3 yıllık bir ilişkim var 3 yılı ir şekilde getirdik neyse pazr günü beraberdik pazar akşamı benim hiç tahammül edemiyeceğim bir şey öğrendim o gün boyunca konuşmadık mesaj atıyorum yok cevap gelmiyor o gün haykırdım ağladım konuştuk bana beklemeni istiyorum sadece dior neyse pazartesi günden itibaren ben kendimi geri çektim işte arıyor kısa cevap vriyorum önceden sevgi mesajları atıyordum şimdi atmıyorum telefonlarının birini cevap veriyorum birini vermiyorum çıkalım dior müsafirim gelecek diorum bir şekilde mazeret uyduruyorum gece dışarıya çıktık soğuktum elimi tuttu caddeye geldik elimi bıraak dedim elini omzuma atıyor bir süre sonra bir şekilde uzaklaşıyorum aramıza 2 kişi sığacak sekilde uzak yürüdük sorularını kısa net cevap kaçmak cevap neden üzügün oo üzgün değilim dedim bu gün meseneyi açtım 2 saat yazmadı sonra bana dediki selam sabahta yok hayırdır dedi seneneler oluyor gecekidolastıgımızıhiç unutmuyacagım
*demekki benden bukadar sogumussun dedi bana ne olacak bişi olduğu yok dedim olmadıdiyorsun
kendinikandırıyorsun sadece dedi nediyeyim sen bilirsin dedim normal diosun dedi bende bişi demedim dedim tamam uzatma dedim nesini uzatayım
dünküyapmıs oldugunhareketlernormalmıydı senin acından dedi.ne yapmışım ben dedim elimibırakırmısın demelerin benekarsı ilgin olmaması.onun için aklındangecenneri söylermisin dedi benim aklımdan bişi geçmiyor dedim ilgisizliknerden kaynaklanıyor bunun acıklamasını yorumyaparmısın dedi hadi dışarıya çık biraz baş başa dolaşalım dedi bende saat 3 olmuş akşam oluyor dedim çıkmayacakmısın dedi bende hayır dedim olsun daha saat 3 dedi ii bende çıkmayacağım dedim
şimdi canım arkadaşlarım bana akıl verin doğru yoldamıyım daha neler yapmalıyım ben bu kişiye sinirden öldürdü beni 3 gündür dünyam alt üst oldu sizlerin önerisini bekliyorum...
*demekki benden bukadar sogumussun dedi bana ne olacak bişi olduğu yok dedim olmadıdiyorsun
kendinikandırıyorsun sadece dedi nediyeyim sen bilirsin dedim normal diosun dedi bende bişi demedim dedim tamam uzatma dedim nesini uzatayım
dünküyapmıs oldugunhareketlernormalmıydı senin acından dedi.ne yapmışım ben dedim elimibırakırmısın demelerin benekarsı ilgin olmaması.onun için aklındangecenneri söylermisin dedi benim aklımdan bişi geçmiyor dedim ilgisizliknerden kaynaklanıyor bunun acıklamasını yorumyaparmısın dedi hadi dışarıya çık biraz baş başa dolaşalım dedi bende saat 3 olmuş akşam oluyor dedim çıkmayacakmısın dedi bende hayır dedim olsun daha saat 3 dedi ii bende çıkmayacağım dedim
şimdi canım arkadaşlarım bana akıl verin doğru yoldamıyım daha neler yapmalıyım ben bu kişiye sinirden öldürdü beni 3 gündür dünyam alt üst oldu sizlerin önerisini bekliyorum...