• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkeğin tipi önemlimi?

sunshine44

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2013
428
14
18
İzmir
merhaba kızlar..beni bi aile dostumuzun oğlu buldu pek görüşmüyoruz ve tanışıp konuşmak istedi niyetini belli etti işini anlattı kendisini baya anlattı sahiplenici ilgili gibi gözüküyor ama ben malesef pek tipini begenmedim konuşmalarımız uyumlu eglenceli ama kafam karıştı kimi arkadaşım sen çok güzelsin onamı bakıcaksın diyolar kimiside yakışıklılardan ne hayır gördün belki seni kaybetmemek için elinden geleni yapar mutlu eder diyolar siz ne dersiniz bu konuda?

Hemen kesip atmayin bence..belki huyu tipini bastiricak kadar iyi guzel olabilir..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim huy guzelligi inan daha önemli. Cevremde Allaha sukr begenilen biriyim daha onceki 4 senelik iliskimdr erkek arkadasim da oldukca begenilen biriydi ve kendime guvensem dahi bir yerden sonra ciddi deli olmustum. Simdiki erkek arkadasim hos ama normal bir tip ama davranisi icten bi askim deyisi beni mutlu etmek icin ugrasmasi inan yakisikliliktan daha tatli geldi bana..

Evet önemlidir..Etkilenmediğim insana dokunamam..

Ama güzellik/yakışıklılık görecelidir..
Benim ex bana göre dünya yakışıklısıydı ama anneme göre hapishane kaçkını kılıklıydı:ssz:

henüz yüzyüze gelmedik kendisiyle fb ta yazışıyoruz beni uzun süredir araştırıyomuş finallerimin bitmesini beklemiş yazmak için daha biçok ince düşüncesi var ama gelin görünki resmini pek begenemedim

henüz yüzyüze gelmedik kendisiyle fb ta yazışıyoruz beni uzun süredir araştırıyomuş finallerimin bitmesini beklemiş yazmak için daha biçok ince düşüncesi var ama gelin görünki resmini pek begenemedim

Yüz yüze geldikten sonra daha net karar verirsiniz..
Hal ve hareketleri oturup kalkışı vs bir bakın bence..

Son düzenleme:

Resim ne ki sekerim, yuz yuze gormedigin bir insandan nasil etkilenebilirsin ki zaten? Kim resimden etkileniyor ki.............yani bence cekicilik tip+aura+karizma+enerji toplamidir.

Gecen hafta Bati Avrupali biriyle tanistim, inanilmaz yakisikliydi, yuz hatlari, vucudu......bildigin manken otesiydi ama hicbir enerji yok, aura 0, isinamadim tabi. Cekim %100 tiple degil, aranizdaki kimyayla ve karsi tarafin enerjisiyle de alakali bence. Karsi taraf Brad Pitt bile olsa, sicakkanli degilse cekilmiyor bence. Ote yandan sicakkanli erkekler ne yapip edip kendilerini sevdiriyorlar, bosuna dememisler gonul kimi severse guzel odur diye....belki bu herif de cok cekici veya cok itici, gormeden karar verme bence.

Isinamazsan da gecersin, adam kitligi mi var :21:

Son düzenleme:
Resim ne ki sekerim, yuz yuze gormedigin bir insandan nasil etkilenebilirsin ki zaten? Kim resimden etkileniyor ki.............yani bence cekicilik tip+aura+karizma+enerji toplamidir.

Gecen hafta Bati Avrupali biriyle tanistim, inanilmaz yakisikliydi, yuz hatlari, vucudu......bildigin manken otesiydi ama hicbir enerji yok, aura 0, isinamadim tabi. Cekim %100 tiple degil, aranizdaki kimyayla ve karsi tarafin enerjisiyle de alakali bence. Karsi taraf Brad Pitt bile olsa, sicakkanli degilse cekilmiyor bence. Ote yandan sicakkanli erkekler ne yapip edip kendilerini sevdiriyorlar, bosuna dememisler gonul kimi severse guzel odur diye....belki bu herif de cok cekici veya cok itici, gormeden karar verme bence.

acele etmiyim ben o zaman en iyisi bendede çok örnek var eski sevgilim yakışıklıydı dikkat çekerdi çok kıskanırdım ama beni çok üzdü soguttu şimdide gerçekten kıymetimi bilcek birisi çıkmıştır belkide

acele etmiyim ben o zaman en iyisi bendede çok örnek var eski sevgilim yakışıklıydı dikkat çekerdi çok kıskanırdım ama beni çok üzdü soguttu şimdide gerçekten kıymetimi bilcek birisi çıkmıştır belkide

Acele etme derim, icine sinerse iyi, sinmezse de zorlamazsin :34:

Insanin hayattan beklentileri surekli degistigi icin iliskiden beklentileri de degisir bence. Belki de senin bugunlerdeki ihtiyacin deger verilmek, sevilmek, ustune dusulmektir, bu herif de sana ilgi gosterdigi icin onunla olma fikri cazip geliyordur........dedim ya, acele etme :34:

Ben yasadim bunu...eyvahh...ayni sekilde basladi resimden iyyyy dedim bu ne.!ama sonra ilk goruste asik oldum..sonu mu??terkedildim..ve o begenmedigim adamin askinda eridim bittim..hala hala yeni kendime geliyorum desem yeri..bu isler tiple olmuyor..o enerjiyi yakalamak onemli..gorusmeden karar verme...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Önemli bence öyle sırf huyla olmuyo bütün olarak bakmak lazım.

Arkadaşım evlendi ve söylediği "biliyorum çok tipsiz ama ben kıskancım zaten oyüzden benim için iyi oldu":9:

bende şöyle düşündüm kendimden daha çirkini bulursam belki kaybetmemek için herşeyi yapar el üstünde tutar :1:

Back
X