• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeği erkek kılan

Hazal zamani

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2008
3.027
363
688
İstanbul
Kızlar sizlere bi olay anlatcam herkesten farklı değişik fikirler yorumlar çıkacak,şu anda benim arkadaşımlan olduğu gibi.oda kk ye uye ve biz bu konu adı altında cıt kaldığımız düşüncemizi belirteceğiz..

Bu hafta sonu ben serap ve özlem adapazarına özlemin köyüne gittik.köydede sözlüsü vardı.ailesi ile oda gelmişti.bizde msafir olarak gittik.herşey çok güzel di meyva ağacları sakarya nehri doğal ortam..gezdik ettik.neyse pazar günü babalar günü idi.özlemin babasına mezar ziyareti yapalım dedik.mezarlıkve köy arasında 1 saat kadar mesafe vardı.sözlüsününde arabası vardı.araçı benzinlikte durdurdu ve özlemden mazot parası aldı.ben olaya normal bakıyorum olabili dedim.bu arada çocuğun hali vakti yerinde.bu arada kızımız çok güzel çocuğa göre ve iyi bir mesleği var.çocukta daha evvel 2 evlilk yapmış.birincisinden 9 yaşında bir kızı var.çocuğun ailesi çok iyi ve özlemin hemşerisi.kız çocuğuda çok tatlı.ben bile alıp bakarım.sorun şu arkadaşım serap arasında.serap dedi şaka gibi ya özlemden benzin parası aldı.bende normaldir dedim.serap ya olmaz erkek adam elini cebine atmaz mı.serabın eşi gene bizlen hafta sonu şileye gitmiştik.adam elimize cebimize attırmadı.belki çoğunuza saçma gelecek ama hangimiz doğru düşünüyor.özlem zaten kızının her değini yapar.istediğini alır.

Hayat müşterek dicenizde serap nie böle katı düşünüyor.bana o sen bu kafaylan dedi.bende seraba diyorum ki.ben çıktığım erkeklen bişeyler yaşamıyorsam ki yaşamam (öpüşme sevişme vs)
bazen ben ısmalarım çünkü parası haramdır.ama yaşarsam eğer belki beklerim.herkes kendi düşüncesinde ve seraplan tartışıyorz.özlemde ona hak veriyor bazende bana.

Kızlar özlem kime inansın.sizneye inanısınız peki.

şimdiden tşkler yorumlarınız için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back