Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bir silkelenin, neden böyle yapıyorsunuz onlar ne kadar geniş olabiliyor bu şekilde olduğunu bildikleri için daha bir rahatlıyorlar yapmayın biraz dirençli olun..
Haklısın ama dayanamıcam.. hala yazmadım ama her an yazabilirim kararsız kaldım :bbo:
Zaten barışmak için yazmıcam.. bitircekse en azından adam gibi bitirsin böyle susarak biyere varamayız ben kendimi yiyorum burda ona bişey olmuyolmaz:
Kızlar bir silkelenin, neden böyle yapıyorsunuz onlar ne kadar geniş olabiliyor bu şekilde olduğunu bildikleri için daha bir rahatlıyorlar yapmayın biraz dirençli olun..
canım ya cvp vermezse daha çok üzülürsün..
aynı senin durumdayım,yine belirsizliğe bıraktı beni. ii ayrıldık sayılır ne bu şimdi yaptığı. küsmüyüz ayrımıyız kırgın mı noluyorr yaa off.. bişeyleri düzelteyim dedikçe kum gibi dağılıyor...
Kesin cvp vermez.. şimdiden olucakları tahmin ediyorum.. ama sonumuzun ne olucağı konusunda bi fikrim yok ve bu beni yiyip bitiriyo fisfisfis
Ama yok yazmıcam yaaaa yazmamam lazım.. amacım düzeltmekte değil..
Ne olduğunu bi anlasam rahat bırakıcam zaten.. ama beklemek çok kötüüü
yazma canım bende yazmicam... tutalım kendimizi.. kaydirigubbakcemile5 hatta yarın okula giderken tlfleri evde bırakalım,ben öyle yapmayı düşünüyorum.. her an bakıpta çıldırmamak için..![]()
pfff yazmıcam..
İyi fikir canım ama ozaman da çok heyecanlanıyorum bütün gün düşünüyorum noldu ne bitti diye bişy var mı diye daha önce yapmıştım kaydirigubbakcemile3
Beklicem bakalım yarın akşama kadar haber almazsam eğer belki atıcam bu hazırladığım msjı.. benneyaptımki
İkinizde sakin olun kızlar, cep telefonu olmasaydı ne olurdu diye düşünün bir kere de..
tabi ki çekme yazma hiçbirşey ne gerek var ona kafasında kuracak hiçbirşey bırakmıyorsun ki hiçbirşeyi merak etmiyor o zaman böyle geniş geniş takılıyorlar..bırak bak burada o kadar konu var ilgilen onlarla :)
Gamzecim sizin aranızdaki sorun ne erkek arkadaşınla neden böyle yapıyo bir fikrin var mı..ayrıca sakın msj atma canım bekle başka şeylerle oyalan o mutlaka msj atıcak veya arıcaktır seni şahsen ben haklı olsamda olmasam da bu adımı hep erkek arkadaşımdan bekliyorum çünkü böyle olunca daha kıymete biniyosun bunu çözdüm ben o da her seferinde arayan olmuştur.
normal bir msja bile cvp vermedi kendime yediremiyorum canım ya. bugün biraz dargın ayrıldık,bi tane msj attım öylesine bişe.. nasıl bu kadar umursamaz olur ki... :çok üzgünüm: belirsizliği hiç sevmem. hayatımı engelliyor resmen haberi yok.
kimi zaman birşeylerin üstüne üstüne gitmemek gerekiyor, sabır güzelim..sürekli bir şeyleri sonuca ulaştırmak zorunda hissetme kendini
Gamzecim çok saçma bi sebepten aramıyo erkek arkadaşın elle tutulur bişeyde yok.sen kaç yaşındasın canım bide o kaç yaşında bide ne zamandir cıkıyorsunuz..ayy ne çok soru sordumyerimseniben
Anladım canım 3 yıl az değil kolay kolayda bırakamaz zaten seni..Ama anladığım kadarıyla erkek arkadaşın biraz inaçtı ve çabalamayı sevmeyen biri ona biraz kaybetme korkusunu vermelisin yoksa ileride daha çok üzülürsün her tartışmada senden adım beklemesi çok yalnış.