- Konu Sahibi ahde_vefa_
mrb arkadaşlar bi konuda fikirlerinize çok ihtiyacım var...şimdi benim dört yıllık bir ilişkim var ve erkek arkadaşım ile farklı şehirlerdeyiz yakın bir tarihte sınav için ankaraya gidecem erkek arkadaşımda ankaraya yakın oturuyor anne ve babası vefat etmiş ve ankaraya gideceğim zaman beni abi ve yengesi ile tanıştırmak istiyor kısmet olursa evlenmeyi düşünüyoruz yanlız bu tanışma konusunda kafam çok karışık gitmelimiyim diye çok sordum kendime ama içinden çıkamadım kafama takılanları şöyle sıralayayım...
1- sınava yanlız gidecem 27 yaşında biriyim ve şayet kabul edersem sevgilim beni ankaradan alıp onlarla tanışmaya gidecez bu karşı tarafın kafasında benle ilgili olumsuz bir izlenim bırakırmı ?
2-gidersem eğer ev sahibesi hanıma bi hediye götürmek konusunda kararsızım tanımıyorum sonuçta şayet götürürsem uygun olurmu ?
3-ne olur beni bu sıkıntıdan kurtarın :)
cvp larınızı dört gözle bekliyorum....
1- sınava yanlız gidecem 27 yaşında biriyim ve şayet kabul edersem sevgilim beni ankaradan alıp onlarla tanışmaya gidecez bu karşı tarafın kafasında benle ilgili olumsuz bir izlenim bırakırmı ?
2-gidersem eğer ev sahibesi hanıma bi hediye götürmek konusunda kararsızım tanımıyorum sonuçta şayet götürürsem uygun olurmu ?
3-ne olur beni bu sıkıntıdan kurtarın :)
cvp larınızı dört gözle bekliyorum....