• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeğiniz sizi mi? Yoksa anneciğini mi tercih ediyor?

ben evli değilim ama bence kıyas olmazki
düşündüm de benimde önceliğim annem olabilir
onun içinde annesi olması gayet normal
ikimize duyduğu sevgi çok farklı çünkü, aynı değilki anne sevgisi ile eş sevgisi
evlendikten sonra durum daha farklı olur galiba yuva kuruyosun aile oluyosun....

o annedir ben eşiyimdir. aynı kulvarda değiliz. düşünmesi bile çok kötü..

benimle aşk yaşar hayat paylaşır yatağını paylaşır.

ama annesi onu o yaşa getirmiştir ana'dır. o da bende yanında oluruz. rakip değiliz ki...

ama beni istemiyor fitne fesat yapıyor ise bunu da onun kişiliğine veririm.

eve geç geliyor işten benim birtanem ve adımını atar atmaz eve hemn beni arıyordelikafadulden sanırım by gidişle annesiyle aramız açılacaksengözlerimebaksanab

Şu an kayınvalidem yaşamıyor...Hayatta iken bende onu annem
gibi görüyordum saygı çerçevesinde...............................................

Bizim hayatımızda bizim dünyamızda kocacığım için öncelik benimdir benim içinde kocam önceliklidir.

Ailelerimizi tabikide seviyoruz sayıyoruz ama önceliğimiz daima birbirimizdir!

buraya yazan çoğu ınsan gıbı bırıncı benım demek ısterdım ama bız 2 gündür kayınvalıdem yüzünden ayrıldık 10 aylık evlıyım 6 yıllık flörtten sonra ve de 20 günlük bebeğim var anne anne başka bişey duyamıyorum malesef ne acı bır durum kayınvalıdem benı ıstemıyor ama benım doğurduğumu ıstıyor nasıl oluyorsa bitirdiler beni dünyamı başıma yıktılar analı oğullu ne dıyeyımki ya bu konuyu kim açtı şimdii............

o annedir ben eşiyimdir. aynı kulvarda değiliz. düşünmesi bile çok kötü..

benimle aşk yaşar hayat paylaşır yatağını paylaşır.

ama annesi onu o yaşa getirmiştir ana'dır. o da bende yanında oluruz. rakip değiliz ki...

ama beni istemiyor fitne fesat yapıyor ise bunu da onun kişiliğine veririm. aynen katılıyorum bunlara

Bu soruyu eşime sormadan önce kendime sorarım ben öncelikle.Cevabımda 'annem' olurdu kesinlikle.Anne gibi karşılıksız çıkarsız seven başka bir varlık var mı bu dünyada?Eşimin yeri ise bambaşka,O'nuda ne aileme ne de başkalarına asla ezdirmem.O benim hayat arkadaşım,can yoldaşım ve çocuğumun babası.Eşiminde aynen böyle düşünmesini tercih ederim.Asıl önemli olan ne benim için annesini kırsın,ne de annesi için beni üzsün.Dengeyi sağlasın büyük bir olgunlukla idare etsin bizi..Şükürler olsun eşim bu konuda çok adil.Ailesini ihmal etmez asla.Sürekli arar mesela.Ama benim aynı sıklıkta onlarla konuşmam için baskı yapmaz.Yani ne annesini üzer benim için,ne de beni üzer onlar için..Sanırım doğru olanıda bu..

Erkeklerin anneleri genelde önemli olan,ama bizlerde erkeğin her
zaman yanındayız.....................................................................

Hayatınızdaki erkeklere göre yeriniz birinci sıradamı?Yoksa annesinin arkasındanmı?
geliyorsunuz herzaman.................
Annelermi öncelikli yoksa sizlermi?bayanlar?............................
aynı kefeye koyarsa sacmalar... :emir_bebek:

annenin yeri cok ayrı.. annesini sevecek koruyup kollicak el üstünde tutacak.. benimde hayat arkadasım olacak...

tabiki beni tercih etsin annenin yeri ayrı eşin yeri ayrı bunun dengesinide eşimiz kurmalı ona göre davranmalı.ne ben çok önde olayım ne annesi annesine annesi gibi banada hayatı dünyadaki tek varlığı aşkı olduğumu hissettirmeli ki keza benim eşim böyledir:kedi:

Back
X