• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk buluşmada ekilmek

umursamaz mı davransam kızgın olduğumu belli mi etsem kararsız kaldım gururum incindi
Yani ne kadar sürer diye sormasaymissaniz keske çünkü zaten dediginiz gibi kusura bakma bile yazmamiş tamamen sadece duygusuzca ve nezaketsizce beni bekleme demek istemiş. Bu durumda siz hala bir umut besliyorsunuz ya da tabiri caizse peşinden koşuyormuşsunuz gibi bir algı oluşmuş olabilir ne kadar sürer diye sordugunuz icin. Ama onun cevabi daha fiyasko. Ergen gibi sadece bilmiyorum yazip gecmis. Bildigin hanzo. Ama yapacak bir şey yok, hic takmayin, değmez, ciddiye alinacak biri degil. Bence hiç başlamadan bitmesi daha iyi olmuş adamın karakteri ortada çünkü

İkinizde sevgilelerinizden ayrilmissiniz o boşlukta sen boşlukta. Gerçekten birbirlerinizi tanımak deger vermek isteseydiniz ne siz evinizde tadilat var diye bulusmamazlik etmezdiniz ki işçiler sabaha kadar çalışmıyor herhalde ne de o sizi isim çıktı diye bahane ederek bulusmamazlik olmazdı. Kendinize karşı tarafa süre vermelisiniz az biraz yanliz takılın yahu
Eskiden aşk acısı yas suresi olurdu şimdiki gençler masallah

Back
X