erkeğin kulağı kepçeyse

yok yok bu çocuğun kulakları kepçe bacım bundan sana yar olmaz çokkk büyük bi hata
önemli olan iç güzelliği değilmi canım

yok yok bu çocuğun kulakları kepçe bacım bundan sana yar olmaz çokkk büyük bi hata
önemli olan iç güzelliği değilmi canım

Uzun olup ahmak olacagina kisa olup cakmak olsun diye bir deyim vardir ya hani..

Aynen o misal canim :)

Dis görünüs tabi ki önemlidir belli ölcüler arasinda..

Ama güzelligi veren Allah alan Allah..

Ruhu güzel olsun karakteri güzel olsun huyu güzel olsun..

Kulaklari kepceymis kasikmis viz gelir

çok alemsin yaw..ne olucak kepçeyse..aşık olunca görmez gözün o kepçeliği,hem görsede kepçelik bi insana değer biçme yada red etme kaidesi olamaz..

ne var yani ya bende takığım özellikle buruna ve kulağa... Büyük burunlu erkekler ya da büyük kulaklı erkekler itici geliyor niye bu kadar tepkilisiniz anlamıyorum.. ne yani ona önem verme buna önem verme karşınıza kambur kel kepçe kulaklı birini getirsem hanginiz evlenir ya da sevgili olur ? biraz realist olun

Canım sen takıntı yapmışsın, o yüzden de ne olursa olsun sana bu kusur batacak gibi görünüyor maalesef. O yüzden fiziksel olarakta hayran olduğun, içini titreten birini bul derim ben. Ben demiyorum ki iç güzellik önemsizdir. Tabiki en önemlisi odur ama insan da sevgilisinin içini titretmesini ister. Sonuçta olacaksa, bir tane sevgilin olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…