Erkegin her aksam disarida olmasi

shinee1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2013
359
21
48
İstanbul
Selam kizlar

Benim derdim erkek arkadasimin ger aksam disarida olmasi. Bizim 1ay sonra 1 senemiz dolacak ve erkek arkdasim hemen hemen her aksam disarida. Serseri tipli birisi degil gayet nezih bi insan. Takildigi ortamlari bliyorum ve benim cocukluktan tanidigm biri o nedenle tum arkadaslarimiz ortak. Aksamlari disarken napiyo kimle biliyorum ama benim derdim bunu aliskanlik haline getirmesi. Her aksam disari cikiyor bi cafeye gidip arkadslariyla tum aksam oturuyor. Bu sizce normal mi ? Hadi tamam haftada 3kez ciksin ama her aksam nedir arkadasim yani abartili degilmi haksizmiyim ? Ben her aksam
Bu yuzden tartisir hale geldim ne zaman gitme bu aksam desem cok israr ediyor ve sonucta cikmayi basariyor bana yeter dedirtiyor. Ailesiyle vakit gecirsin istiyorum sizce abartiyormuyum ?

kaç yaşında erkek arkadaşınız?

ilişkiniz başlamadan önce de tanıdıgınız yazmıssınız daha önceden de böyle mıydı?

22 sine girecek. Evet boyleydi ama gercekten sinirlerime dokunmaya basladi. Smdi bildigin halde cikmaya basladin diyebilirsiniz ama bu zamanla sorun oluyor. Benim derdim aliskanlik haline getirmesi. Sonucta kimle napiyor biliyorum ama sadece ileridede boyle devam eder diye korkuyorum. Erkek tabi cikar ama her aksamda cikilir mi ?

Ayni durumdayiz. Kesinlikle abartmiyosun canim. Benimki her gece olmasa da sik sik erkek arkadaslariyla cikar ve o arkadaslarinin sevgilisi herhangi bir bagliligi olmdigindan her turlu bu gece napalim onerileri dondurebilirler. Ne demek istedgmi anlamissinizdir her neyse ama bu konuda onu degistremezsin. BEn her bi sey demeye kalktigimda beni paylar oturtur mesela. Kendini 1 yil boyunca iliskiyi bitrme derecesine getirmedigine gore sen de guvrniyosun ama rahatsizsin. Ne desen bos olcagindan sen sadece icini rahatlatmaya calis. Disarda egleniyor oturuyor sohbet ediyor ama nolursa olsun aklinda ben varim e o zaman sorun ne eglensin diye dusun. Ailesni napcaksin bosver o dusunmuyosa sana mi kaldi. Guzel giden bi iliskinin huzurunu bu sebeple bozmamaya calis, kendini rahatlat bunu yaaprken canim.

Bu arada yaslari da yakinmis, bi sure sonra sikilirlar merak etme. Evliligi falan dusunuyosan yani o zamana kadar ciddilesirler sorumluluklarini bilirler diye dusunuyoruk ben.

Yani sonunda anlayabilen birisini bulabildim ben ona guveniyorum basit bi iliskimiz yok bizim cok eskiye dayanan gecmisimiz arkadsligimiz ve arkadaslarimiz var her hangi bisey olsa eminimki haberim olur. Oyle bisey olucaginida dusunmuyorm ama insanoglu bu. Yani artik her aksam tartisma boyutuna variyoruz dedign gbi ne zaman karsi cikmaya calissam benim moralin bozuluyor. Moralimin bozulduguyla kaliyorum ve o yine disari cikiyor. Evlendikten sonradami boyle olacak diyorum o zaman baska diyor ama demekle
Olmuyor o bu duruma cok alisti. Evlendikten sonra nasil olur dusunemiyorum

bu şekilde bir yaşam tarzı varsa surat asarak kavga ederek düzeltebilecegnı sanmıyorum zamanla olgunlastkca vazgecer...

uni de falan okuyorsa normal böyle şeyler...

Evet son sinifta. Umarim
Duzelir

oo son sınıftaymış... inan ben kız halımle son senemde o kadar cok cıkıp gezmıstım kı ben bıle sımdı duusnunce sasırıyorum.. son senen rahatca gezıp tozabılcegın son yıl yap yapabıldıgın kadar mantıgı ıle hareket edılır:)

cok normal ustune gıttıkce sen uzulursun ılıskınız zedelenır.. zaten guvenıyoırsun bılıryorsun da nerede oldugunu kımle oldugunu sıkma canını bos yere... dınlemeyecek emın ol...

mezun olunca ne yapacagım sımdı stresınden durulacaktır.. bu geçiş sürecınde gelecekte böyle mı olacak sorusuna dogru cevabı veremeyebılırsın bıraz sabret derım...

Beim anlamadığım nasıl para yettiriyorlar bu insanlar bu kadar her akşam her akşam dışarıda takılarak???
Ya saatlerce oturup 2 çay içiyorlar ya da paraları çok.
Hangisi bilemedim.

Orasida oyle insallah zamanla
Oturur hersey

Beim anlamadığım nasıl para yettiriyorlar bu insanlar bu kadar her akşam her akşam dışarıda takılarak???
Ya saatlerce oturup 2 çay içiyorlar ya da paraları çok.
Hangisi bilemedim.

Ya inan para yettirmek ayri bide bu kdr konusacak nebuluyorlar anlamiyorm ben arkdslarimla bulusunca 4 saatte butun konusucaklarimiz bitiyor herkes etrafa bakiyor onlar bu kdr ne konusuyor anlamiyorm dedign gbi isin ucunda her aksam parada harciyor para skntisi yok ama insan dusunur biraz.

İyi de bu adam çalışmaya başlamamış elini kolunu tutan yok. Muhtemelen ailesiyle yaşıyor ve arkadaşlarını eve toplayamıyor. Her gece annesiyle mi otursun 22 yaşında çocuk ya bırak takılsın sen de:)

Canim
Ben cikmasin demiyorum ki ciksin haftada 3 gun 4 gun ciksin ama 7gunde cikilmaz ki insan bikar

siz de onla gitmeyi deneseniz??
ben sevgilinize hak verdim,evde yapacak bişeyi,bağımlı olduğu birileri yoksa evin başını mı beklesin yani.
ne güzel hayatının her anını yaşamaya çalışıyo,yarın bi gün olmayacak bu özgürlüğü
bak ben de geçen sene son sınıftım ne güzel değerlendirdim,şimdi mezun oldum ev kuşu :-/
yarın bi gün iş güç telaşı olacak,bi daha nerde her gece çıkmak eğlenmek...
darlama çocuğu :)
dediğim gibi,imkanın varsa sen de takıl peşine
hee senle değil de arkadaşlarıyla erkek erkeğe vakit geçirmek istiyosa daha büyük bir problem olarak görmek gerek...

Canım bekar erkek sonuçta süt dökmüş kedi gibi evde olmasını bekleyemezsin...
Evlenince onu kontrol edebilirsin ancak. Karşındaki kişiye güvenmen lazım , kafanda bu kurgularla hem kendini , hemde beraber olduğun insanı yıpratırsın.. Çıkarken beraber olduğun insana yasaklar yani akşam çıkma , dışarda ne yapıyorsun gibi sorular sorarsan onu kendinden uzaklaştırırsın.. Su akar yolunu bulur

Son düzenleme:
Canim
Ben cikmasin demiyorum ki ciksin haftada 3 gun 4 gun ciksin ama 7gunde cikilmaz ki insan bikar

demek ki evinden daha çok bıkmış.. Çalışınca görürüm ben onu. Akşam eve gelip kendini nasıl duşa, yatağa attığını bilemiyo insan. Boşuna kuruntu yapıp yıpratma kendini

Üni son sınıfta 10 kişilik grubumuz vardı ve yatmaya yatmadan ayrılıyırduk okul bitti işe girdik evlenen, nişanlanan derken telde bile görüşemiyorsun. Bu yıl 2-3 gece anca çıkmışımdır. Takıntı yapma derim yalan söyler yine gider son sene candır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…