Erkeğin yakışıklılığı ve tipi çok önemli mi? Siz Ona göre güzel misiniz?

benim sevgillim öyle ahım şahım yakışıklı biri değil. ben zaten onu gördüğüm zaman ay ne yakışıklı diye düşünmedim. ama eli yüzü düzgün uzun boylu temiz yüzlü biri. bir de hani yüzünde nur var derler ya büyüklerimiz, işte onun gibi yüzü nurlu gibi.
bir de cok güleryüzlü benim sevgilim her daim yüzünde bir tebessüm var oyüzden sürekli pozitif enerji veriyor istese de birine zarar veremez çok yumuşak huyludur.
bence tipten ziyade huyu önemli zaten. ben onun yanında çok güzel kalıyorum herkes soruyormuş ona bukadar güzel bir kızın senle ne işi var diye:)
ben de seviniyorum ne güzel işte, benden daha gösterişli olsaydı bütüngün onu kıskanıp duracaktım. gerçi genede kıskanıyorum:)
sonuç olarak tip önemli değil kızlar eli yüzü düzgün olsun yeter. karakterine bakın. bu insanla ömür geçireceksiniz sizi seviyor mu değer veriyormu üzerinize titriyormu bunlara bakın, sert mizaçlı mı yarın öbürgün size el kaldırabilir mi bağırabilirmi, sorumluluk sahibi mi düşünceli mi yarın çocuklarınıza iyi baba olurmu bunlara bakın bence.
sırf yakışıklı diye pislik tiplere prim vermeyin. siz iyi davranılmayı hakediyorsunuz. haydi kızlar göreyim sizi:)
 
sevdiğim adam kara kuru bi tipti, giyinmeyi de bilmezdi. sonra ne oldu. benle olunca birden kilo aldı yüzü gözü kabardı. kılık kıyafeti de düzelttik. Şimdi dünyanın en yakışıklı erkeği. önemli olan temizliğiydi. misler gibi kokar tertemizdir. gerisi de önemli değil. tipsiz adam yoktur bence.
 
eşim açıkçası benden daha guzel ama nedense dıkkatler hep benım uzerımde kara kuru bırşey olsada çıkardım aşık olunca kim ne derse desın sagır oluosun ondan guzelı olmuyor hayatta !!!
 
üni yıllarımda dış görünüş saplantım vardı
mutlaka çok yakışıklı olacaktı erkek arkadaşım
ama daha sonra görselliğin anlamsızlığını kavradım.
Erkek arkadaşım yakışıklı diye nitelendirdiğim tiplerden değildi
ama çok farklıydı,temiz yüzlü ve dürüsttü
ama 4 yıl içinde evrim geçirdi ve şuan gözüme ondan daha güzel bakan yada gülen biri ilişmiyor.
kiloda aldırdım epey,onunda etkisi oldu tabi :D
ona göre ben fazla güzeldim ve ilk yıllarımız hep kıskançlıkla geçti ama o sorunu da aştık
ben bizi çok yakıştırıyorum
 
Klasik bir laf vardır ya "tipi önemli değil, karakteri iyi olsun yeter" ama bence insan da ilk olarak görünüşten etkileniyor ama hem hoş hem de boş olan cinsleri de var erkek türünün o nedenle tanıdıkça insan sever ya da sevmeyebilir. Erkekler için de bence aynısı geçerli güzel ve aptalına değil zekisine bakıyorlar bizzat söyleyenlerden duydum.
 
Vala açık sözlü olmak gerekirse ben tipe önem veriyorum malesef

Bu yaşımda kadar kimseyle çıkmamıştım çünkü beğendiğim biri olmamıştı

Ayrıldığım erkek arkdaşımda çok yakışıklıydı kara kaşlı kara gözlü..İlk olarak dış görünüşü etkiledi beni

Ama artık dış görünşe önem vermek istemiyorum..Çünkü insanın içiyle dışı bir olmuyomuş ne yazıkki

Keşke onu hiç tanımasaydım da diyorum bana uzaktan hep öyle yakışıklı gelseydi....
 
Vala açık sözlü olmak gerekirse ben tipe önem veriyorum malesef

Bu yaşımda kadar kimseyle çıkmamıştım çünkü beğendiğim biri olmamıştı

Ayrıldığım erkek arkdaşımda çok yakışıklıydı kara kaşlı kara gözlü..İlk olarak dış görünüşü etkiledi beni

Ama artık dış görünşe önem vermek istemiyorum..Çünkü insanın içiyle dışı bir olmuyomuş ne yazıkki

Keşke onu hiç tanımasaydım da diyorum bana uzaktan hep öyle yakışıklı gelseydi....

Katılıyorum bir de başıma gelmişti, üniversite birdeyken çok taş olan çocuktan ben hoşlanıyordum ama sonra onun ilgi alanına bayanların girmediğini öğrenince yıkıldım. Bi garip oldum. Hiç başıma gelmemiştiii...:53:
 
hayır, tip benim için önemli değil...

önemli olan maddi durumunun iyi olması..

parası varsa no problem..

çirkin erkekleri dışlamayalım lütfen arkadaşlar... :70:
 
Lisedeyken bi cocuktan hoslaniyordum cok tatli yuzu vardi hemen fark etmistim onu...bunlar 3 arkadasti hep beraber gezerlerdi...ayni yurtta kaliyorduk...bitane tv odasi vardi orda tv izlmeye inerdik bunlarda gelirdi...snra hergun tv izlmeye gitmeye basladik onalrda geliyordu tanismasak bile ayni yerde surekli denk geliyorduk ama benim hoslandigim cocuk pek konuskan degildi..aralarndan tek bitanesi cok rahat konuskan biriydi komikti espiriler yapardi herkesin ortasindaa ve snra benim ilgimi o cekmeye basladi onceleri hic fark etmedigim cirkin buldugum cocuk ilgimi cekmeye basladi ve o hoslandigim cocuktan kat kat daha yakiskli geliyordu gozume artik:) yani guzellik yakisklilik bi iliskinin yurumesi icin yetmiyor onu anladim...suanki sevgilim cok yakisikli ben onu kaba ukala bulurdum cok havaliydi tip olarak hostu yakiskliydi ama karakteri hosuam gitmyiordu...snra tanistik onla ve ben ona hayran kaldim hem yakisikli hemde o kdr iyi biriki cok anlayisli...mesela ben biraz kiloluyum zayiflamak istiyorum dedigimde bana kiziyor beni hic degistirmeye calismiyor oldugum gibi seviyor...kendimi pek guzel bulmuyorum...o beni ona guven verdigim icin seviyor ayni sekilde oda bana veriyor..ben kolay kolay birine guvenemiyorum guven zmn ister ama ona hemen guvendim sanki yilllardir taniyorum gibiyim onu...beni aldatmicagini biliyorum simdiye kdr hic kiskanmama izin vermedi ki ben ck kiskancim ona o kdr guveniyorumki kiskanc olamiyorum onun hosuna gidiyor diye kiskaniyorum diyorum...herseyimle seviyor beni bende onu hemde cok:)bizim icin hayirlisi olcaksa Allah'im bizi hic ayirmasin:)
cevrenin ne dedigi kimin umrunda :))cevre dedikodudan baska bisey bilmez isi gucu laflamak...sen sevdiginle mutluysan viz gelir yakisklilik cirkinlik yok yakismiyolar yok nerdne buldu bu cirkini:)
 
Son düzenleme:
masallah kocisime behlululum o benim :nazar:
esim sarisin yesil gozlu bana gore cok yakisikli uzun boylu hafif gobekli :60:
bende siyah sacli ela gozluyum cok yakistirir herkes bizi
boyum azcik kisa oldugu icin kaynanam ve benim bazi akrabalarim yakistirmazdi catlasinlar :63:
 
Bu Zamana Kadar Kimseden Olumsuz Bir Eleştiri Almadım..
Aksine Herkes Çok Yakıştığımızı Söyler, Özellikle İş Arkadaşlarımız..

Sürekli Gülüyoruz, İkimizde Çok Sıcak Kanlıyız, Hemen Hemen Aynı Boydayız..
Huylarımızda Aynı..

Hatta Bizi Benzetenler Bile Var..
İşte Bir Tek Onu Anlamıyorum..:27:
 
benim sevgilim kendini çok yakışıklı bulur ukaladır ama aslında öyle çok yakışıklı değil hatta yakışıklı bile değil çok zayıf burnu fazla büyük kulakları çok büyük vs. ama herşeye rağmen çok seviyorum hatta herkesin yazık ediyorsun kendine demesine rağmen çok seviyorum çünkü onunda beni çok sevdiğini biliyorum önemli olan bu bence :34:
 
kızlar ben evlıyım erkegın yakısklılıgı 5 para etmez saana deger vermezzseee ezıyet ederse .....en iiisiii insanlıktan nasıbını almıs olsun merhametli huzur vermeyı seven bırı olsunnnn:10:
 
sevgilimle biz fizik olarak çok zıttız mesela.
o uzun boylu yapılıdır, kaslıdır :69:
bense kısa boylu ve zayıfım :66:
ama çok iyi huyludur. çok kibardır. terbiyelidir, komiktir.
yakışıklı sayılabilir ama ahım şahım değil.
ama benim için dünyanın en yakışıklı erkeğidir.
ben de onun için öyleyim.
dünyanın en güzel en zeki kızı benim sevgilim der :69:
iyiyiz biz :69:
 
İnsanın aşık olduğu kişi kendine güzel görünür zaten :) Ama şöyle bir durum var tabi ben birazda dış görünüşe aşık olurum. O yüzden benim için çok önemli...
 
Eşimin gönlü güzel...
Aşık olduğumdan mıdır nedir bana hoş gelir..
Benim daha güzel olduğunu söylerler...
Umurumda bile değil..
Önemli olan dış değil iç güzellik..
Yoksa bu evlilik 10 yıl ve 3 çocukla sürer miydi?:34::34::34:
 
Ben sevgilimin fotoğrafını kimse göstersem 'çok karizmatik' yanıtını aldım diyebilirim.Ama bana göre baştan öyle miydi?Yani tamam hoştu ama görsel olarak ölüyorum bitiyorum olmadım.Bu kesinlikle göreceli bir kavram.Sana güzel gelen bana güzel gelmez.Ancak ben onun elini tutup gezdiğimde ayrı bir gurur duyuyorum.Bu çok yakışıklığı olduğu için falanda değil bence.İçsel bir şey.Birde insanın gözü bir süre sonra güzele de çirkine de alışır.Yanında kendinizi nasıl hissettiğiniz önemli.Yanında olduğunuz vakit acabalarınız varsa sonradan ne derece oturur bu durum bilemiyorum.​
 
Kim ne derse desin görsellik kadın-erkek ilişkilerinde önemli bir öğedir. Başkalarının eşinizi, sevgilinizi nasıl gördüğü nasıl nitelediği önemli değil ama illa sizin hoşunuza giden bir fiziksel çekiciliği olmuştur diye düşünüyorum. Çünkü fiziksel etkileşim aşkı tamamlayan bir unsurdur.
Kısacası yakışıklı/güzel olması önemli değil ama sizin beğenmeniz, sizin etkilenmeniz önemlidir.
Ben önemli olan iç güzellik söylemlerine inanmıyorum.Ama güzellik görecelidir fikrini destekliyorum.
Diğer türlüsünde,o aşkın o ilişkinin adı farklıdır. Mantık evliliği, çıkar ilişkisi, vs. gibi. Ya da en safiyanesinden aşk yoktur.

Bana ve eşime gelirsek, elbette birbirimizi beğendik ilk önce...Ben eşimi ilk gördüğüm anı halen hatırlarım. Üzerindeki kıyafetten,saçının-sakalının şekline kadar...Allahım ne yakışıklı çocuk umarım gelip benimle konuşmaz kimbilir ne ukaladır diye düşünmüştüm :1:
Onu hep beğendim, uzun süreli arkadaşlık dönemimiz, 1 seneye yakın nişanlılığımız, 3 senelik evliliğimizin ardından, çıkan göbeğine, dökülen saçlarına rağmen da hala beğenirim.
Bana sorarsanız o benden daha hoştur.
Ona sorarsanız da ben ona göre daha güzelim.
O yüzden hala aşığız birbirimize :69:
 
bence görünüş çok da önemli deil..ben eşimle ilk tanıştığımızda hiç beğenmemiştim..tipim değildi..ama kızların çoğu çok yakışıklı buluyodu..yani zevkler ve renkler tartışılmaz olayı bence..önemli olan karakteri..dünyanın en yakışıklı erkeği olsun ama seni hep aldatsın bağırsın çağırsın işte ne biliym kötü davransın iyimi yani..bence her zaman iç güzellik önemlii..eşimle beni yakıştırır herkes birbirimize..ama asıl önemli olan kafaların uyuşması en azından ileriye dönük bi ilişki isteniyosa..
 
Back
X