Haklısınız çok teşşekkür ederim cevaplar için ayrılmak için hiçbir nedenimiz yok ama gel gelelim böyleyiz sevince insan bir ömür hayatında görmek istiyor bütün bunların sebebi sevmek bir ömür boyu yanında görmek istemekse karşılığıda buysa aslında üzülmek manasız insan elinde olmadan üzülüyor tam alışmaya başlayınca ceee ben geldim demekte ne oluyyor anlamış değilim, bencillikten başka bişey değildir. Bu kadar kısa bi sürede unutulmuyacağını oda bende biliyoruz amacı eğer egosunu tatmin ettirmekse buna izin vermiyeceğim hı evet oda farkındaysa bişeylerin yeniden denemeye deymezmi ?
canım peki neden geri dönüyor. bunu bir ayda mı anlayabildi? oysa seven bi insan nasıl dayanır ki 1 ay beklemeye,senin msjlarına karşı iyi cvp vermemeye,ki ayrılığınızın nedenide kötü bişe değil. önemli olan,hatasını anlayıp mı döndü,yoksa kimseyi bulamadığı,sıkıldığı için mi? bunu iyi düşün canım.. erkekler bize benzemezz!:1no2: ve lütfen kendi değerini bil,onun sevgisine ihtiyacın yok.. sen onu bir ömür isterken, o bunu dile getirmekten aciz duruyor ve soğudum deyip çekip gidiyor bide.. yaa karşındaki insan seni ömürlük istiyor be adam! bunu nasıl göz ardı ederler anlamıyorum... korkaklar,ayrılıkta kolay onlar için.. bizim acımız biter onların ki başlar.. o yüzden bukadar geç dönüyordur. ama bu yaptıklarını kolay affetme,ben affettim ve çok pişman oldum.....
Son düzenleme: