Erkeğin yakışıklılığı sizin için bir artı mıdır?

arzuca9432

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2009
4.030
8
116
56
İstanbul
Erkeğinizin yakışıklı yada karizmatik olması sizin için bir artı mı?
Yoksa kıskançlık v.s. olacağından eksimidir...........................................

Kesinlikle artıdır.Kıskançlığa asla sebep olmaz.Gurur duyuyorum aksine...:asigim:

coooook yakisikli olmasini istemem, kendisine cokkkk güvenmesinide istemem, ay ben yakisikligim suyum buyum da demesin :) kiskanirim :) sadece benim gözümde yakisikli olsun isterim...
hoslandigim kisi yakisikli degil, cirkinde degil, iyi kalpli olsun yeter, kalbindeki güzellik yüze yansir zaten ozaman dünya yakisiklisi olur benim icin :)

Son düzenleme:
ben dış görünüşe çok önem vermem gerçkten benim için içi çok önemli ruhu güzel olsun dışı soradan bir artı olur ama herkesin sevdigi zaten güzel gelir benimkide bana öle dünya güzelim üzüm gözlüm:)

ben dış görünüşe çok önem vermem gerçkten benim için içi çok önemli ruhu güzel olsun dışı soradan bir artı olur ama herkesin sevdigi zaten güzel gelir benimkide bana öle dünya güzelim üzüm gözlüm:)

aynen öyle :)

yakışıklılık bir artıdır ama "şart" değildir bana görea.s
bakıyom aşkımaa oooh gözüm gönlüm açılıyo maşallah:asigim::nazar:

yakısıklı olucaksa bıle efendı olsun
ben mukemmelım superım bak herkes hayran vs dıye akham kesıp gerınıp dolasıcak kadar yakısıklı olmasın
ya da olsun ama efendı olsun
bilsin guzellıgının neyı satın alabıldıgını boşa hava yapmasın,

o yuzden yeterı derecede yakısıklı olsa kafi bana, zaten sevdıkten sonra begenıyoruz bıze yetsın yeter.!

insan olsun dürüst olsun yeterli, ama tabi yakışıklı olursada güzel bir artı oluurrhihoyyyt pekde fena olmaz yaneeee:utangac::roflol:

şart değil demicem ama önce insan olsun yani huyu güzel olsun öyle çok yakışıklı olmasın

eli yüzü düzgün derler ya öle zaten benim aşkım benim için dünya yakışıklısı benim gözümde..

herkesin sevdiceği kendine öyledir.. zaten yakşıklılıkta göreceli kimine göre yakışıklı olan

diğerine olmayalilio ruh önce gelir ama dıştan da bakılıyo galiba..

Erkeğinizin yakışıklı yada karizmatik olması sizin için bir artı mı?
Yoksa kıskançlık v.s. olacağından eksimidir...........................................

valla da artıdır ,billa da artıdır... bence çokta iyidirdelikafadulden. fiziğe bakarım ben. huyum kurusun:delphin:.

tabiikide artıdır artıdır artıdır :1rolleyes:
yanımdaki erkeğin yakışıklı ve bakımlı, giyimine kuşamına dikkat etmesini çok severim hihoyyyt
benim aşkımda öyle zaten.Hem yakışıklı hemde iyi karakterli:nazar:. Aşık olmamak elde değil. o benim bitanem aşkkııımmmm :utangac:

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet,benim için artıdır.
ınsanlar tarafından beğenilmeside,öyle birine sahip olduğum için gururlandırır beni ancak,kıskançlığımı tetiklemez.

ilk bakışta daha çıkmadan önce tabiki hanı böyl gözume guzel geliyomu diye bakalrım dünyaca guzel olmasıda önemli degil ellerine bakarım dişlerinize bakarım gülümsüyormu diye bakarım(kim erkek hiç gülümsmemez ya uyuz olurum)he baktım bunlar var eh hadi tamam uygun bu derim =) kalanıda zaten içi gçnkü ruhunun guzel olması benım aşkım da benım gözumda herşeyim ondan başkasını gözum görmuyoki=)

Benden çirkin olması lazım -tatlicadiarzu- Sonra yanyana yürürken birileri " aaa kıza bak miss gibi çocuğu kapmış" demelerini istemem.Hem ben ficudu güzel, yüzü çirkin erkek severim :utangac:

Back
X