• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkeği dize getirmeye başladım ama arkadaşlar doğru yoldamıyım bilmiyorum

Ben sana bısey soyleyeyım mı arkadasım,sen erkek mılletını ne kadar tanıyorsun bılmıyorum ama cevremde gordugum sahıt oldugum onca olaya dayanarak soyluyorum kı belkı de bu adam hiç boşanmadı kimbilir,belkı de seni hep kandırdı,bunu dusunmek ıstemeyeksın bılıyorum ama lutfen dıkkate al ve bu karmasık ılıskıyı bıtır gıtsın,sakın gorusme bır daha,,,boyle bısey yok aılesı eskı esını eve gerı getırmıs,bu kadar sacma bısey olamaz,lutfen uzaklas ondan kendı ıyılıgın ıcın,ılerıde uzulmemen ıcın,,,illa sevgılın olmasını ıstıyorsan kendıne bekar temız bı genc sec,sevgılerımle

çok hassas bir konu.. ama ne alaka ya. şuan aynı evde kalıyorlarsa az bile yapıosun derim. aynı evde kalıyorsa ben direkt bitiririm. ne münasebet yani. kadın gidene kadar onun başka bir yerde kalması gerekir. arkadaşına falan gitsin.

hadı kadın geldı adam ıstemıyorsa oun o gıtsın evden enazından gece kalmasın ne bılım kadın doğal olarak evlılıgını kurtarmaya calısıyordur hamıle falansa olmasada bunu yapar gercı.bence bosandıgından emın olmadan artı bosNMADAN gonlunu verme derım ben sevıyorsa bosanır gelır abii:23:

arkadaşlar siz müjdeli haberim var kadın gitti bu gün bizi el ele gördü takip etmiş bizi karşımıza çıktı sevgilim ben seninle yollarımı ayırdım engel olmaya çalışma dedi oda tamam gidiyorum dedi erkek arkadaşım arkadaşının evinde kalıyor yani gerçekten işe yarıyor tavır koymak göster çekil derler yaaa erkekler bundan anlıyor :66::66::66:

yemekte ellerimi hiç bırakmadı seni çok seviyorum dedi bana tavır yapma gecem gündüzüme karıştı dedi tabi ben yine biraz geride ve düşünceli durdum benim için fark etmez karar verdiğim an bitersin dedim ben den ayrılmada dedi sensizliğe dayanamam ben dedi:47::47::47:

Back
X