- 28 Ocak 2015
- 75
- 51
- Konu Sahibi zeynepelam
Eşimle aramda 20 yaş var evlenene kadar bu fark pek göze batmıyorduda şimdi aşırı iletişim kopuklugu ve tükenmişlilik var benim gibi yaş farkına sahip eşler sevgililer varmı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani çok normal bunların olması ki o yaştaki adamların 22 yaşındaki bir kızla aşk yaşamaları bana doğru gelmiyor. Bilemiyorum nasıl yorum yapsam artık iş işten geçmiş gibi..
Insanlar yadirgiyor nedense ben hiç yadirgilayamadim 3 yıl sevgili dönemimiz oldu ve hic bir sorun yoktu lakin aynı evin içine girince çok daha farklı oldu artik saatlerce sohbet edebildigim insan sabah işte aksam evde telefonda tv de vakit öldüren ağzından bir kelime çıkmayan herşey tükenmiş gibi ve benim heves ettigim herseye ne gerek var cümlesi ile son veren bir adam oldu çok seviyorum lakin çok da yiprandim bu yaştan ötürü ailemle akla gelmiyecek sorunlar cevremle sorunlar devaminda gelen hamileligim çok sıkıntılı geçti aslında yazsam roman olurda yaşananlar şimdi artık mutlu olmak gerekirken verdiğim tüm savaşların sonucu elime tükenmiş bir adam dan başka birsey kalmadı
Ben 91 doğumluyum eşim 71 evlenmeden önce o kuşak neredeydi bilemiyorum :)
Eşimle aramda 20 yaş var evlenene kadar bu fark pek göze batmıyorduda şimdi aşırı iletişim kopuklugu ve tükenmişlilik var benim gibi yaş farkına sahip eşler sevgililer varmı ?
ay ben 89 doğumluyum babam 70 doğumlukusura bakmayın da bende 91 doğumluyum ve babam 45 yaşında yaş farkı çok fazla