Erkeği Tanımak Ve Evrim Geçirmesi

bendeuyeolcam

Guru
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2011
2.954
8.936
408
Erkekler evlendiğinde evrimini tamamliyorlar mi?
Nişanlıyken sakin, anlayışlı, trip ve naz çekebilen, size ayrı bir özen gösteren adamlar gidip
yerine başkası mı geliyor cidden?
Bu çok büyük bir şok halidir sanırım.
Çok yıpratıcı oluyor mu bu süreç?
Sizler nasıl alıştınız?
Çok ciddi bi değişim mi geçiriyorlar?
Mesela çok sakin diye tanınan ama çok iyi rol yapmış olanları gören, bilen var mi?
Peki bu şoku yaşamamak ve her yönüyle tanımak için neler yapabiliriz?

Erkekler evlendiğinde evrimini tamamliyorlar mi?
Nişanlıyken sakin, anlayışlı, trip ve naz çekebilen, size ayrı bir özen gösteren adamlar gidip
yerine başkası mı geliyor cidden?
Bu çok büyük bir şok halidir sanırım.
Çok yıpratıcı oluyor mu bu süreç?
Sizler nasıl alıştınız?
Çok ciddi bi değişim mi geçiriyorlar?
Mesela çok sakin diye tanınan ama çok iyi rol yapmış olanları gören, bilen var mi?
Peki bu şoku yaşamamak ve her yönüyle tanımak için neler yapabiliriz?

bu süreç çok farklııydı benim için eski sevgilisi ve onun ablası yüzünden tartışma yaşamıştık onlara toz kondurmayışı sinirimi bozmuştu en sonunda ağlayarak başka odaya gittim benden özür diledi onlar için seni üzdüm ağlattım diye o da ağlamıştı benimle alışmaya çalıştı uzak durdu kimi zaman yabancılaştı ben vazgeçmedim sıkmadan herşeyin aynı oldugunu tek farkın aynı evde olmamız oldugunu hissettirdim sevdiği şeyleri beraber yapmaya çalıştım asla karşına geçip hesap sormadım davranış şekline yani şimdi nasılmıyız :8:herşey çok güzel benden bir gün bile ayrı kalamaz çünkü hayatı boyunca kimse bu denli değer vermemiş ona :10:

bu süreç çok farklııydı benim için eski sevgilisi ve onun ablası yüzünden tartışma yaşamıştık onlara toz kondurmayışı sinirimi bozmuştu en sonunda ağlayarak başka odaya gittim benden özür diledi onlar için seni üzdüm ağlattım diye o da ağlamıştı benimle alışmaya çalıştı uzak durdu kimi zaman yabancılaştı ben vazgeçmedim sıkmadan herşeyin aynı oldugunu tek farkın aynı evde olmamız oldugunu hissettirdim sevdiği şeyleri beraber yapmaya çalıştım asla karşına geçip hesap sormadım davranış şekline yani şimdi nasılmıyız :8:herşey çok güzel benden bir gün bile ayrı kalamaz çünkü hayatı boyunca kimse bu denli değer vermemiş ona :10:

Öncelikle Allah daha da mutlu etsin, sevindim sizin adınıza:nazar:
Genel itibariyle bayanlar evliliğe daha çabuk adapte olurken erkekler bu süreci daha sıkıntılı geçiriyorlar sanırım.
Sonunda yıpranmadan yıpratmadan başarmışsınız, tebrikler.
Karşımızdaki adamsa ben de sevgi ve ilginin evlilikteki birçok şeyi daha kolay ve daha çekilebilir hale getirdiğini düşünüyorum.
Sizin eşiniz olumlu yönde değişmiş, anlamış. Maşallah.
Benim sorum ise daha çok ''evlenmeden önce sevdiğim o adam nerede'' söylemlerinin örnekleri yönünde..
Yani çok çok iyi rol mu yapılıyor bize yoksa görmek mi istemiyoruz?
Bu detaylar nerede saklı da göremeyen birçok kadın yanılabiliyor?
Genelde ne tür bir değişime şahit olunuyor? gibi sorular kafamı kurcalıyor.

bence köprü sendromu yaşıyorlar. köprüyü geçene kadar... misali hep karşı tarafın istediği kişilik oluyorlar. tabii evlendikten sonra da artık özü dışarı çıkıyor.
bir de beklentilerimiz ve bizim hayallerimiz onları kalıplaştırmak istiyor. ama erkek doğası buna hep direniyor. biraz da haklılar.

Back
X