuan tamamen avcumun içinde. erkekler BeBek giBidir. çok kurnaz değillerdir, onları yönetmek çekip çevirmek tamamen bizim elimizde. Sevmeleri Bizim elimizde değil seviyorsa seviyordur ama iş ilişkiyi güzel yürütmeye onu hamur giBi yoğurmaya gelirse Bi erkeği çekip çevirmek öylesine kolaydır ki.. nil de söylüyor ya seks para ve futBoldur hep sohBetleri, bunu yönetmek BeBek işi yormadan =)))

Son düzenleme:
bunu hiç beceremedim..
elimden uçtu gitti.. mafoldumben
ben ne yaptım: sevdim çok sevdim hemde ,
değer verdim,
sevdiğimi hep belli ettim söyledim,
naz yapmadım, kapris yapmadım
her dediğine tamam dedim..
hatalarını görmezden geldim üzerini örttüm hep..

sonuç: mafoldumben :gitme:

aynen ben de senin gibiyim cnm....opuyorumnanaktan
hatalarımın farkına varıyorum artık geç de olsamafoldumben ..başka çare yok yoksa kaybediyorum...:olmaz:.

bende çok taviz verdim.bu ara evlilikle ilgili bi kara alıcaz daha doğrusu ben aldım ama o daha kararsız biraz ve bu beni çok yordu ve ona açıkca söyledim bu zanana kadar kimseye taviz vermedim bukadar artık bardak doluyor artık haberin olsun dedim .tamam dedi.dünde kırgın konuştum ama kızlar bu işe yararmı ben ne yapmalıyım ya bana yardım lazım ahhhh........ne zormuş ya ilişki yürütmek..

Back
X