- Konu Sahibi zeynep_tuana
yok oyle bısey
lmaz: adam aşıksa zaten avucunun ıcındedır sende ona yeterınce deger verıyor ve saygı gosterıyosan sen zaten vazgecılmazssın ama aşk yoksa ıstersen dunya guzelı ol cambaz ol ne fayda

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir erkeği avcunun içine almanın en iyi yöntemi,ona seni kaybedeceğinin hissini vermektir
hiç böyle birşey düşünmedim ben onu seviyorum o beni seviyor. Biz birbirimize aşığız. Ötesi yok.
var böyle birşey hanımlar kadında bıtıyor herşey.akıllı olun erkeğinizi şaşırtın her konuda.şimdi birşey yazıcaktım taktık olarak ama üstüme yürürler. öğrenmek isteyene özel mesajla anlatırım.:)
bana banaa lütfen bana anlaatt :))
böyle bir şeyin taktiğinin veya avucun içine alınması gibi bir şey çok saçma bana göre...
ben karşımda böyle düşünen bir adam olsa soğurdum aynı şey erkek
içinde geçerli.sadece sevgi önemlidir..sevilip sevmek içden gelir.olmuyorsada üstelemenin
mantığı yok.
bekarlara anlatmam evli olması lazım.:lepi:
böyle bir şeyin taktiğinin veya avucun içine alınması gibi bir şey çok saçma bana göre...
ben karşımda böyle düşünen bir adam olsa soğurdum aynı şey erkek
içinde geçerli.sadece sevgi önemlidir..sevilip sevmek içden gelir.olmuyorsada üstelemenin
mantığı yok.
bunu hiç beceremedim..
elimden uçtu gitti.. mafoldumben
ben ne yaptım: sevdim çok sevdim hemde ,
değer verdim,
sevdiğimi hep belli ettim söyledim,
naz yapmadım, kapris yapmadım
her dediğine tamam dedim..
hatalarını görmezden geldim üzerini örttüm hep..
sonuç: mafoldumben :gitme:
lütfen anlat
tempo tutturayimmmi anlat anlat :):)