• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeğinizin nesini beğendiniz?......................

arzuca9432

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2009
4.030
8
116
56
İstanbul
İlk tanıştığınızda onun nesini beğendiniz?Sizi ona yönelten
hangi özellikleriydi?........................................

dik başlılığı ukalalığı hitap tarzı ve akıcı konuşmasıdelikafadulden

ilk gördüğümde aşık olmadım belki ama "işte bu, aradığım evleneceğim insan bu" demiştim. bakışları çok sıcaktı... çok seviyorum aşkımıııı....

gözlerini Şeniz yoksa bişeye benzemiyo zaten lülülülülülülülülülülülü
aşkım bitanem benim :asigim:

Son düzenleme:
off ben çok detaylara takılmışım galiba tanıştığımızda sigara içerken onu çok beğeniyodum şimdi de gazate okurkenn sonra birde araba kullnrken beğeniyorum napiim seviom bu adamı ben çok yaa her hareketini bıkıp usanmadan (7 senedir) izliorum izliycem de inş.

guldugunde inanilmaz cekici, bambaska bir insana donusmesi... beni en mutlu eden sey onu guldurmek olmustu adeta... 5 yildir da oyle =)

gozlerini bakislarini vekonustugumda cok mantikli buldum kendisini inanilmaz zeki cevresindekiler hep soylerlerdi ama inanmazdim gercekten cok zeki bir insan

görür görmez vuruldum ben çok yakışıklı sıcakkanlı tatlı gülüşü herşeyine vuruldum kaydirigubbakcemile

ilk önce selvi boyuna tutuldum :) çünküm kendim kısayım... :P
soracıımaa kara gözlerine :) ölee devam eder bu :)

gözleri ve gülüşü vede siyah giyinmesi hihoyyyt bayılırım erkekte siyaha çok yakışıyo

herşeyine hayranım....Takım elbise giyen erkeği hiç sevmem ama ilginçtir bayramda aşık oldum ona..Süper olmuştu gri bi takım giymişti ve vuruldummmmmmm....Gerçi o benim küçüklükten beri aşkımmmm,ilk aşkım.....

endamııını...
esmer, sırma saçlı uzun boylu yapılı, kara kaş kara gözzzlü kocam benimmm...
ama şimdi herşeyine hayranımmm

Back
X