Erkeğiniz size hayır diyebilir mi?

Biz kadınlar diyoruzya erkeklerimize hayır olmaz diye,ya onlar
bize hayır diyebilirlermi sizce?......
Yada diyorlarmıdırki HAYIR.............................

siz hangi kadın sınıfına giriyorsunuz kuzum ? (kırmızı kısım için diyorum)

neden hayır olmasın ? kadınların seçme yeteneği, karar alma özgürlüğü yok mu ?
erkeğin her istediğine evet demek ne kadar sağlıklı...böyle olursa, 'kocadır döver de sever de' radikalliğine kadar gider bu...

benim 'hayır'larım olduğu kadar, sevgilimin de 'hayır'ları var...saygım sonsuzdur.

ama çok istediği bir şey varsa taraflardan birinin, hayır demeye hakkı bile olmayabilir...örnek: meslek seçim, kendi ailesi ile ilişkiler, cinsel tutum ve davranışlar, ahlaki boyutlar vs...

yoksa bağımlılık olur...hastalık olur...

genelde hayır diyen odur
kararlıysam ikna ederim
değilsem ona uyarımm

ben ona nadiren hayır derdim eskiden şimdi daha sıkk kötükedihüso

der tabi , her dediğime emme basma tulumba gibi kafa sallayan bi adam istemem ben..azcık ağır olsun , lafını dinletsin bana..zaten her şeye evet diyen bir insan düşünemiyorum ben , ne saçma bi hayat olur ya..kocamdan Allah razı olsun pek çok isteğimi yerine getirir ben de öyle mantıksız salak saçma isteklerde bulunmam..bazen hayır deiği olur tabi eğer çok önemliyse benim için ikna etmeye çalışırımŞeniz, olmazsa duygu sömürüsü yaparımmafoldumben ,daha olmazsa tehdit eterim:jeyyar: , daha da olmazsa tamam der ama burnundan getiririmÇok üzgünüm çoook...amaaaaaaaa çok da önemli değilse sen nasıl istersen bey derim o gaz ona iki ay gider

neyi nasıl söylediğine bağlı bence eğer bir bayan bişey yaptırmak isterse yaptırır bu 2 yaşındada olsa 50 yaşındada olsa değişmez ama söylemeyi bilmek lazım bence

der demelide...
zaten demezse garip bence..
bi ilişki yürütülüyo o ya da ben yürütmüyorum biz yürütüyo yönetiyoruz tabiki o da bende EWT deme hakkına SAHİP OLDUĞUMUZ KADAR HAYIR deme hakkına da sahiibiz...

evet belki milyonlarca kez duymuşumdur ama kendimden o kelimenin çıkışını duymamışımdır benneyaptımki

genelde benim dediğim şeyler olur mutlaka yerine gelir..
bana hayır dediği zamanlarda olabiliyıor..özellikle maç konusunda
.(

bazı durumlarda erkek kendi düsüncelerini dile getirip hayır diyebilmeli zaten ki bu dogal bsy .. bizimki pek demez ama

ıkimizinde hayır demeye hakkı var,hayır demesini yadırgamam..Zaten her şeye evet,evet derse sıkılırım ben,azcık uğraştırsın beni isterim kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…