Erkeiniz sizi ne kadar mutlu ediyor?

İlk 1 yıl mükemmel mutluydum hiç kimse benm kadar mutlu olamazdı eminim harikaydı ya takii şu zmanlara kadar bırakın anamdan emdiğim sütün burnumdan gelmesini biberondakilerde oluk oluk burnumdan gelior yani ..mutsuzumm hiç olmadığım kadar .senağlama

çok mutlu eder askım beni tabi herşey karşılıklı bakışından bile mutlu olurum elimi öpüşünden bile mutlu olurum mutlu olmayı da bilmesi lazım insanın canım sevgilim benim askerden gelsin hayırlısıyla daha çok mutlu edecek beni Allah'ın izniyle inşallah...

ilk yıllarda daha mutluyduk. zaman geçtikçe seni daha çok seviyorum diyo, mutluluklar daha mutlu oluyo ama kavgalar da aynı oranda arttı. malesef. ve işin kötüsü artık kavga ettikten sonra eskisi gibi çaba sarfeden adam gitti, rest çeken amaaan istemezsen isteme, biterse bitsin diye umursamazları oynayan adam geldi. yani bilsem de bunları beni sinir etmek için yaptığını, yine de yapmasını istemiyorum işte üzülüyorum.. şimdi de aramız bozuk. nişan olmadan, aileler tanışmadan nişanlı gibiyiz.evlilik stresi sardı dört bir yanımızı. yanlışlar bizi yoruyor.

yine de çoğunlukla mutluyum ki hala devam ediyorum.:97:

allah onu başımdan eksik etmesin beni o kadar mutlu ediyorki sanki o anne bende yeni doğmuş bebeği:)) çokkk seviyorum ben aşkımı çokk:16:

Back
X