Ben saçımı hep sarıya boyatıyorum ondan öncesi de sarıydı o bana dediki hep sarı olsun ben sarı saçtan hoşlanıyorum sürekli bakımlı süslü ol evlendiğimizde evin içinde cilveli ol deyince bu durum beni biraz rahatsız etti ayrılsam mı emin olamadım
iyy sen cilveli ol dedin diye kadin da cilveli olacak. kadini cilveli yapan biraz da erkeginin erilligidir. adam sifon cekmekten aciz, corabini oraya buraya atan, anne gibi devamli sana "sunu soyle yapma bunu boyle yapma" dedirten biriyse mesela nasil bir cilve yapabilirsin ki?
erkek bir errrrkek olsun ki kadin zaten cilvelenir:)
bazi insanlar gorsellige cok onem verir. terazi, boga, basak burclari mesela detaycidirlar, estetik algilari coktur bakimli güzel birini gormek isterler, bu onlari motive eder.
adam böyle biriyse kendi istedigi gibi birini bulsa mutlu olur ama "evimde rahat edeyim" kadinindan zamanla sogur.
ne guzel daha sevgiliyken dile getirmiş. sizi rahatsiz ettiyse hali iyice düşünün iliskinizi bir adim öteye götürmeden.
mesajiniz bana seyi hatirlatti daha hayatin basindayken universitenin ilk senelerinde ev arkadasimla klasik kiz sohbeti yapiyorduk. ben demistim ki "bütün gün topuklu ayakkabidan sismis ayakkabilari eve gelince firlattigim, kocamin ayaklarimi ovaladigi bir evlilik isterim"
arkadasim da cok kokoş bir kizdi şok oldu bu isteğime.dedi ki "ben bütün gün topukluyla çalışıp eve gelip güzel kiyafetlerimi giyip ayni harikalikla sofra hazirlayacagim - her zaman harika görünecegim bir evlilik isterim. neden topuklu ayakkabim vursun"

sonuc olarak ben aradigimi buldum, hatta daha bu haftasonu hangi disney prensesine benzedigimle ilgili bir tartismaya girmistik , sevgilim pocahontus dedi - sonra iki filmini izleyip igrenc bir karakter oldugunu farkedip tekrar degerlendirmeye aldik. düşündü düşündü bulamadi "prensesler çok sıkıcı, tırnaklari kırılsa, saclari bozulsa mutsuz olurlar. onlar benimle kampa da gelmezler, çimende piknik yapmaz şık yerler ararlar. bizim seninle olan tatillerimiz onlara kabus gibi gelir, prensesle hic isim olmaz" dedi

arkadasimla yillardir konusmuyorum, insallah o da sizin konudaki adam gibi birini bulmustur mutludur:)