• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkeğin aldattığı nasıl anlaşılır

zilanay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2011
154
0
46
Bartın
bir erkeğin aldattığı nasıl anlaşılır..bu ara kafayı yedim beni aldattığını düşünüyorum sürekli.

telefonlarını senin yanında kapatıyorsa sana nedensiz yere iyi davranıp sonra hiç ilgilenmiyorsa sürekli bir gülümseme halinde ama seninle ilgisi yoksa kendine güveni geldiyse..ama sana nasıl davranığını yazarsan şüpheye neden olan şeyleri yazarsan daha açıklayıcı olur...

katılıyorum telefonu yanında kapatıyorsa yada sessize alıyorsa telefonu karıştırmana izin vermiyorsa ilgisizse yada olduğundan daha fazla ilgileniyorsa kendi daha çok bakmaya başladıysa telefonlarına saattler sonra cevap geliyorsa yada cevap verdğinde bahne üretiyorsa sık sık teli kapalıysa vs vs

bir erkeğin aldattığı nasıl anlaşılır..bu ara kafayı yedim beni aldattığını düşünüyorum sürekli.

telefonu kapalıysa,seninle görüşmekten kaçınıyorsa ya da görüştüğünüzde ise canım aşkım bitanem gibi ilgi kelimelerini daha sık kullanıyorsa ama gözlerine bakamıyorsa seni takmıyorsa ve sürekli dalıp gidiyorsa umursamazsa bence aldatıyor demektir aama biz bayanlar olarak bunu en iyi anlayabilecek varlıklarız :)

Back
X