Erkeğin hamile eşini almaması normal mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aa gene mi eski kocası için sanki evlilermiş gibi konu açan arkadaş ?
günlerdir foruma girmiyorum, hayatımda milyon değişiklik oldu, bu arkadaş senelerdir bir gıdım yol alamadı.
tedavi oluyorum diye kendini kandırma bari, hadi burada kimse yemiyor da, sen kendi kendini kandırıp iyileşiyorum sanıyorsun.
bi sal yahu adamı da kendini de.

Neden boyle yapiyorsun yaw? Guncel olmayan seyleri guncelmis gibi aktariyorsun? Hemde detayli detayli aktarmissin. Guncel biseyler varsa onlarla gel.. bir hayalle yasamak zor olmali..karaidakinin hayatini dusune dusune kendini harap etmenin anlami yok.. kendine baska bi hayat kur.. cunku baska sansin yok
O ADAMIN canı yandığımda mutlu olacağım.başka türlü zor

Neden boyle yapiyorsun yaw? Guncel olmayan seyleri guncelmis gibi aktariyorsun? Hemde detayli detayli aktarmissin. Guncel biseyler varsa onlarla gel.. bir hayalle yasamak zor olmali..karaidakinin hayatini dusune dusune kendini harap etmenin anlami yok.. kendine baska bi hayat kur.. cunku baska sansin yok

şurayı bir psikiyatrist okusa kadıncağızı alıp yatırarak tedavi edecek.

Arkadaşlar merhaba sinirlerim çok bozuk.1 yıllık evliyim 4 aylık hamileyim.eşimle bir il merkezinde oturuyorum.annem de 1 saatlik uzaklıkta komşu bir ilin ilçesinde oturuyor.annemin oturduğu ilçe ile yine annemin ili arası 1 saat.aklınız karışmasın toplamda eşimle oturduğumuz ile 2 saat uzaklıkta annem.neyse ben anneme gittim 1 haftalığına dün eşimi aradım.aynen şunları söyledim." şekerim gelip beni alır mısın annemden?" aynen şöyle cevap verdi. "alamam şekerim sen minibüse bin merkez ile otogara gel ben seni oraya gelip alırım." bu durum normal mi? Gayet de iyi bir arabası var.akrabaları bir şey için çağıraa koşar hamile karısına böyle diyor.bu adamın bu davranışı normal mi? Siz olsanız ne tepki verirdiniz?

Kalmaya devam ederdim. Ama bu konuşma bitti mi burda? Alamamasının sebebi olmalı. Çalışıyordur, müsait değildir hastadır ?

Kullanamıyorsam ne olacak? Ben asla araba kullanamam her insan araba kullanacak diye bir şey yok. Panik biriyim ve bunu bile bile ne kendi canıma ne başkalarının canına kastedemem.
Müsait olmasını beklemek neden saçma olsun, işlerimi müsait olduğu zamanlara ayarlayabiliyorum sorun teşkil etmiyor.

Sizin bileceğiniz iş. Eşinizle bu konuda anlaşıyorsanız zaten bana laf düşmez de. Benim yaşantıma garp geldi. Eşimin keyfini bekleyemem hiçbir şey için. Tez canlıyım.

O ADAMIN canı yandığımda mutlu olacağım.başka türlü zor
Diyelim yanmadi hic? Omrunu bunu bekleyerek mi gecireceksin🙄 ayrildiginiz insanlari bi rahat birakin baska hayatlar kurulabilecegini idrak edin… yoksa zarari gene sana.. tamam canin yanmis anliyorum ama sonj yok bunun..takintidir bu! mutlu olmak icin birinin caninin yanmasini beklemek cok acizce..ayrica cocugunuz icinde iyi bir durum degil.. ne yasandiysa yasandi, su akar yolunu bulur. Kendi hayatina bak artik birak gecmisle yasamayi..

Ayrica belki hayatina yeni biri girer mutlu olursun.. ama gecmisi birakmakla
Olur bunlar..

Sevgili konu sahibi sen hastasın. Üstelik ciddi bir hastasın öyle terapiyle falan düzelecek gibi değilsin.

Çocuğun için çok üzülüyorum. Kocanın yaptığı pisliğin derdine onu ne hallere sokuyorsun kim bilir.

O adam pişman da olmayacak sürünmeyecek de sana affet sen haklıydın da demeyecek. Hatta senden ayrıldığı için 40 yetim falan sevindirmiştir.

Çocuğunu azıcık olsun düşünüyorsan git adamakıllı tedavi ol. Zaten b.ktan bir babası varken bir de hasta anneyle ömür geçirmesin yavrucak.

Sizin bileceğiniz iş. Eşinizle bu konuda anlaşıyorsanız zaten bana laf düşmez de. Benim yaşantıma garp geldi. Eşimin keyfini bekleyemem hiçbir şey için. Tez canlıyım.
Tabii ki benim bileceğim iş herkesin ilişki dinamiği farklı. Sizin öyle benim böyle.
Keyfini beklemiyorum o benim keyfime göre hareket ediyor:)

F397EAB3-1483-46F0-8BD4-ECF1EA5BCA8B.png
Evet bu konu da fake çıktı 🤷🏼‍♀️ ya dalga geçiyor ya da cidden psikolojisi bozuk eski yaşadıklarını yazıp duruyor.

Nasil yaa nasil seni kandirarak boşadi o_O haklarini alamaman icinmi yaptı bunu.inanilir gibi değil

Ee sen neden evine dönmek istiyosun o halde bosanmissiniz zaten :ruh:
Bin yıl önceki olayları yeni gibi anlatıyo.
Ayrıca kadın kopmus baska alemde yasıyo.
Adam bide üste para mı versin:)
İnanmayaymıs.

Aç tavuk muydu kendini buğday ambarında sanan, aç lavuk mu?

4 aylık hamilesiniz yahu daha ağırlaşmamışsınız 2 saat yol git 2 saat gwl 4 saat alt tarafı ilçeden ildeki otogara gideceksiniz oradan alacak hiç alamam dememiş ki bu kadar nazlanmaya gerek yok çalışan hamile insanlar nasıl gidip geliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X