Erkeğiniz gurur yaparmı?

Şu erkeğiniz, kadınınız, erkeğim, kadınım gibi sahiplenici laflara sinir oluyorum.
Konu hakkında fikir beyan etmicem sadece çok sık kullanılıyor bu kelime sıkıntımı dile getirdim.

valla benimkinde öle şeyler bulunmaz=)))
en azından bana karşı yapmaz ama başkalarına karşı biraz gururludur

sen gurursuzmusun arkadaşım??
erkek veya kadın ne farkediyo allasen
başka bişe sormak istedin sanırım ama yazın pek açıklayıcı olmamış

Son düzenleme:
aşkta gurur olmaz derler ya, benim için de sevgilim için de yok gerçekten. özür dilemesini de bilir resti de çeker gerektiğinde. ama gurur yapıp benden ayrı kalamaz. bi şekilde düzeltir aramızı.

benim sevgilim de gurur yapıp bi sorun varsa uzatmaz. bende çok vardır gurur.. inatçıyımdır.. tartışmışsak çocuk gibi gurur yapar küserim allahtan onun öyle çocuksu huyları yok.. benden daha olgundur.. gurursuz yüzsüz olmasını da istemem ama. mesela aramız limoniyken gelip sarılmak ister hayır dokunma bana şuan içimden gelmiyor dediğimde tamam der üzerime gelmez. bu sefer ben gider sarılırım.. her insan gururlu olmalıdır ama gereksiz yere gurur olmaz. gururdan çok onurlu olmalı insan ilişkisinde..

insanlar gururla onuru karıştırıyorlar.gurur diye bahsettiğiniz şeyin tam olarak ne olduğunu biliyor musunuz?gurur; örneğin parasız kalınca pazarda limon satmayı gözünüzün yememesidir, bu işi yapmayı kendinize yakıştıramamanızdır.kendinizi bir şey sanmanızdır.kibirlenmektir.ne demişler gururlanma padişahım senden büyük Allah var.hele aşkda sevgide tamamen gereksizdir.çoğu insan kavuşacakken o gurur yüzünden şarkıdaki gibi "gururum engel oldu gitme kal diyemedim" derler ve kavuşamayıp aylarca, yıllarca acı çekmeyi kabullenirler.gurur korkaklıktır.gereksiz bir şeydir.

Ve gurur, kaybedenlerin, acizlerin maskesiymiş,
Sevgi dolu yüreklerin gururu olmazmış,
Yüreğimde sevgi bulduğumda anladım

gururunu incilttiğimde evdeki köpeğim bile gurur yapar küser kocam mı yapmayacak. yada ben.. elbette sınırlarımız zorlandığında kırıldığımızda yaparız.

Şu erkeğiniz, kadınınız, erkeğim, kadınım gibi sahiplenici laflara sinir oluyorum.
Konu hakkında fikir beyan etmicem sadece çok sık kullanılıyor bu kelime sıkıntımı dile getirdim.

Sıkıntınızı dile getirmişinizde biraz alakasız olmuş...
Biriyle birlikteysen onu sahipleniceksin tabi ki.
Eşinizi sahiplenmiyorsunuz herhalde aynı şekilde eşinizde sizi sahiplenmiyor sanırım ?
Bir ilişkide eşler birbirini sahiplenmedikten sonra ne anlamı kalmış birlikteliğin herkes tek takılsın. Yani denk geliyorumda bi çok şeye sinir oluyorsun bir şeye karşısın hayata bakış açınız gerçekten garip..

off offf yeri gelince öle bi gurur yapıoki öldüresim gelio :mymeka: aşktada aşırı gurur olmazki canım birisi çok gururluysa diğerinde mutlaka daha az bulunmalı gurur yoksa sonu hüsran olur :1no2:

yapar ,bazen bana da yapar ama aramızı bozacak kadar değil. ben ondan daha çok yaparım :ecrin_bebek:

Aşkta gurur olmaz cümlesi ne kadar doğru bilemiyorum.
Benimde,sevgilimde yapamayacağı birşey bu sanırım.
Ben çok gururluyum o da öyle.
Bazen ilişkimizi zora sokabiliyor bu durum.
Ama ben bu huyumdan vazgeçemeyeceğimi bildiğim için sevgiliminde vazgeçmesini beklemiyorum zaten.

Back
X