• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkegin üstüne gittikçe...

ilk tanıştığınızda seni tanımıyodur ve zaman geçtikçe tanıdıkça uzaklaşırlar gizlisin ya öğrenmek isterler öğrenincede uzaklaşırlar.. ama zaman sonra ilgiyi kaybedince geri dönerler çok oluyo etrafımda..

al işte benimkide şehir dışında akrabalarının yanına gitti ama bana gitmeden önce haber bile vermedi bizim aramızda çok önemli sorunlar var, birbirimizle ilgili sorunumuz yok ama özel ve bi o kadarda önemli sorunlarımız var yani.bu sorunlar ve dış etkenler yüzünden yıpranıyor ilişkimiz, ama bana giderken bir haber vermediği gibi bu bayram süresince de bir kere bile aramadı, arada msne giriyor biraz durup çıkıor bende çevrimdışı gözüküyorum bir mail bile atmıyor yada ileti bile atmıyor, o gitmeden önce öle konuşmuştuk aslında haberleşmememiz en iyisi demiştim ama yinede sinir oldum,şimdi gelince hiçbişi olmamış gibi davranacak :umursamaz: bende hiç aramıyorum üstüne gitmiyorum

off bu huyu beni çok üzüyor ne zaman biyere gitse biz uzaklaşıyoruz,kendisi bunu kabul etmiyor ona göre bu konuyla ilgili bi sorun yok ortada nasıl davranayım bi akıl verin bana :sinifsinif:

Bazi seyleri oluruna birakmak lazim, veya kabullenmek.
Cok ustune gidilince ters tepiyor..

Kafamize bisey cok takiliyorsa, iki kahve yapip, karsilikli oturulmali..
TV basinda, yatak odasinda, veya yemek yerken degil..
Gozlerini kaciramiyacagi bi ortamda oturup konusulmali..
Hersey iletisim bozuklugundan oluyor inanin..
Bu konusmalarin cok faydasini gordum.

Asla cok baski yapan taraf olmayin, her ne kadar hakli olsanizda, durduk yere haksiz oluyorsunuz.. Ne oldu ne bitti, hooop bi daha yine biz duzeltmeye calisiyoruz.. Ne gerek var..
Olgun taraf olup, iletisim kurmaya calismak, ve zamana bir takim seyleri birakmak en iyisi.
Tavir yaptikca adamlarin eline koz geciyor..

:)))) süpersinnn vazgeçmişsin ya ;)
evet ne kadar değer verirsen o kadar üzülüyorsun bu denklemi hiç anlamamışımdır..

a.s.
Valla o denklemin bozukluğu dengesiz erkeklerin yüzünden oluyor :)
Bi dengelenemedi şunlar:)

a.s.
Valla o denklemin bozukluğu dengesiz erkeklerin yüzünden oluyor :)
Bi dengelenemedi şunlar:)

kesinlikleee :) dengelenmezde gibime geliyor ..bir şey iyi gidiyorsa merak etmiyim ya da çok mutlu olmayım mutlaka bir arıza çıkacak sonuçta psikolojisine alıştırıyorlar bizi bu hareketlerle..

Kizlar uzmeyin tatli caninizi..ustune gitseniz de, gitmeseniz de bikan erkek her kosulda bahane yaratip zaten kaciyor, ama ne yazik ki ne onlarla ,ne de onlarsiz bu hayat cekilmiyor..kaydirigubbakcemile

Erkeğinüstüne gittikçe aksi olur hiçbir istediğinizi elde edemezsiniz artı dırdırcı olursunuz tecrübeyle sabit. Takmamak lazım uçurtma gibi ipler elinizde olcak bazen ipi uzun tutcaksınız bazen kısa.

ah o dırdır etmemeyi ben bi becerebilsem keşke.. benneyaptımki

erkeğin üstüne gitmeyelim tamam da bu seferde hep benim dediklerim olucak hissine kapılıyor.....sanki doğruyu bi tek o biliyormuş gibi..

bence kadın vea erkek herkes üzerine düşeni yapmalı..kadın erkeğin erkekte kadının işlerine burnunu sokarsa olmyor..kadın kadın gibi erkekte erkek gibi davranmalı.....

ama erkekler artık ''benim sözüm ben erkeğim'' laflarından vazgeçmeli...ne bu ya biz esirmiyiz..
artık kadınlar kendilerini ezdirmiyor ses çıkarıyor ya ilişkilerin biçoğu bundan yürümüyor....alışmışlar tabi her dediklerine evet densin....

erkeğin üstüne gittikççe KAÇAR...doğrudur çünkü işine gelmez......çünkü erkekler bencildir..yada biçoğu bencildir..şimdi hepsine haksızlık etmeyeyim...

kaçarsa kaçsın ya...aman ..offffffffff:kızgın:
çok doluyum kızlar...burda patladım...eee bayağ bir birikmiş Çok üzgünüm çoook

Bazi seyleri oluruna birakmak lazim, veya kabullenmek.
Cok ustune gidilince ters tepiyor..

Kafamize bisey cok takiliyorsa, iki kahve yapip, karsilikli oturulmali..
TV basinda, yatak odasinda, veya yemek yerken degil..
Gozlerini kaciramiyacagi bi ortamda oturup konusulmali..
Hersey iletisim bozuklugundan oluyor inanin..
Bu konusmalarin cok faydasini gordum.

Asla cok baski yapan taraf olmayin, her ne kadar hakli olsanizda, durduk yere haksiz oluyorsunuz.. Ne oldu ne bitti, hooop bi daha yine biz duzeltmeye calisiyoruz.. Ne gerek var..
Olgun taraf olup, iletisim kurmaya calismak, ve zamana bir takim seyleri birakmak en iyisi.
Tavir yaptikca adamlarin eline koz geciyor..

alkisalkisalkis alkisalkisalkis süperrr söylemişsin canım yaa işte olay bu bide becerbilsek tam süper olacak yaaa niyseee kaydirigubbakcemile3

erkeğin üstüne gitmeyelim tamam da bu seferde hep benim dediklerim olucak hissine kapılıyor.....sanki doğruyu bi tek o biliyormuş gibi..

ama erkekler artık ''benim sözüm ben erkeğim'' laflarından vazgeçmeli...ne bu ya biz esirmiyiz.. artık kadınlar kendilerini ezdirmiyor ses çıkarıyor ya ilişkilerin biçoğu bundan yürümüyor....alışmışlar tabi her dediklerine evet densin....

Cogu erkek ben 'medeniyim', esimde soz sahibi olmali der.. Ama is basa dusunce aynen babalarindan gordukleri gibi davranirlar.. veya ogut alirlar, ipleri sen eline al diye.. Su tasfirin erkek kavrami varya, ben kadini ezince oyle oluyorum diye bi dusunceleri var malesef..
Onceden de dedigim gibi iletisim bozuklugundan kaynaklaniyor..

Artik kadinlarda soz sahibi, evde bir reis, hukumdar yoktur.. Ikimizde yonetecegiz bu gemiyi demeli.. Hayat arkadasligi yani, cariyelik yapmak degil..

Ustune gitmiyeceksin, cunki bizimde ustumuze gelinmesinden hoslanmayiz..
Ne demisler, tatli dil yilani bile deliginden cikarirmis :sm_cool:

Biraz sabirli olup sinirlenmeyelim, ve duygularimizi acik ve net duyuralim.. Gorun bakin zamanla ben neden kulak vermiyorum diye sizin bu duyurulariniza yanit verecek..
sengözlerimebaksanab

mwm .!.:
süperrr söylemişsin canım yaa işte olay bu bide becerbilsek tam süper olacak yaaa niyseee

Evet, en iyisini biliyoruz ama yapmaya gelince zorlaniyoruz.. Demekki oturup dusunmeyi alistirmamiz lazim kendimize yerimseniben

ben bu ara çok gittim şimdi de olan oldu :gitme:
zaman verdik birbirimize , kafası çok karışıkmış :gitme:

evet kafasını toplamış devam edelim dedi ,
eskiler geri gelmez ya toparlayacaz herşey güzel olacak yada herşey bitecek dedi..
ama anladımki üstüne gitsende gitmseden herşey olacağına varıyo..
aklına koymuşsa ne yaparsan yap bahaneleri oluyo :delphin:

evet kafasını toplamış devam edelim dedi ,
eskiler geri gelmez ya toparlayacaz herşey güzel olacak yada herşey bitecek dedi..
ama anladımki üstüne gitsende gitmseden herşey olacağına varıyo..
aklına koymuşsa ne yaparsan yap bahaneleri oluyo :delphin:

Doğru sen ne yaparsan yap düşündüğünü yapmak istiyor önüne geçemessin herşey olacağına varıyor..nedense o kafa toplama olayının hiç bahanesi yok sen ne hissediyorsun senin bu konuda bir düşündüğün var mı..kendi kendilerine kalıyorlar düşünüyorlar..burda kesin olan birşey var ne olursa olsun herşey olacağına varıyor sen kendini paralasanda konuşup kendini anlatsanda o yine kafasına koyduğunu yapıyor..sen bu dönemde en az hasarla atlatabilirsen ne ala..

Doğru sen ne yaparsan yap düşündüğünü yapmak istiyor önüne geçemessin herşey olacağına varıyor..nedense o kafa toplama olayının hiç bahanesi yok sen ne hissediyorsun senin bu konuda bir düşündüğün var mı..kendi kendilerine kalıyorlar düşünüyorlar..burda kesin olan birşey var ne olursa olsun herşey olacağına varıyor sen kendini paralasanda konuşup kendini anlatsanda o yine kafasına koyduğunu yapıyor..sen bu dönemde en az hasarla atlatabilirsen ne ala..

evet canım... sanki ilişki tek kişilik yaşanıyor yaa.. o karar versin,istediği zaman ilgilensin,yok üstüne gidilmesin ne bu yaaaaa:oklava:

bende sallamıyorum artık zaten..bıraktım oluruna
kim kendini naza çekiyosa o değerli oluyomuş

Back
X