Erkeğin yakışıklılığı sizin için bir artı mıdır?

ben sevmişsem zaten benim için dünyanın en yakışıklısıdır. başkaları yakışıklı demiş, dememiş hiç takmam :lepi:

yakışıklı olması tabi ki artı ama çok da olmazsa olmaz değil yani
sadece yakışıklı olup da diğer yönleri fos olursa hayatta istemem
ben daha çok sempatikliğe önem veriyorum şimdiye kadar aşık olduğum erkekleri düşünürsem ki zaten 2 tane oldu 2 si de çok sempatik ve çocuk ruhlu erkeklerdi

bence eksidir..:)

hiç sevmem yakışıklı erkeği çok dikkat çekecek millet ona hayran olacak. ama malesef kocam yakışıklı.:( esmer güzeli tombikk...

benim sevgilim çok yakışıklıdır.. maşallah manken gibi fiziği var.. boylu poslu.. kaslı maslı.. bazen gözlerimi alamıyorum o kadar.. bu da artı mıdır eksi midir bilemiyorum.. ama hiç ben çok yakısıklıyım diye gezinmez çok alçak gönüllüdür.. pek giyimine kuşamına bakmaz.. kendi dış görünüşüne önem vermez.. ama onun gözünde benim güzelliğim artıymış.. hep öyle der.. önce dudaklarına vuruldum sonra saçlarına sonra karakterine diye.. ama sanırım o çirkin olsaydı ve gene bu kadar tatlı bu kadar masum bu kadar saf olsaydı gene aşık olurdum ona.. ve gözümde gene dünyalar yakışıklısı olurdu..

insan sevdiğini dünya yakışıklısı görür ki. o yüzden eğer bi ilişkim bittiyse ardından diyorum anaa ben bu tipsizle nası çıktım :)
ama benim için tip asla önemli değil
o çocuklukları geçtim artık. çünkü dünya yakışıklısı adamlar bi gram mutlu edemediler beni, ben gibi olamadım yanlarında.
benim sevgilim de deli gibi yakışıklıdır herşeyden önce karizması karakteri yetiyor. kızlar tanıdıkça daha yakınlaşmaya çalışıyor bu daha sinir bozucu. uzaktan bakıp göz süzseler sadece neyse

yakışıklı olunca, kıskanırım sanırım.

o yüzden istemem.

bi de yakışıklı olunca, bi havalı oluyolar. "sana kalmadım" gibi tavırlara hiç gelemem.

çirkin erkek daha avantajlı ya... kesinlikle...

çok yakışıklı olması artıdır elbet..
ama mümkünse çok yakışıklı oldugunun farkında olmasın.. aklinialirimsmile
ukalalığın da luzumu yok..

bakımlı ve karizmatik olması artıdır.
iyi yürekli, akıllı ve beyfendi olsun, bu daha önemli a.s

e tabii bu zevk meselesi bana göre cooook yakisiklidir digerine göre çirkin ötesi :)
zaten sevdikten sonra dünya cirkinide olsa dünya yakisiklisi oluverir :)
ammaaa göz zevki diye bir şey var,birinden ilk basta dış görüşüne göre hoşlanır insan..bu yüzden de yakışıklı olsun isterim..ama ben nedense hep göbekli erkek beğenirim,manken gibi beğenmem..tipik turk kaslarına sahip olanlar nedense daha cazip geliyor :)

Back
X