sevinirim.telefom saat gozluk giysi falan aldim bugune kadar.romantik kagitlar albumler defter v s de yapip hediye ettgm oldu.aklima bisi gelmiyo valla benim fikirlere acigim yani :) :)Ben eşimin altın kolye takmasını istemem,erkeklere altın yakışmıyor çünkü.Vazgeçecek olursan başka fikirler verelim sana :)
hehe saat alsan?:)kizlar dogumgununde esime altin zincir almayi dusunuyorum.sizce bu cok kiroca biseymi.esim.hic kolye filan takmadi bugune kadar .bi ara begendigni soyler gibi olmustu zinciri ama net fikrinide bilmiorum ne.diyosunuz.bide kimileri bu erkegin hovarda oldugunu gosterir filan diyo.kendi ellerimle esimi yem etmiyim sonra:)
gecen seneki dogumgununde saat aldim. daha once tlf gozlk giysi herseyi aldm bisi bulamiuom simdi almaya offfhehe saat alsan?:)
ne iş yapıyor ?:)gecen seneki dogumgununde saat aldim. daha once tlf gozlk giysi herseyi aldm bisi bulamiuom simdi almaya offf
Parfüm aldın mı peki ?Almadıysan bence uygun çünkü kimse parfüme hayır demez :)sevinirim.telefom saat gozluk giysi falan aldim bugune kadar.romantik kagitlar albumler defter v s de yapip hediye ettgm oldu.aklima bisi gelmiyo valla benim fikirlere acigim yani :) :)
almammmi aldim :))))Parfüm aldın mı peki ?Almadıysan bence uygun çünkü kimse parfüme hayır demez :)
iste aklima gelmiyoki gelsee alcam degsk ve degerli bisi istiyorumAltin zincir ben sevmem nisanlim da altin takmaz.
Arada deri bileklik falan takar. Bu isler tarz meselesi.. ben olsam bambaska bir hediye düşünürdum
iste aklima gelmiyoki gelsee alcam degsk ve degerli bisi istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?