Ayni durumdayiz. Kesinlikle abartmiyosun canim. Benimki her gece olmasa da sik sik erkek arkadaslariyla cikar ve o arkadaslarinin sevgilisi herhangi bir bagliligi olmdigindan her turlu bu gece napalim onerileri dondurebilirler. Ne demek istedgmi anlamissinizdir her neyse ama bu konuda onu degistremezsin. BEn her bi sey demeye kalktigimda beni paylar oturtur mesela. Kendini 1 yil boyunca iliskiyi bitrme derecesine getirmedigine gore sen de guvrniyosun ama rahatsizsin. Ne desen bos olcagindan sen sadece icini rahatlatmaya calis. Disarda egleniyor oturuyor sohbet ediyor ama nolursa olsun aklinda ben varim e o zaman sorun ne eglensin diye dusun. Ailesni napcaksin bosver o dusunmuyosa sana mi kaldi. Guzel giden bi iliskinin huzurunu bu sebeple bozmamaya calis, kendini rahatlat bunu yaaprken canim.
bu şekilde bir yaşam tarzı varsa surat asarak kavga ederek düzeltebilecegnı sanmıyorum zamanla olgunlastkca vazgecer...
uni de falan okuyorsa normal böyle şeyler...
Evet son sinifta. Umarim
Duzelir
oo son sınıftaymış... inan ben kız halımle son senemde o kadar cok cıkıp gezmıstım kı ben bıle sımdı duusnunce sasırıyorum.. son senen rahatca gezıp tozabılcegın son yıl yap yapabıldıgın kadar mantıgı ıle hareket edılır:)
cok normal ustune gıttıkce sen uzulursun ılıskınız zedelenır.. zaten guvenıyoırsun bılıryorsun da nerede oldugunu kımle oldugunu sıkma canını bos yere... dınlemeyecek emın ol...
mezun olunca ne yapacagım sımdı stresınden durulacaktır.. bu geçiş sürecınde gelecekte böyle mı olacak sorusuna dogru cevabı veremeyebılırsın bıraz sabret derım...
Beim anlamadığım nasıl para yettiriyorlar bu insanlar bu kadar her akşam her akşam dışarıda takılarak???
Ya saatlerce oturup 2 çay içiyorlar ya da paraları çok.
Hangisi bilemedim.
İyi de bu adam çalışmaya başlamamış elini kolunu tutan yok. Muhtemelen ailesiyle yaşıyor ve arkadaşlarını eve toplayamıyor. Her gece annesiyle mi otursun 22 yaşında çocuk ya bırak takılsın sen de:)
sigaradan dır , aile baskısından dır . Bi nedeni vardır konuşun anlayın sorunu bilirseniz belki rahatlarsınız .
Canim
Ben cikmasin demiyorum ki ciksin haftada 3 gun 4 gun ciksin ama 7gunde cikilmaz ki insan bikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?