Erkeğiniz size hayır diyebilir mi?

hayır dedı mı hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
evet dedı mı evettttttttttttttttttttttttttttttttttt

walla hayır demeyi bilmeyen bir eşe sahip olduğum için binde bir der -tatlicadiarzu-

eger sinirlarini asmaya baslamissam der... ama kendimle ilgili hicbir sey icin demez, her kararimin arkasindadir.

walla benim adam cimrinin teki. her konuda .artık bende onun bu huyuna alıştım hayır diyeceği şeyi istemiyorum. onun için epey zamandır hayır ı duymuyorum.senağlama

oo der tabı eşin bıde o hayır dedıyse bıtmıştır onu ıkna etmem çok zor olur.o kesın ahyır dedıyse bende ısrarcı olmam zaten

bızde herşey oss sistemıyle...üç yanlış bı doğruyu götürür...o derse bende derım gene derse gene derım bı daha derse sevdiği bişeyı yapmam..:D dişe diş kana kan :roflol: :jeyyar:

Hayır der ama ben tatlı dil, sevimliliğimle onu evete ikna ederim :icecream: :icecream: yalnız eğer yanlış bir şey istiyorsam kesinlikle karşı çıkar. mesela diyet yapmamı kesinlikle istemiyor sırnaşık şey

diyebilir ztn hayır diyemeyen insanları sevmem...hem hayır diyemezse bütün dizginler benim elimde olur açıkcası bu da hoşuma gitmez....sırasıyla hayır demesini bilmeliyiz sen ona o sana yoksa hayır diyemeyen taraf çok ezilir ve ben ezik insanlardan hoşlanmam

vallah simdiye kadar askimdan hayir kelimisini cok az duydum... :delphin:
sinirliyse hayir der ama ozaman bile onu evet demeye ikna ediyorum sırnaşık şey
hemde hic zorlanmadan.. :jeyyar:

Back
X