erkegin kolye-zincir takmasi????

rma_rma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mart 2016
639
234
53
kizlar dogumgununde esime altin zincir almayi dusunuyorum.sizce bu cok kiroca biseymi.esim.hic kolye filan takmadi bugune kadar .bi ara begendigni soyler gibi olmustu zinciri ama net fikrinide bilmiorum ne.diyosunuz.bide kimileri bu erkegin hovarda oldugunu gosterir filan diyo.kendi ellerimle esimi yem etmiyim sonra:)

Ben eşimin altın kolye takmasını istemem,erkeklere altın yakışmıyor çünkü.Vazgeçecek olursan başka fikirler verelim sana :)

Ben eşimin altın kolye takmasını istemem,erkeklere altın yakışmıyor çünkü.Vazgeçecek olursan başka fikirler verelim sana :)
sevinirim.telefom saat gozluk giysi falan aldim bugune kadar.romantik kagitlar albumler defter v s de yapip hediye ettgm oldu.aklima bisi gelmiyo valla benim fikirlere acigim yani :) :)

hehe saat alsan?:)

farklı birşey almak zorunda değilsin ki.
zincir çok keko duruyor bence erkekte. hele altın olunca..
kulaklarımda ' kıroyum ama para bende ' repliği canlanıyor.

ben kolye takan erkeği görünce ıyk diyorum . kimse bakmasın kocamdan iğrensinler diyorsan olabilir

Tarz meselesi.
Ben istemem.
Kocam da takmaz.

bana çok itici geliyor,altın,imitasyon,hepsi itici,eşinde sevmıyorsa takmaz,bu defa aldığım hediyeyi talmadın sıkıntısı çıkar,başka bir şey al tatlım

sevinirim.telefom saat gozluk giysi falan aldim bugune kadar.romantik kagitlar albumler defter v s de yapip hediye ettgm oldu.aklima bisi gelmiyo valla benim fikirlere acigim yani :) :)
Parfüm aldın mı peki ?Almadıysan bence uygun çünkü kimse parfüme hayır demez :)

Altin zincir ben sevmem nisanlim da altin takmaz.
Arada deri bileklik falan takar. Bu isler tarz meselesi.. ben olsam bambaska bir hediye düşünürdum

Altin zincir ben sevmem nisanlim da altin takmaz.
Arada deri bileklik falan takar. Bu isler tarz meselesi.. ben olsam bambaska bir hediye düşünürdum
iste aklima gelmiyoki gelsee alcam degsk ve degerli bisi istiyorum

Spor ayakkabıya ne dersin :)

iste aklima gelmiyoki gelsee alcam degsk ve degerli bisi istiyorum

Böyle taki islerine merakliysa özel gümüş bir yüzük yaptırırsiniz degerli tastan.
Ki bence kiyafet, ayakkabi, kitap güzel tercihler bir erkege hediye icin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…