• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkein yakkl olmasna m yoksa dncelerine mi nem verirsiniz??

kim istemez yakışıklı :)
ama şahsen ben yakışıklı olmayan birine sempatikliğiyle,espriliğiyle ve nasıl konuştuğunuda bilirse aşık oluyorum
siz ? kızlar ? opuyorumnanaktan

siz konuşmalarından çok etkilendiniz ama yakışıklı,çekici değil,sıradan bi tip
devam mı edersiniz , bırakır mısınız ???
her kadın yanında super yakısıklı sempatık bı erkek ıster..
ama ben asla ıstemem!..
bana yakısıklıg degıl sempatıklıg degıl yuregı lazım..
baba gıbı sevgı dolu kalbı olsun ben yeter..ve ınsanları yakısıklı sempatık ıyı gıyımlı cekıcılıge gore nıtelendırmemenızıde tavsıye ederım...
super gıyımlı ınsanlarıda cok gorduk!..

sonuçta önce göz görüyor bunu yadsıyamayız
hoşumuza giderse karakterini huyunu suyunu tanımaya çalışırız, öyle pat diye anlayamayız heralde değil mi
o yüzden görünüş ilk etapta önemli bana göre ama asla tek başına yeterli değil
içi de dolu olmalı
yanii sanırım ben de ikisini birden istiyorum ve buldum neyse ki

ılk görünüşte fiziksel çekim önemlidir tabiki.
Bana çekici gelen,etkilendiğim bir erkeği tanımak isterim ben.
Düşünce yapısı,fikirleri.. yakışıklılığından daha önemli muhakkak ki ama ilk gördüğüm anda karekteristik özelliklerini anlayamayacağıma göre..
ılk etapta çekiciliği tanıdıkçada düşünceleri...

ikisi bir arada olmalı canım...gece adamın beynine sarılıp yatmıcama göre tek başına yetmez bence tipte önemlidir :)

kim istemez yakışıklı :)
ama şahsen ben yakışıklı olmayan birine sempatikliğiyle,espriliğiyle ve nasıl konuştuğunuda bilirse aşık oluyorum
siz ? kızlar ? opuyorumnanaktan

siz konuşmalarından çok etkilendiniz ama yakışıklı,çekici değil,sıradan bi tip
devam mı edersiniz , bırakır mısınız ???

bir önceki sevgilim mankendi acayip yakışıklıydı katologdan fırlamış sanırsın
şimdiki sevgilimi ilk gördüğüm gün allahım kimse beni bu çocukla görmesin die etrafıma bakınıp durdum kaydirigubbakcemile3

sonuç kimsenin görmesini istemediğim sevgilimle şimdi evlilik yolunda ilerliyorum
çünkü dış görünüş hiçbirşey değilmiş onu anladım öncedn d önem vermezdim çok zaten
ama şimdi hiç gözüme gözükmüyor..
sevgilim çok cana yakın sevecen ilk gören arkdaşlarım yanıma yakışmadığını söylüyorlar ama
biraz sohbetten sonra hepsi bayılıyo ona milleti gülmekten kırıp geçiriyo...

zaten çirkin olanların genelde çeneleri kuvvetli oluyo...

ayrıca ben evleneceğim erkeğin zengin olmasınıda asla istemem :umursamaz:
onlar evde bi tane olsun yemeğimi yapsin çamaşırımı yıkasın dışarda da 5 tane sevgilim olsun derdindeler :1closedeyes:

elbette fiziki görünüm önemlidir , çünkü bir insan hakkında genellikle ilk görüşte karar veririz .... ama dış görüntü evlenmek için asla yeterli değildir ... yani güzel bir yüze bakarak karnımızı doyuramayız, ev kirasını ödeyemeyiz değil mi vesselam yakışıklı olmaktan öte zeki olmasını , iradeli olması, pozitif düşünce yapısına sahip olması dolayısı ile başarılı olması daha önemli

Son düzenleme:
ikisi bi arada olsun yerimseniben wala iç güzellik önemli deil dien yalan söler bencee. iilaki huyu ,düşünceleride çok önemli ama azcıkta yakışıklı olsun yanee .şöle bakınca yüzüne kanım kaynasın :kedi:

Benimkide cok asiri yakisikli degil ama cok sempatik tatli cici yuzu fln var yanaklari dolgu ama oyle asiri gobekli degil normal yapili biri boyuna gorede normal 185. Ama fikirlerini, bana olan ilgisini sevgisinin zekasini sevdim oncelikle.

her ikisinden de olsun, ortaya karışık alalım lütfen :)

ama yakışıklı değil diye de, tanıdığım anlaştığım, beni seven, saygı duymayı bilen birinden de vazgeçmem...

huyu önemli tipide çok önemli benim için :delphin:
yanına yakışmalıyım ama oda aynı şekilde beni taşımalı
hepsini bir arada isterim
rüyamda görürüm ancak rüyamda :teytey:

benım bı erkekde aradıgım ılk sey zekası.. zemuszemus zekı olacak..oturdugunda adam gıbı konusabılecek soyledıgı dınlenecek,sen konustugunda dınleyıp anlayacak.. :delphin: bılgılı kulturlu olacak.. a.s 2.seyse yanında olduguna degecek.. :umursamaz: yanı cıktıgında bu benım sevgılım esım dedıgıne degecek bence.. opuyorumnanaktan cok sukur kı Rabbım gonlume gore verdı.. :asigim: ama aynı seyı o dusunuyor mu bılmem.. :kedi: benım gıbı bı cadıyı hayal ettıgını hıc zannetmıyorum.. zemuszemus

bence ıkısıde bu konuda sanslıyım cunku sevgılım ıkı ozellıgıde tasır belkı bız gorsenız yakıslı demezsınız ama bana gore dunyalar yakısıklısı

Back
X