• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeğin Para Muhabbeti Yapması

Ratinin Hisleri

Hayatafransızkadın.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2011
1.126
74
363
Merhaba kk kuzucukları.

Benımki bir dert değil aslında. Ben erkeğin para muhabbeti yapmasını çok iğrenc buluyorum. Evli olanları tenzih ederim tabi herseyi kadından beklemedıkleri müddetce. Ama sevgiliyken erkegin para konusu açması hep itici gelmiştir. Bunu bir ilişkimde de yaşadım başlamadan bitti bu sebeple zaten.

Samimilik farklı birşey arada olmaz kadın verır ya da hesabı kadn öder o da kadının ısrarıyla tabi ama bunu alıskanlık haline getırmıs erkekler var. Acaba ben mi farklı düşünüyorum.

İşi iyice pişkinliğe vuranlar var bende yok sen ödesene gibi. Asla erkegın parasını sömüren sürekli erkege dayanan kızlardan degılım bir hesap istendi mi ben elimi cebıme atarım hatta.

Bir erkek ne zaman para muhabbetıne girse özellikle de ucuz hesaplar yapsa hemen uzaklasıyorum ondan. Bu da benım elimde olmayan bir huyum. Var mı sizde de boyle bir düşünce veya bunun için ilişkiden soğuyan uzaklaşan ?

Son düzenleme:
böyle konuşanlar bi de lafa gelince eşitlik der

neymiş hesabı arada kadında ödermiş ama ısrar ederse bu diyene diyecek bişeyim yok

Ne demek istediğimi anlayamadıysanız yapabilecek birşeyim yok.ben zaten hesabı erkege odetmelten rahatsızlık duyan bir insanım. Benım dediğim bunu cimrilik haline getırıp elini cebıne atmayan tiplerdir. Ucuz hesap yapandan sogumanın nesi garip geldi anlamadım ?

Merhaba kk kuzucukları.

Benımki bir dert değil aslında. Ben erkeğin para muhabbeti yapmasını çok iğrenc buluyorum. Evli olanları tenzih ederim tabi herseyi kadından beklemedıkleri müddetce. Ama sevgiliyken erkegin para konusu açması hep itici gelmiştir. Bunu bir ilişkimde de yaşadım başlamadan bitti bu sebeple zaten.

Samimilik farklı birşey arada olmaz kadın verır ya da hesabı kadn öder o da kadının ısrarıyla tabi ama bunu alıskanlık haline getırmıs erkekler var. Acaba ben mi farklı düşünüyorum.

İşi iyice pişkinliğe vuranlar var bende yok sen ödesene gibi. Asla erkegın parasını sömüren sürekli erkege dayanan kızlardan degılım bir hesap istendi mi ben elimi cebıme atarım hatta.

Bir erkek ne zaman para muhabbetıne girse özellikle de ucuz hesaplar yapsa hemen uzaklasıyorum ondan. Bu da benım elimde olmayan bir huyum. Var mı sizde de boyle bir düşünce veya bunun için ilişkiden soğuyan uzaklaşan ?

Ah ah en tiksindigim seydir para muhabbeti. Ha tabikide hep erkek hesabi ödeyecek diye birsey yokdur. Arada bayanlarda ödeyebilir bu normal bana göre.

Ama edilmicek seylerin lafini yapmak sürekli paradan bahsetmek yada en kücük seylerin hesabini yapmak cok itici. Cimri ve sürekli paradan bahseden insanlardan nefret ederim.

bu ne demek allah aşkına hesap ödemek için ısrar mı edecez bunu mu bekliyosunuz yada arada bir mi ödüyecez elimi cebime atarım dediğinize olay hesap gelince elinizi yalandan çantanıza atmak mı yoksa

onlar sevgilimiz sponsorumuz değil

bu ne demek allah aşkına hesap ödemek için ısrar mı edecez bunu mu bekliyosunuz yada arada bir mi ödüyecez elimi cebime atarım dediğinize olay hesap gelince elinizi yalandan çantanıza atmak mı yoksa

onlar sevgilimiz sponsorumuz değil

Erkegın durumu olmaz kadın verır, ya da arada kadın hesabı öder. Isrardan kastım bunu alıskanlık haline getırmemiş kadının hesap ödemesinden rahatsızlık duyan erkektir. Lütfen cümleyi dogru okuyun benım kımseyı sponsor gordugum yok. Kaldı ki bende sırf hesap ya da para muhabbetı olmasın dıye pek kafe tarzı yerlere gitmem sıkılırım.

Sponsordur diye düşündürtecek cümlem yok orada.

Sevgilinin param yok demesinden doğal ne var? O ay sıkışıktır, ay sonu gelmiştir, borcu vardır birçok neden olabilir. Bende seve seve öderim, isterse her ay desin ben nedenini biliyorsam hiçte itici değil zira. Zaten uzun soluklu ilişkilerde pekte lafı edilmiyor bu tür konuların. Acaba sizin o seviyede bir ilişkiniz mi olmadı?

Konu sahibi ben seni çok iyi anlıyorum canım. Mesele öyle arada ben de veririm, ne olacak onlar bizim sponsorumuz değil, demek ki siz samimi değilmişsiniz meselesi değil. Bazı ilişkilerde her zaman paylaşılır, yarı yarıya, veyahut bir kadın öder bir erkek, bunu anlarım. Sürekli erkeğin ödediği ilişkilerde kendimi ezik hissederim hoşlanmam. Aynı şekilde de her zaman kadının ödediği ilişkide de kullanıldığımı düşünürüm.

Belki sizin sevgilileriniz şimdiye kadar böyle bir tutum içerisine girmediği için arada kadının hesap ödemesi ile kadının ekonomik olarak kullanılması arasındaki farkı bilmiyor olabilirsiniz. Ama bu olmayacak şey değil, çok da sık yaşanabiliyor.

Ayrıca ben de nefret ederim para muhabbeti yapan adamdan. Mesela bazısı da var ki, hesabı ödüyor ama öderken bin bir türlü pazarlık yapıyor yanında, ya da laf sayıyor mesela çok para verdiyse, yahu ne yedik ki bu kadar tuttu filan diye, gelen adisyonu didik didik incelemeye kalkan var, var da var... Bunlara hele ayrı gıcığım.

Son düzenleme:
Konu sahibi ben seni çok iyi anlıyorum canım. Mesele öyle arada ben de veririm, ne olacak onlar bizim sponsorumuz değil, demek ki siz samimi değilmişsiniz meselesi değil. Bazı ilişkilerde her zaman paylaşılır, yarı yarıya, veyahut bir kadın öder bir erkek, bunu anlarım. Sürekli erkeğin ödediği ilişkilerde kendimi ezik hissederim hoşlanmam. Aynı şekilde de her zaman kadının ödediği ilişkide de kullanıldığımı düşünürüm.

Belki sizin sevgilileriniz şimdiye kadar böyle bir tutum içerisine girmediği için arada kadının hesap ödemesi ile kadının ekonomik olarak kullanılması arasındaki farkı bilmiyor olabilirsiniz. Ama bu olmayacak şey değil, çok da sık yaşanabiliyor.

Ayrıca ben de nefret ederim para muhabbeti yapan adamdan. Mesela bazısı da var ki, hesabı ödüyor ama öderken bin bir türlü pazarlık yapıyor yanında, ya da laf sayıyor mesela çok para verdiyse, yahu ne yedik ki bu kadar tuttu filan diye, gelen adisyonu didik didik incelemeye kalkan var, var da var... Bunlara hele ayrı gıcığım.

Bir tanesi üstelik durumu iyi biliyorum yani menuye bakarken oha bi çay 3 lira dedi. O son bulusmam oldu zaten. Hani bu cok tuhaf geliyor ya elimde değil hemen soguyorum o erkekten

Bir tanesi üstelik durumu iyi biliyorum yani menuye bakarken oha bi çay 3 lira dedi. O son bulusmam oldu zaten. Hani bu cok tuhaf geliyor ya elimde değil hemen soguyorum o erkekten

Bana da bir tanesi, daha aramızda bir şey yokken, bak şimdi ben çerezleri bedavaya nasıl getiriyorum gibi bir şey söyledi, sonra garsonla laubali laubali pazarlık yapmaya girişti. Bir de görsen, takım elbisesiyle çirkef çirkef pazarlık yapan adamı izlerken midem bulandı yemin ediyorum. Zaten dedim bu bana hayatta yaramaz... Senin 3 liraya çay mı olur diyen adam da iyiymiş. Seviyesizler ya... :31:

Merhaba kk kuzucukları.

Kadın da erkek de (eğer ikisi de çalışıyorsa ya da ikisi de öğrenci ise) eşit miktarda harcama yapacaklar. Bence hesap istendiğinde eli cebe atmanın hatta diyecek bir yönü yok. Hele o el cepten parayla çıkmıyor, o para ile hesap ödenmiyorsa hiç yok.

Burda sabah bir konu vardı. 3 liralık bir şey için sevgilisi para muhabbeti yapmıştı bu bana itici gelmişti ama hesap ödeme konularında erkeklere çok yüklenildiğini düşünüyorum. Yani verdiğiniz örnekler bana çok sinir bozucu gelmedi. Ben esas yanımdaki kadına hiç hesap ödetmem diyen erkekleri çok itici bulurum.

Bir erkegin param yok sen odesene demesine bayilirim. Bence iliskide bi kademe atlanmistir artik. Hosuma gider yani. Amaaa cimri olmayacak. Cebinde parasi varsa harcamak icin can atsin. Ne biliyim esimle sevgiliyken cebimizdeki son kurusa kadar ortaya koyup beraber gezip tozuyoduk. Bi cift arkadasimiz vardi. 3 4 yil cikti onlar da cocugun cimriliginden ayrildilar. Kiz universite boyunca soylendi soylendi. Okul bitip calismya baslaynca oglandaki cimrilik gecmeyince vurdu tekmeyi. Mesela 4umuz yemege gidince herkes elini cebine atar bzm arkadas wcye kacardi. En son esime kitlenirdi hesap. Cocugun parasi yoktur bosver calisinca harcar diyodum kizcagiza. Ama oyle degilmis. O dengeyi iyi bilmek lazim. Sevgiliyken paralar esit harcanmali.

Sabahki açılan konu benimdi gerçektende ççok itici sinir bozucu bir durum para durumunun olması.Tabiki yedimizde içtimizde çoğu şeyde ortak ödeme yapılıyordu ama en son denen şeyler fazla .Sen çağrıyorusn senin ödemen laızım gıbı sakayla karısık demesi iğrenç ötesi bişey.Dememesi lazım bir erkeğin.

Ay yok ya. Demekki herkesin bakıs acısı farklıymıs. Bazı erkekler alıskanlık haline getırmıs kadından gecınmeyı.

Mesela parası o an olmaz anlık dısarı cıkılmıstır bende yok sen verırmısın demesini anlarımda kızı alıp bi yere getırdıkten sonra bende para yok sen versene derse bu tamamıyle anormalliktir yani aşırı itici geliyor bana nedense

Bir erkegin param yok sen odesene demesine bayilirim. Bence iliskide bi kademe atlanmistir artik. Hosuma gider yani. Amaaa cimri olmayacak. Cebinde parasi varsa harcamak icin can atsin. Ne biliyim esimle sevgiliyken cebimizdeki son kurusa kadar ortaya koyup beraber gezip tozuyoduk. Bi cift arkadasimiz vardi. 3 4 yil cikti onlar da cocugun cimriliginden ayrildilar. Kiz universite boyunca soylendi soylendi. Okul bitip calismya baslaynca oglandaki cimrilik gecmeyince vurdu tekmeyi. Mesela 4umuz yemege gidince herkes elini cebine atar bzm arkadas wcye kacardi. En son esime kitlenirdi hesap. Cocugun parasi yoktur bosver calisinca harcar diyodum kizcagiza. Ama oyle degilmis. O dengeyi iyi bilmek lazim. Sevgiliyken paralar esit harcanmali.

Böyle şeylerin rahatça konuşulabildiği aşamaya gelmeyi ben de severim, bunu görmek beni de çok mutlu eder tabii ama mesela dışarı çıktıktan sonra demeyecek bunu, emrivaki yaparsa hoşlanmam kesinlikle. Ayrıca ne cimriliği, ne de bir şey yapılırken lafının edilmesini sevmem. Ne ayıp şey.

Son düzenleme:
Sabahki açılan konu benimdi gerçektende ççok itici sinir bozucu bir durum para durumunun olması.Tabiki yedimizde içtimizde çoğu şeyde ortak ödeme yapılıyordu ama en son denen şeyler fazla .Sen çağrıyorusn senin ödemen laızım gıbı sakayla karısık demesi iğrenç ötesi bişey.Dememesi lazım bir erkeğin.

Katılıyorum senın konuna da baktım sımdı hakıkatten benım hiç tahammül edemeyecegım seye tahammül etmıssın

İlk erkek arkadaşım, daha 19 yaşındaydım. Bir teknoloji markette dolanıyorduk, oradaki en pahalı mouse'lardan birini gösterip bana bunu alsana demişti. Ben şaka yapıyor sanıp cevap bile vermemiştim. Sonra bir baktım yüzü düşmüş, küsmüş bana. Sonra salak gibi gidip almıştım o mouse'u. O da erkek diye geziyordu ortada, hey gidi günler... :51:

İlk erkek arkadaşım, daha 19 yaşındaydım. Bir teknoloji markette dolanıyorduk, oradaki en pahalı mouse'lardan birini gösterip bana bunu alsana demişti. Ben şaka yapıyor sanıp cevap bile vermemiştim. Sonra bir baktım yüzü düşmüş, küsmüş bana. Sonra salak gibi gidip almıştım o mouse'u. O da erkek diye geziyordu ortada, hey gidi günler... :51:

Kız sana da hep boylesı mi denk gelmıs ya ay cok guldum buna hahaha :D

Back
X