zaten düz hödükleri ayırt etmek çok kolay. yarım saat konuşsan mağara adamı seviyesinde zekasını ve davranışlarını anlıyorsun. kadınlar bunu çok çetrefilli sosyal veya kişisel sebeplerden görmezden geliyor ya da sorun etmiyor, orası ayrı.
zor olan belli bir sosyo-kültürel seviyedeki erkeğin manyaklığını tespit etmek. çünkü bu tipler bulundukları çevre gereği efendi ve nazik davranmayı öğrenmişler. belli bir sosyal yaşantıları var, kadınlarla birlikte çalışıyor, sosyalleşiyorlar. toplantılarda kibarlar, garsona kibarlar, sana kibarlar, hayvan seviyorlar. ama içlerindeki mağara adamı sinsi sinsi uyuyor. benim bu konuda gözlemlediğim en önemli şey şu:
abartılı sevgi ve iyi niyet gösterileri. bu sinsi mağara adamları kendilerini kamufle etmek için dünyanın EN kibar ve centilmen erkeği gibi davranır. duygusal ilişkiniz varsa AŞIRI romantiktir. size para da dökerler, manevi olarak çok üstünüze düşer yardımcı olurlar, çok hızlı gelecek planları yaparlar. sonra ilk çatışmanızda BEN SENİN İÇİN NELER YAPTIM diye acayip öfkelenirler ve bu öfke şiddete kadar gider.
çünkü bu tipler içten içe kibar ya da medeni değiller. sadece bulunduklari çevreye uyum sağlıyorlar.
mağara adamı tipli adamlardan kaçın, çok kibar ponçik adamdan daha hızlı kaçın.