Erkeğin şiddete meyilli olduğunu gösteren işaretler nelerdir?

Ben de 20 yıllık evliyim şartlar duygular sürekli değişiyor bu yola girerken başımıza neler gelebileceğini tahmin bile edemedim benim eşim şiddet yanlısı değil küfür etmez kötü söz söylemez bizim problemimiz benim kendimi geliştirmek isterken onun bu yolculuğa eşlik etmemesi o hedefine ulaşmış gibi rahat ben sürekli debeleniyorum benim duygularım ona geçmez mesela benim telaşlı bir anımda öylece durur paylaşmaz birlikte olmak eş olmak yan yana durmak değilmiş bu tecrübe de burada dursun

zaten düz hödükleri ayırt etmek çok kolay. yarım saat konuşsan mağara adamı seviyesinde zekasını ve davranışlarını anlıyorsun. kadınlar bunu çok çetrefilli sosyal veya kişisel sebeplerden görmezden geliyor ya da sorun etmiyor, orası ayrı.

zor olan belli bir sosyo-kültürel seviyedeki erkeğin manyaklığını tespit etmek. çünkü bu tipler bulundukları çevre gereği efendi ve nazik davranmayı öğrenmişler. belli bir sosyal yaşantıları var, kadınlarla birlikte çalışıyor, sosyalleşiyorlar. toplantılarda kibarlar, garsona kibarlar, sana kibarlar, hayvan seviyorlar. ama içlerindeki mağara adamı sinsi sinsi uyuyor. benim bu konuda gözlemlediğim en önemli şey şu:

abartılı sevgi ve iyi niyet gösterileri. bu sinsi mağara adamları kendilerini kamufle etmek için dünyanın EN kibar ve centilmen erkeği gibi davranır. duygusal ilişkiniz varsa AŞIRI romantiktir. size para da dökerler, manevi olarak çok üstünüze düşer yardımcı olurlar, çok hızlı gelecek planları yaparlar. sonra ilk çatışmanızda BEN SENİN İÇİN NELER YAPTIM diye acayip öfkelenirler ve bu öfke şiddete kadar gider.

çünkü bu tipler içten içe kibar ya da medeni değiller. sadece bulunduklari çevreye uyum sağlıyorlar.

mağara adamı tipli adamlardan kaçın, çok kibar ponçik adamdan daha hızlı kaçın.
Yani o kadar harika bi yorum ki. O kadar şahane tespitler ki. 3 ayda tanışıp sevgili olup yoğun ısrar ve manipülasyonlarıyla birden kendimi nişanlı bulduğum adam ilk üç ayı bana resmen cenneti yaşatmakla meşguldü . Dünyanın en kibar en naif en düşünceli en cömert erkeğiydi . Sadece beni değil çevremi bile düşünürdü. Arkadaşıma oturmaya giderdim eve pasta getirirdi. Herkes onu çok kibar ve naif bilirdi, ben dahil. Tabi bu rüya aleminin içerisinde doğru kişiyi bulduğuma gönülden inanarak nikah masasına oturdum ve imzayı attım . Bir şekilde düğün falan oldu ve aynı çatıya girip yaşamaya başladık . Tabi buna yaşamak denirse . İlk üç gün her şey gayet normaldi. Sonraları film başladı. Sözlü psikolojik şiddet öfke nöbetleri kısıtlamalar bağırıp çağırmalar bardak tabak kırmalar . Şok içindeydim . Hatayı sürekli kendimde aradım . Ancak anladım ki bu insanın özü bu. Bu insan ağzından köpükler saçarak bana bağıran üzerime yürüyen bir insan . Evlenmeden önce karıncayı bile incitmeyecek bir adamken evlendikten sonra aslan kesilen beni paramparça etmek isteyen bir insan . En sonunda iş fiziksel şiddete kadar vardı . 1 sene dahi evli kalamadım, aynı çatı altında yaşayamadım ve sonrasında evi terk ettim . Yakın zamanda da boşandık. Hala ne yaşadım ben diyorum kendi kendime . Herkes çok ama çok dikkatli olsun lütfen

Back