Erkeğin Para Muhabbeti Yapması

Kim ne derse desin.Eşitlikle görgü kuralları farklıdır.Kadına hesap ödetmek toplumumuzda ayıptır bir kere.Ne sönürücülük ne de maddiyat düşkünlüğüdür bu sadece görgü kuralıdır.Haklısın hem de sonuna kadar...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Katılıyorum konu sahibine,cimri erkek hiç sevmem kendi elimde çok açıktır bu sebeple mi bilmiyorum ,para hesabı yapan daha doğrusu 25 kuruşu hesaplayan kimseyi sevmiyorum ve soğuyorum açıkcası kadın erkek fark etmez..

Bir tanesi üstelik durumu iyi biliyorum yani menuye bakarken oha bi çay 3 lira dedi. O son bulusmam oldu zaten. Hani bu cok tuhaf geliyor ya elimde değil hemen soguyorum o erkekten

Bana da bir tanesi, daha aramızda bir şey yokken, bak şimdi ben çerezleri bedavaya nasıl getiriyorum gibi bir şey söyledi, sonra garsonla laubali laubali pazarlık yapmaya girişti. Bir de görsen, takım elbisesiyle çirkef çirkef pazarlık yapan adamı izlerken midem bulandı yemin ediyorum. Zaten dedim bu bana hayatta yaramaz... Senin 3 liraya çay mı olur diyen adam da iyiymiş. Seviyesizler ya... :31:

Ayyy :1:
En yakin arkadasimin sevgilisi vardi boyle.
Kontur atsana bana Esma dedi ciktiklari ilk ay bu da atti eksiye gitti o tekrar atsana dedi :27:
Bizim salak tekrar atti neyse.
Bunlar buluştu bende yanlarindayim annesi aradi Esmanin.
Gelirken birşeyleral ddiye sevgilisi gitti biz markete gttik birde ped falan aldik yanimiza geldi bu çikolata falan almus bunları bana alsana dedi :53:
Biz bi sasirdik ama aldik.
Sonra birgün bunlar buluşmuş kavga etmişler .
Oğlan Esmayi arayip demişarabanin mazotu bitti seninle bbuluşmak için geldiydim ya.
Esma demiş EE yani diye.
Hic ya fln demiş .
Her carsiya gidişinde esmadan birşey istiyordu
Benden bile bborç para istemişti:1:
Hatta birgün bana faceden mesaj atmisti doğum günüm geliyor Esma bana orijinal Zippo alsin soylede:27:
Velhasil oğlan yuzsuzlukte master yapmisti 5 ay fln cikti bunlar parkta buluştular safece:37:
Ve bu herif susadim bana su parasi ver bile demiş bir insan :27:
Simdi anlatip anlatip guluyoruz :27:

Kontur atsana bana Esma dedi ciktiklari ilk ay bu da atti eksiye gitti o tekrar atsana dedi :27:
Gelirken birşeyleral ddiye sevgilisi gitti biz markete gttik birde ped falan aldik yanimiza geldi bu çikolata falan almus bunları bana alsana dedi :53:
Oğlan Esmayi arayip demişarabanin mazotu bitti seninle bbuluşmak için geldiydim ya.
Esma demiş EE yani diye.
Hic ya fln demiş .
Hatta birgün bana faceden mesaj atmisti doğum günüm geliyor Esma bana orijinal Zippo alsin soylede:27:
Velhasil oğlan yuzsuzlukte master yapmisti 5 ay fln cikti bunlar parkta buluştular safece:37:

bu yüzsüzlükte master yapmıs :27:

işte ben boylelerını sevmıyorum bu nedır ya esma bana cıkolata alsana nedır ya of karnıma agrı gırdı gulmekten

sımdı bu herıfler bana itici gelmesınde ne gelsin

Merhaba kk kuzucukları.

Benımki bir dert değil aslında. Ben erkeğin para muhabbeti yapmasını çok iğrenc buluyorum. Evli olanları tenzih ederim tabi herseyi kadından beklemedıkleri müddetce. Ama sevgiliyken erkegin para konusu açması hep itici gelmiştir. Bunu bir ilişkimde de yaşadım başlamadan bitti bu sebeple zaten.

Samimilik farklı birşey arada olmaz kadın verır ya da hesabı kadn öder o da kadının ısrarıyla tabi ama bunu alıskanlık haline getırmıs erkekler var. Acaba ben mi farklı düşünüyorum.

İşi iyice pişkinliğe vuranlar var bende yok sen ödesene gibi. Asla erkegın parasını sömüren sürekli erkege dayanan kızlardan degılım bir hesap istendi mi ben elimi cebıme atarım hatta.

Bir erkek ne zaman para muhabbetıne girse özellikle de ucuz hesaplar yapsa hemen uzaklasıyorum ondan. Bu da benım elimde olmayan bir huyum. Var mı sizde de boyle bir düşünce veya bunun için ilişkiden soğuyan uzaklaşan ?

Ben erkeğin para muhabbeti yapmasını çok ucuz buluyorum.Yani yokluğuda varlığı da belli etmemeli bence.
Para muhabbetini sevmiyorum kısaca..
Eğer öğrenciyseniz herşey eşit derecede olmalı.Benim eski ilişkimde mesela o sinema biletini alırdı,bende yemek ısmarlardım.
Hiç sevmezdi ama bu benim kuralımdı.
Amaa eğer meslek sahibiyse bence bayanın elini cebe attırmamalı kolay kolay.
Burda sırtını erkeğe yaslamak değil mesele.
Bazen de bayan süprizler yapmalı,yemek ısmarlamalı.
Ama bu sanki gizli bi anlaşmaymış gibi olmalı.
Bi konu açılmıştı erkek arkadaşı 3 liranın hesabını yapmış.
Çok çirkin birşey.Ve böyle adamlardan koşarak uzaklaşmalı.:51:

Esma demiş EE yani diye.
Hic ya fln demiş .

Arkadaşınızda peygamber sabrı varmış tebrik ederim. :52::9: Böyle bir erkeği öldürmeden 5 ay geçirmiş.:27:

bu yüzsüzlükte master yapmıs :27:

işte ben boylelerını sevmıyorum bu nedır ya esma bana cıkolata alsana nedır ya of karnıma agrı gırdı gulmekten

sımdı bu herıfler bana itici gelmesınde ne gelsin

Arkadaşınızda peygamber sabrı varmış tebrik ederim. :52::9: Böyle bir erkeği öldürmeden 5 ay geçirmiş.:27:

Hic sormayin.:9:
Birde bu oglanin telefonu bozulmuştu Esmada benim eski teli verdi buna .
Benim telefonun demişniyeyse artik:1:
Her neyse oğlan teli getirmiyordu teli yapildigi halde.
1 ay 2 ay yok.
Sonra istemiş.
Ya o teli annem beğendi ona versem nolacak ki askim demis:37:
Ayyy:1:
Birde ikide bir kizlar bana pervane elimi sallasam ellisi diyordu:37:

Merhaba kk kuzucukları.

Benımki bir dert değil aslında. Ben erkeğin para muhabbeti yapmasını çok iğrenc buluyorum. Evli olanları tenzih ederim tabi herseyi kadından beklemedıkleri müddetce. Ama sevgiliyken erkegin para konusu açması hep itici gelmiştir. Bunu bir ilişkimde de yaşadım başlamadan bitti bu sebeple zaten.

Samimilik farklı birşey arada olmaz kadın verır ya da hesabı kadn öder o da kadının ısrarıyla tabi ama bunu alıskanlık haline getırmıs erkekler var. Acaba ben mi farklı düşünüyorum.

İşi iyice pişkinliğe vuranlar var bende yok sen ödesene gibi. Asla erkegın parasını sömüren sürekli erkege dayanan kızlardan degılım bir hesap istendi mi ben elimi cebıme atarım hatta.

Bir erkek ne zaman para muhabbetıne girse özellikle de ucuz hesaplar yapsa hemen uzaklasıyorum ondan. Bu da benım elimde olmayan bir huyum. Var mı sizde de boyle bir düşünce veya bunun için ilişkiden soğuyan uzaklaşan ?

Aaaaay başlığı görür görmez zıpladım :1: Ben çok sinir oluyorum sizin de dediğiniz gibi evli çiftler arasında paradan bahsedilmesi çok normal ama seviliyken paradan bahsedilmesi çok itici gelir bana. Para sıkıntısından bahsedebilir ama ''Şu kadar param var,onu yaparım,bunu yaparım'' muhabbetini sevmiyorum :ssz:

Hic sormayin.:9:
Birde bu oglanin telefonu bozulmuştu Esmada benim eski teli verdi buna .
Benim telefonun demişniyeyse artik:1:
Her neyse oğlan teli getirmiyordu teli yapildigi halde.
1 ay 2 ay yok.
Sonra istemiş.
Ya o teli annem beğendi ona versem nolacak ki askim demis:37:
Ayyy:1:
Birde ikide bir kizlar bana pervane elimi sallasam ellisi diyordu:37:

aaaaaaaa:1::1::1:

Yok artık ya. :D Ben böyle bir insanı ilk kez duyuyorum.
Böyle bi insana telefon biile emanet edilmezmiş. Arkadaşınız iyi kurtulmuş. :D

aaaaaaaa:1::1::1:

Yok artık ya. :D Ben böyle bir insanı ilk kez duyuyorum.
Böyle bi insana telefon biile emanet edilmezmiş. Arkadaşınız iyi kurtulmuş. :D

Kesinlikle :1:
Nasil diyeyim yuzsuzluk değil bunun ki.
Yuzsuzluk az kalir :1:
Daha neler var neler..
Baban sigara iciyorsa onun sigaralarindan alda bana getir demiştibir kere de bana :1:
Ayy ne gicik birseydi :37:

Aaaaay başlığı görür görmez zıpladım :1: Ben çok sinir oluyorum sizin de dediğiniz gibi evli çiftler arasında paradan bahsedilmesi çok normal ama seviliyken paradan bahsedilmesi çok itici gelir bana. Para sıkıntısından bahsedebilir ama ''Şu kadar param var,onu yaparım,bunu yaparım'' muhabbetini sevmiyorum :ssz:

Sorma, onlar da fena. "Geçen şu mekanı kapattım, şurada şu kadar hesap ödedim"... :27::27:

Kim ne derse desin.Eşitlikle görgü kuralları farklıdır.Kadına hesap ödetmek toplumumuzda ayıptır bir kere.Ne sönürücülük ne de maddiyat düşkünlüğüdür bu sadece görgü kuralıdır.Haklısın hem de sonuna kadar...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

++ katılıyorum. kadının ve erkek birbirini tamamlayan varlıklar hem. Eşitse erkek doğrusun çocuğun birini de :D kadını tabiki de erkek ten aşağı görmüyorum ama erkeklerin sorumluluğunu kendi üzerimize almayalım. Arkadaşsanız, öylesine gezip tozuyosanız eşit ödeyin ama ciddi bir ilişkiyse evlilik amacıyla görüşülüyorsa erkek hesabı benden beklediği zaman olmaz biter ilişki.. ben de kadın 1-2 kere ısrar etmeli ve ödemeli diye düşünüyorum.

Yoksa cebınde parası kıza teklif edip dısarı cıkarmayı biliyor ama 😃 hadı bıkac senelık sevgılı olsak veya evli olsak amenna. İyide yeni tanıstıgım adam da benım elimi cebıme attırıyosa tıksınırım yani kusura bakmayıversın bı zahmet

Ben de hiç hoşlanmam bu muhabbetten. Allahtan çevremde yok. En güzeli paylaşmak mesela biz mutlaka sinemaya gittiğimizde bileti birimiz alırsa mısırları diğeri alır ya da biri yemekleri biri kahveleri ısmarlar. Ha hiç paramız olmaya da bilir. O zaman da otururuz arabamızda 😑

Bende yazan arkadaşa katılıyorum kadın erkek eşitliği ve görgü kuralı ayırd edilmeli..bu durumda erkek neden kadının kapısını açıyor neden yol veriyor vs gibi durumlarda da eşitlik mi olmalı?

Hayatımda en nefret ettiğim şey kadın,erkek farketmez başkasının parasını yemektir ancak bir görgü kuralıdır genelde hesabı erkek öder üstelik dünyanın her ülkesinde belli bir sosyo-ekonomik seviyedeki topluluklarda hep böyledir..(şimdi almanlardan falan bahsedicek olanlar için açıkladım belli bir topluluk olduğunu)

Erkeğin durumu müsait olmadığında tabiki paylaşılır hatta yer gelir ısmarlanır..ben bunlara hiç karşı değilim ancak hesabı niye erkek ödüyor hani kadın erkek eşitliği diyen insanla çatalı sağ elinde tutan insanın pek bir farkı yok :)

Tabiki görgü kurallarına uymak ladylik okullarına gitmek zorunda değilsin ama yanlış argüman kullanmaya gerek yok.

Bende sevmem bu her yedigimi her ictigimi odemek zorunda demek degil sponsor muhabbeti yapilmis yersiz ve kaos olusturmak icin diye dusunuyorum. Benim sevgilim zaten kendi odeyecegi icin bende ayagimi herzaman ona gore uzatiyorum kadinlar zaten.bir erkegon.yaninda ne.kadar vardir az cok tahmin eder benim sevgilim akrabam ve teklif ettigimde bile bizm ailelerimiz boylemi der sahsen bende boyle.dusunuyorum buda aman ben yiyeym o odesin ac gozlulugu degil kazaniyorsada birlikte vakit gecirirken harcamasinida biliyor ve hoc aaz bu konulari boyleside cok makbul ortak bir butcemiz olana kadar bu mevzular acilmamali

Hic sevmem erkek arkadas olsun ya da baska birisi para konulari hep germiştir beni.

Tabi yeri geldi mi bizde hesap oderiz cekinmeyiz bazi erkekler cok paragöz cikiyo

2 sevgili arkadasim vardi bi sure ciktilar falan sonra kizin dogum gunu oldu oglan biraz masraf yapti falan haliyle supriz yapti cunku ondan sonra da ufak bi kavgalarinda hemen ben senin icin su kadar para harcadim su kadar sey aldim bosuna mi yaptim falan diye bildigin harcadigi parayi dolayli yoldan geri istemisti erkek bozuntusu :mad:

Yoksa cebınde parası kıza teklif edip dısarı cıkarmayı biliyor ama 😃 hadı bıkac senelık sevgılı olsak veya evli olsak amenna. İyide yeni tanıstıgım adam da benım elimi cebıme attırıyosa tıksınırım yani kusura bakmayıversın bı zahmet

aynen ya bende iğreniyorum desem yeridir.

Back
X