Erkeğin yaş olarak küçük olması

Bir Eylul Aksami

Nirvana
Pro Üye
3 Şubat 2018
6.706
25.551
548
28
İyi akşamlar Kk üyeleri

Üniversite 3.sınıfım ve kendi okulumda kendi bölümümde biriyle tanıştım kısa bir süre önce. Ortak pek çok noktamız var aslında iyi de anlaşıyoruz. Fakat o 1. sınıf şu an

İleride pek sorun olmayacağını düşünüyorum ancak şu anda okul varken sorun gibi geliyor bana bu. Tam tersi olsa yani ben 2 sınıf küçük olsam neyse derdim ama erkeğin küçük olmasına siz nasıl bakıyorsunuz? Hareket, davranış olarak yaşıtlarına göre olgun biri ama henüz çok iyi tanımıyorum ve aramızda bir şeyler netleşmek üzere. Kafam karışıyor.

İyi akşamlar Kk üyeleri

Üniversite 3.sınıfım ve kendi okulumda kendi bölümümde biriyle tanıştım kısa bir süre önce. Ortak pek çok noktamız var aslında iyi de anlaşıyoruz. Fakat o 1. sınıf şu an

İleride pek sorun olmayacağını düşünüyorum ancak şu anda okul varken sorun gibi geliyor bana bu. Tam tersi olsa yani ben 2 sınıf küçük olsam neyse derdim ama erkeğin küçük olmasına siz nasıl bakıyorsunuz? Hareket, davranış olarak yaşıtlarına göre olgun biri ama henüz çok iyi tanımıyorum ve aramızda bir şeyler netleşmek üzere. Kafam karışıyor.
Insanlar var yaş farkını hiç hissettirmeyen,insanlar var yaş farkını sorun eden. Yani sizin ilişkinize bağlı bu. Benim komşum kocasından 5 yaş küçük 5. Hiç sorun olmadı mi dedim. Ben istemedim o illa beni istedi dedi. Yani bence sorun degil. Benim eşim de benden bir yaş küçük. Ama erkek tarafi sorun ediyor böyle şeyleri daha çok. Anne baba yani. Sanki yaşlı gözüyle bakıyor kiza. Eğer beyfendi de hiç hissettirmeyecekse ailesine size. Ne sorun olabilir ki.

Evet işte kastettiğim buydu. Yani henüz üniversite çağında olduğumuz için yaş farkı beni endişelendiriyor
Fikirleri çok çabuk değişebiliyor aklı karışabilir daha o yaşta ne istediklerini pek bilmiyorlar. Buna benzer bir şey yaşamıştım yıllar önce oradan biliyorum. Tabi herkes aynı değildir genelleme yapmak istemem ama yinede temkinli olun sonra üzülmemek adına.

Yaş olarak 2 yaş küçük benden. Ben 22 yaşımdayım, o 20
2 yaş önemli bir fark değil. İkiniz de 20lerin başında üniversite öğrencisisiniz, tolore edilir.
Benim 2-3 yaş küçük bir flörtüm vardı ki o zaman o öğrenciydi ben çalışıyordum. Kendisinden büyük birçok erkekten daha olgun bir adamdı. Zaten birkaç sene sonra da evlendi :D

Yok bizim toplum yapimiza ters kendinden küçük biriyle evlenmek-10-15 yaş- bizde sadece erkeğe mahsus. Onun için biz kadınlar bile karşıyız diğer türlüsüne. Çünküsu erkekler geç olgunlaşır. İki iki dört bu

Yok bizim toplum yapimiza ters kendinden küçük biriyle evlenmek-10-15 yaş- bizde sadece erkeğe mahsus. Onun için biz kadınlar bile karşıyız diğer türlüsüne. Çünküsu erkekler geç olgunlaşır. İki iki dört bu
Ne kadar da kendinden emin keskin beyanlar:), eşim benden 4 yaş küçük ben 35 o 31 tanistigimizda 25ti. Valla tanıdığım bütün erkelerden olgun benden zaten olgun. Konu sahibi hiç problem değil, hatta karakteri olgunsa bütün bayanlara tavsiye ederim , 5 yıldır denedim mükemmel:)

Bende sevgilimden 2 yaş büyüğüm bir sıkıntımız olmadı. Tabi fikir olarak anlaşamadığımız olmuştur ama bu yaştan dolayı olduğunu sanmıyorum. Olgunluk kişiye bağlı biraz. 30 40 yaşında adamlardan da olgun olmayanı çok. Bu karşınızdaki kişinin sorumluluk alıp almamasına bağlı. Zaten bunu zamanla anlarsınız birbirinizi tanıdıkça oturur düşünce yapınız.

Yani genel olarak erkekler kadınlardan daha geç olgunlaşıyor ve yirmili yaşların başında bu olgunluk farkı hissedilebiliyor. Ama her zaman yaşa bakmaz bu işler; eşim çoğu noktada benden daha olgun bir yapıda ve ben ondan bir buçuk yaş büyüğüm. Bu bizde herhangi bir sorun teşkil etmiyor; hatta erkeğin çıtırı iyidir, mis gibi. Tazecik :))

Ne kadar da kendinden emin keskin beyanlar:), eşim benden 4 yaş küçük ben 35 o 31 tanistigimizda 25ti. Valla tanıdığım bütün erkelerden olgun benden zaten olgun. Konu sahibi hiç problem değil, hatta karakteri olgunsa bütün bayanlara tavsiye ederim , 5 yıldır denedim mükemmel:)
Yok ironi yaptım aslinda ama ne yazık ki cogu erkeği geçtim kadın bile böyle düşünüyor. Yoksa etrafta kendinden 8-10-15 yaş büyük insanlarla evlenen kadınlar olmazdı.

Biz de tanışdığımız da eşim birinci sınıftı. Ben son sınıf ,eşim 20 bben 22 idim.hwrkes onu cocug gördü , fikrinin değişip beni bırakacağını idda etti, hevesi gececek başkasına aşık olacak erkekler böyledir vs bi sürü şeyler duydum, iki buçuk yıl sonunda evlenmeyi başardık, altı aylık evliyiz,çocogsu huyları var mı var , ama dik duruşlu sorumlulugunun bilincinde biri, ben sıkıntı yaşamadım (şuana dek). ama tanıman gereg zorlukları göğüslemeye hazır biri mi

Yok ironi yaptım aslinda ama ne yazık ki cogu erkeği geçtim kadın bile böyle düşünüyor. Yoksa etrafta kendinden 8-10-15 yaş büyük insanlarla evlenen kadınlar olmazdı.

İki yaşı bile sorun ediyorlar değil mi, ne kadar ataerkil bir toplumuz, üstelik bu yüksek eğitim seviyesiyle dahi değişemedi hala.

Back
X