Aslında durum daha farklı?

kadn91

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2024
80
-271
6
34
Kızlar hani söyledim yaa eşime yansıtıyorum diye ailevi sorunlarım var aslında elimde olmayan nedenler yaşıyorum size şöyle anlatayım ben her sene kızımla birlikte memleketime geliyorum tatil dolayısıyla ama her geldiğimde annem burnumuzdan getiriyor sürekli bağırtı çağırtı yani eşim uçak bileti alıyor buraya geliyorum torun görsünler sevsinler diye zaten senede bir geliyorum ama huzursuz ve rahatsız oluyorum annem sağlıklı düşünemiyor davranışları bozuk bir kadın yani her geldiğimde modum düşüyor şu an varya evimi istiyorum aslında hiç rahat değilim evde de herşeye bağırıp çağırıyor siz olsanız hiç gelmezdiniz değilmi bu durumlar yaşanıyorken babam istiyor diye geliyorum bana kalsa gelmek bile istemiyorum yaa herşeye tepki veriyor mesela en basitinden çocuk yemeğini yemedi diye bana kızıyor ne biçim annesin falan diyor sürekli hep olumsuz laflar.... resmen bizi istemiyorr yoruluyorum diyor yaa şimdi bide kendi kız kardeşi var oda geldi istanbuldan küçük bebeğiyle yaa çok kalabalık oluyor ev ben hiç bişey anlamıyorum yemin ederim zaten gelirken de hep bir isteksiz geliyorum

Siz babanizi kendi evinizde davet edin . çocuğunuzu da böyle bir hır gür içine götürmeyin . önceliğiniz çocuğunuzun psikolojisi olsun. sizin katlanamadığınız annenizin bu hareketlerine çocuğunuzu maruz bırakmayın

Kızlar hani söyledim yaa eşime yansıtıyorum diye ailevi sorunlarım var aslında elimde olmayan nedenler yaşıyorum size şöyle anlatayım ben her sene kızımla birlikte memleketime geliyorum tatil dolayısıyla ama her geldiğimde annem burnumuzdan getiriyor sürekli bağırtı çağırtı yani eşim uçak bileti alıyor buraya geliyorum torun görsünler sevsinler diye zaten senede bir geliyorum ama huzursuz ve rahatsız oluyorum annem sağlıklı düşünemiyor davranışları bozuk bir kadın yani her geldiğimde modum düşüyor şu an varya evimi istiyorum aslında hiç rahat değilim evde de herşeye bağırıp çağırıyor siz olsanız hiç gelmezdiniz değilmi bu durumlar yaşanıyorken babam istiyor diye geliyorum bana kalsa gelmek bile istemiyorum yaa herşeye tepki veriyor mesela en basitinden çocuk yemeğini yemedi diye bana kızıyor ne biçim annesin falan diyor sürekli hep olumsuz laflar.... resmen bizi istemiyorr yoruluyorum diyor yaa şimdi bide kendi kız kardeşi var oda geldi istanbuldan küçük bebeğiyle yaa çok kalabalık oluyor ev ben hiç bişey anlamıyorum yemin ederim zaten gelirken de hep bir isteksiz geliyorum
Gitme. Cok istiyorsa baban size gelsin.

Yani kızlar belkide siz haklı çıktınız annem sanırım bizi istemiyor eşimde beni suçlayıp duruyor sende hiçbir işe yardım etmiyorsun falan diyorumki nasıl yardım etmiyorum çocuk gibi azarlıyor afedersiniz iki gündür mide bulantısı yaşadım sırf bu yüzden bana lavaboyami kustun orayı temizle demesin mi sanki söylemese ben temizlemicem insan lavaboyami kusar git klozete kuss falan en son babam devreye girdi anneme kızmaya başladı yaaa kız hasta ne yapsın bilerekmi kustu falan en son sinirlendim dedimki sen gerçekten çok cahil bir kadınsın. Eşimde bana kızıyor yaa sen ama hiçbir şey yapmıyorsun hazır yemek bekliyorsun diyor yani artık ne yapacağımı sasirdim sırf annemin çenesini dinlememek adına artık memlekete de gelmek istemiyorum eşimde dalga geçer gibi ee napiyim seni bodruma mi götüreyim falan dalga geçiyor hayır dedim bir yere götürmene gerek yok ama bu şekilde burayada gelmeme gerek yok dedim ya bir anne bu kadar mı cahil olabilir kaç yaşında kadın artık ben utanıyorum eşimle bu durumları yaşamaktan öteki kız kardeşim gelince oda mutlu değil ona karşı tavrına aynı yani ne yapmamızı istiyor ne istiyor anlamıyorum bir adım atsak onu bile eleştiren bir kadın biz ne yapalım ki senede bir memlekete geliyoruz herşeyi insanın burnundan getiriyor sen evde akşama yemek pişirsen evden kovarsin yeter diyee kiziyor eşim ee tamamda bende yapıyorum sonuçta ee bu seferde yaptığımı begenmiyorlar vallahi bezdim artık yani her sene gelmem şart mı ki şu durumları yaşarken
Gecen sene de ayni seyler olmus ama bir turlu akillanmamissin konu sahibi. Koy mesafeni gec.

Hiç istemiyorum kızım için babam için geliyorum bide yaşlı bir babaannem var yani anneme nefret duyuyorum diye sırtımı onlarada çevirmek istemedim onların ne suçu var kii ama huzurum yok makinaya çamaşır atmam gerekiyor ortalığı ıslattınız heryeri mahvettiniz aynen bu şekilde halbuki çocuğun çamaşırları oluyor ister istemez yıkatmam gerekiyor mecburen pismi giyelim yaşadığım durumlara bi bakın çok geriliyorum eşimde bunların farkında

Siz geçen sene 2 ay annesinde kalan üye misiniz? O zaman da evinize dönün demiştik. Bu sene yine gitmişsiniz. Gitseniz bile 1 hafta kalın dönün. Anneniz belli ki kaldıramıyor

Her yıl aynı konu, kadın istemiyor işte. Babanız için illa gitmek zorundaysanız 3-4 gün kalıp dönün.
Hayır kendiniz de huzursuzsunuz, nedir bu her yıl gidip kalma merakı

Bugün eşimle annemlere memlekete tatile geldik 3 buçuk yaşında küçükte bir kızım var neyse.. kızımm cikolatali kek yerken beni dinlemeyip yerlere döktü bende bir türlü söz geciremedim birazda yaramaz aslında pek laf anlatamıyorum ve çok yoruluyorum evdede kimse yoktu o sıra bende valizimi yerlestiriyordum annemde yan taraftaki binaya dayımlara geçmişti çay içmeye eğer bisey olursa ararsın diye söylemişti bunun üstüne telefonla aradım anne durmuyor yoldan geldi birazda ondan huysuzlandi galiba laf anlatamıyorum gel istersen dedim sonra Bi baktim eve gelir gelmez kıyamet koptu ee sen bunu çocuğun eline niye veriyorsun her dediğini yaparsaniz böyle olur sizi dinlemez bak dayının da çocuğu var bak yengene onun kızı ne kadar akıllı annesi ona göre yetiştirmiş falan gibilerden laflar söylendi bunları duyunca fenama gitti nedense çevreden böyle şeyler duyunca anneliğimde hep bir eksiklik varmış gibi hissediyorum sizce bu şekilde bir konuşma ve yaklaşım kabul edilebilir mi? Üstelik dayım eşiyle görüşmüyordu ayrı yasiyorlardi ve yengem olacak kadının arkasindan demediklerini birakmamislardi şimdi nasıl olurda o begenmedikleri kadını bir anda bana övmeye başladı bende bir anneyim sonuçta

Tam 1 sene once actigin basliktaki ilk mesajin^^

Aile evine gitmemeye ne dersiniz, belliki siz misafirlik kurallarina uyamadiginiz icin kadincagiz istemiyor gelmenizi.

Back
X