Erkeinizi gizlice ldrtn

valla bende kudurtan gruptayım arkadaşlar bayılıyorum ona küçük oyunlar oynamaya kurtlar vadisini bile izlerken çıldırıyorsa düşünün artık ne yaptığımı çünkü bende kuduruyorum ben her zaman kudurmaya hazırım vallahi... Şeniz

neyapiyorsun cok özel degilse

uyy başımıza taş yağacak elalemin içinde adamın kalçasını eliyecekmişiz bide :))
o anda şak diye bi ses duyarsanız hiç şaşmayın :) :)
ANİ REFLEKS DİYE BİŞEY VAR CANIM :)

uyy başımıza taş yağacak elalemin içinde adamın kalçasını eliyecekmişiz bide :))
o anda şak diye bi ses duyarsanız hiç şaşmayın :) :)
ANİ REFLEKS DİYE BİŞEY VAR CANIM :)

:roflol::roflol::roflol: güzeldi cimcime. nedense hep biz yapıyoruz zaten. anlamadımki karşılığı ne zaman gelicek:mymeka:

ya neden kimse eşitlik istemiyor kimisi yapmam kimiside zaten yapıyorum diyor.
bence önemli olan iki tarafında eşit davranması.ben 8 yıllık evliyim çok şükür bu sorunumuz olmadı.oda bende hep yeni şeyler araştırır öğreniriz.evliliği ayakta tutan saygı sevgi ve cinsellik bence.allahıma çok şükür hepsinide bugüne kadar yolunda götürdük darısı bundan sonrasınada inş.
ama ben eşimi dışarda tahrik etmeyi sevmiyorum çünkü onu bi kere denedim ciğerim gideceğimiz yere gidemedi eve döndük.yazık işkence oluyor adamcağıza en güzeli ne yapılacaksa evde yapılmalı bence

izinden dun döndük ic camasirlarimin hemen hemen hepsini esim secti paraya acimadi birkac sexi eorik elbisede aldi yani o yapicani yapti sira bende dimi kizlar sanirim esitlikten kastiniz buydu

bunları yapmama gerek yok zaten...
ben çul da giysem eşimi herzaman baştan çıkarabiliyorum...:jeyyar::jeyyar:

evet evli olan arkdaskarın cogu yapmışlardır bende evliliğin cinsellik üzerine kurulu olduguna inanıyorum bekar arkadaşlar unutmayın bunu daha mutlu olmak istiyorsanızkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…