• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkegin üstüne gittikçe...

Kızlar bir silkelenin, neden böyle yapıyorsunuz onlar ne kadar geniş olabiliyor bu şekilde olduğunu bildikleri için daha bir rahatlıyorlar yapmayın biraz dirençli olun..

Kızlar bir silkelenin, neden böyle yapıyorsunuz onlar ne kadar geniş olabiliyor bu şekilde olduğunu bildikleri için daha bir rahatlıyorlar yapmayın biraz dirençli olun..

Haklısın ama dayanamıcam.. hala yazmadım ama her an yazabilirim kararsız kaldım :bbo:
Zaten barışmak için yazmıcam.. bitircekse en azından adam gibi bitirsin böyle susarak biyere varamayız ben kendimi yiyorum burda ona bişey olmuyo :olmaz:

Haklısın ama dayanamıcam.. hala yazmadım ama her an yazabilirim kararsız kaldım :bbo:
Zaten barışmak için yazmıcam.. bitircekse en azından adam gibi bitirsin böyle susarak biyere varamayız ben kendimi yiyorum burda ona bişey olmuyo :olmaz:

canım ya cvp vermezse daha çok üzülürsün..
aynı senin durumdayım,yine belirsizliğe bıraktı beni. ii ayrıldık sayılır ne bu şimdi yaptığı. küsmüyüz ayrımıyız kırgın mı noluyorr yaa off.. bişeyleri düzelteyim dedikçe kum gibi dağılıyor...

canım ya cvp vermezse daha çok üzülürsün..
aynı senin durumdayım,yine belirsizliğe bıraktı beni. ii ayrıldık sayılır ne bu şimdi yaptığı. küsmüyüz ayrımıyız kırgın mı noluyorr yaa off.. bişeyleri düzelteyim dedikçe kum gibi dağılıyor...

Kesin cvp vermez.. şimdiden olucakları tahmin ediyorum.. ama sonumuzun ne olucağı konusunda bi fikrim yok ve bu beni yiyip bitiriyo fisfisfis
Ama yok yazmıcam yaaaa yazmamam lazım.. amacım düzeltmekte değil..
Ne olduğunu bi anlasam rahat bırakıcam zaten.. ama beklemek çok kötüüü

Kesin cvp vermez.. şimdiden olucakları tahmin ediyorum.. ama sonumuzun ne olucağı konusunda bi fikrim yok ve bu beni yiyip bitiriyo fisfisfis
Ama yok yazmıcam yaaaa yazmamam lazım.. amacım düzeltmekte değil..
Ne olduğunu bi anlasam rahat bırakıcam zaten.. ama beklemek çok kötüüü

yazma canım bende yazmicam... tutalım kendimizi.. kaydirigubbakcemile5 hatta yarın okula giderken tlfleri evde bırakalım,ben öyle yapmayı düşünüyorum.. her an bakıpta çıldırmamak için..

bak emin ol sıkılmıştır.. rahat bırak,şimdi arayıp üstüne düşersen yine sıkıntıya girecek.. bunlar böyle inan. sanki boğazlarını sıkıyoruz.... geldikçe kaçıyorlar.. ağzı var dili yok,her dediğine evet diyen birini istiyorlar.. böyle umursamaz davranıyor,ki benimkide öyle.. demek kaybetmekten korkmuyor.. biz aynı şeyi yapsak ya acaba ilişki biter mi benden soğur mu ya kötü olursa naparız diye düşünürüz.. ama onlar şuan sadece kendilerini düşünüyorlar.. ilişkiyi tek başlarına yaşıyorlar...

Son düzenleme:
yazma canım bende yazmicam... tutalım kendimizi.. kaydirigubbakcemile5 hatta yarın okula giderken tlfleri evde bırakalım,ben öyle yapmayı düşünüyorum.. her an bakıpta çıldırmamak için..:kızgın:

pfff yazmıcam..
İyi fikir canım ama ozaman da çok heyecanlanıyorum bütün gün düşünüyorum noldu ne bitti diye bişy var mı diye daha önce yapmıştım kaydirigubbakcemile3

Beklicem bakalım yarın akşama kadar haber almazsam eğer belki atıcam bu hazırladığım msjı.. benneyaptımki

pfff yazmıcam..
İyi fikir canım ama ozaman da çok heyecanlanıyorum bütün gün düşünüyorum noldu ne bitti diye bişy var mı diye daha önce yapmıştım kaydirigubbakcemile3

Beklicem bakalım yarın akşama kadar haber almazsam eğer belki atıcam bu hazırladığım msjı.. benneyaptımki

evet canım yarın at bencede. belirsizlik bitsin bari. dayanması çok zor ben 4 gün dayanabilmiştim..yerimseniben

Gamzecim sizin aranızdaki sorun ne erkek arkadaşınla neden böyle yapıyo bir fikrin var mı..ayrıca sakın msj atma canım bekle başka şeylerle oyalan o mutlaka msj atıcak veya arıcaktır seni şahsen ben haklı olsamda olmasam da bu adımı hep erkek arkadaşımdan bekliyorum çünkü böyle olunca daha kıymete biniyosun bunu çözdüm ben o da her seferinde arayan olmuştur.

ıkinizde sakin olun kızlar, cep telefonu olmasaydı ne olurdu diye düşünün bir kere de..
tabi ki çekme yazma hiçbirşey ne gerek var ona kafasında kuracak hiçbirşey bırakmıyorsun ki hiçbirşeyi merak etmiyor o zaman böyle geniş geniş takılıyorlar..bırak bak burada o kadar konu var ilgilen onlarla :)

İkinizde sakin olun kızlar, cep telefonu olmasaydı ne olurdu diye düşünün bir kere de..
tabi ki çekme yazma hiçbirşey ne gerek var ona kafasında kuracak hiçbirşey bırakmıyorsun ki hiçbirşeyi merak etmiyor o zaman böyle geniş geniş takılıyorlar..bırak bak burada o kadar konu var ilgilen onlarla :)

normal bir msja bile cvp vermedi kendime yediremiyorum canım ya. bugün biraz dargın ayrıldık,bi tane msj attım öylesine bişe.. nasıl bu kadar umursamaz olur ki... :çok üzgünüm: belirsizliği hiç sevmem. hayatımı engelliyor resmen haberi yok.

Gamzecim sizin aranızdaki sorun ne erkek arkadaşınla neden böyle yapıyo bir fikrin var mı..ayrıca sakın msj atma canım bekle başka şeylerle oyalan o mutlaka msj atıcak veya arıcaktır seni şahsen ben haklı olsamda olmasam da bu adımı hep erkek arkadaşımdan bekliyorum çünkü böyle olunca daha kıymete biniyosun bunu çözdüm ben o da her seferinde arayan olmuştur.

Son zamanlarda çok kavga ediyoduk zaten sürekli tartışma fln.. barışıyoruz tekrar tartışıyoruz..
Kendisi çooook sinirlidir herşeyde bağırır çağırır.. ağzına geleni söyler yani kötü anlamda değil ama mesela tartışırız çocuksun sen fln der.. son zamanlarda tlfnuda sürekli yüzüme kapatıyodu kızıyo bağırıyo kapatıyo fln. Bundan rahatsız oldugumu söyledim az çok çözdük.. ama yinede saçma sapan nedenlerden tartışıyoruz işte en sonda 3 gün önce yine tartıştık.. bana dedi ki inanmıyosan kapat tlfnu dedi kaçkere ben kapatmadım.. ben inanmadığımı söylemedim ona sadece böyle böyleydi dedim ama yok tutturdu inanmıyosan kapat diye.. sustum konuşmadım.. kapatıyorum ben dedi.. sustum konuşmadım kime diyorum ben dedi konuşsana kapatıcam yoksa yine yüzüme kapattın dersin dedi.. bende tamam kapat dedim. oda bişeyler dedi allah allah yaa kapatıyorum dedi.. kapattı.. ve hala ses seda yok..
Ben zaten bişey yapmak istemiyorum herzaman ilk adımı atan ben oldum çünkü yeter artık tak etti valla.. ondan bişeyler bekliyorum..
Ama bu beklemek çok zor çok kötü ne olucak ne biticek diyorum bişy olsun hiç önemli değil olumlu veya olumsuz.. yoksa kendimi yiyorum burda.
Ama dediğiniz gibi yapıcam sanırım.. ondan beklicem.. baya uzun oldu sanırım kaydirigubbakcemile3

normal bir msja bile cvp vermedi kendime yediremiyorum canım ya. bugün biraz dargın ayrıldık,bi tane msj attım öylesine bişe.. nasıl bu kadar umursamaz olur ki... :çok üzgünüm: belirsizliği hiç sevmem. hayatımı engelliyor resmen haberi yok.

kimi zaman birşeylerin üstüne üstüne gitmemek gerekiyor, sabır güzelim..sürekli bir şeyleri sonuca ulaştırmak zorunda hissetme kendini

Gamzecim çok saçma bi sebepten aramıyo erkek arkadaşın elle tutulur bişeyde yok.sen kaç yaşındasın canım bide o kaç yaşında bide ne zamandir cıkıyorsunuz..ayy ne çok soru sordumyerimseniben

Gamzecim çok saçma bi sebepten aramıyo erkek arkadaşın elle tutulur bişeyde yok.sen kaç yaşındasın canım bide o kaç yaşında bide ne zamandir cıkıyorsunuz..ayy ne çok soru sordumyerimseniben

Canım ikimizde 19 yaşındayız..
3 Seneden beri birlikteyiz.. Şuan ben yurt dışına kalıyorum eğitim için yakında dönücem ama.. hatta şubatta yanına gidicem 2 haftalığına inşallah.. sık sık gidiyorum..
neyse aramızda yüzük bile taktık ailesi benim ailem hatta bütün sülaleler herşeyi biliyo diyebilirim kaydirigubbakcemile3
Ciddiyiz yani.. ama son zamanlarda işte çok tartışmaya başladık bilemiyorum seninde dediğin gibi küçük saçma sebeplerden işte..
Çok sevdiğindende eminim ama neden böyle oldu anlamadım.. kafamçokkarıştı
Kavak yellerini izliyomusunuz bilmiyorum ama dün mineyle deniz tartışırken mine bişeyler söyledi.. sen beni kaybetmekten korkmuyosun ben hep senin yanındaydım diye.. bence benimkide korkmuyo bende hep yanındaydım o yüzden böyle oluyo:(
bide dedi ki BU Bİ İLİŞKİ DEĞİL BU SENİN KRALLIĞIN VE BEN SENİN KÖLENİM :lepi: tuttum bu lafı yaaa kaydirigubbakcemile3

Anladım canım 3 yıl az değil kolay kolayda bırakamaz zaten seni..Ama anladığım kadarıyla erkek arkadaşın biraz inaçtı ve çabalamayı sevmeyen biri ona biraz kaybetme korkusunu vermelisin yoksa ileride daha çok üzülürsün her tartışmada senden adım beklemesi çok yalnış.

Anladım canım 3 yıl az değil kolay kolayda bırakamaz zaten seni..Ama anladığım kadarıyla erkek arkadaşın biraz inaçtı ve çabalamayı sevmeyen biri ona biraz kaybetme korkusunu vermelisin yoksa ileride daha çok üzülürsün her tartışmada senden adım beklemesi çok yalnış.

Heeh süpersin yaaa :lepi:
aynen söylediğin gibi.. bırakmaz dimi yaa?
Evet birazda şımarık benimkisi haliyle tek çocuk olunca kaydirigubbakcemile3
Haklısın.. ama o korkuyu nasıl yaşatıcam ona onu bilmiyorum bi fikrin var mı kafamçokkarıştı

3 sene canım biraz zor bırakır ama bu erkeklerin sağı solu belli olmaz..bu korkuyu ben şöyle verdim tartışmalarımızın kavgalarımızın hiçbirinde adım atmadım 1 yıldır beraberiz..neden adım atmadım çünkü öncki ilişkimde devamlı adım atan bendim sonuç beni terketmişti..bende o saatten sonra dedim bundan sonraki ilişkilerimde çok fedakarlık yapmıam geri durucam dedim ki sonucunuda aldım güzel bi şekilde sevglimin bana arada bir söylediği şu seni kaybetmeyi düşündüğüm zaman kalbim acıyo sakın beni bırakma bunu der bana o yüzden bi kaç adım erkekten geri durmak lazım kavgalar tartısmalar haklı ol olma aramıyacaksın bak o zaman öyle bir kıymete bınıyorsun ki görüceksin ileride canım benim.

Anlıyorum canım..
Benimkide hep diyo ben seni asla bırakmam fln ama yinede yapıcağını yapıyo işte..
Bana diyo ya çocuksun diye.. kendisi şuan benden daha çocukluk yapıyo bence.. neyse bende böyle devam edicem o nasıl isterse öyle olsun bakalım yerimseniben
Haklısın aramıcam işte aramıcammmmmm :mymeka:

Back
X