Doğuma Hazırlık erkek anneleri isim yardımı ltfn

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

jelibon26

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2014
39
3
18
35
merhaba kızlar ya yardım edin isim bulamıyorum daha var doğuma ama kafam karışık. bi isim buluyorum tam onu koyma o isimdeki çocuklar yaramaz oluyo diyolar. böyle bişey var mı isim çocuğun huyunu etkiler mi :) bunun dışında hem modern ve her yaş agidebilcek isim arıyorum. çocuk büyüyünce de güzel dursun diye düşünüyorum bulduğum bi kaç isim var mesela Toprak, Oğuz, Aras, Kusay .. ama içime sinen evet bu dediğim yok nedense... yardımcı olabilir misiniz

canim ayni sorun bende de var su an :) Martta dogum ama simdiden isim stresi basladi bzide...
Esim kesinlikle Yigit ismini koycak ama önüne ek isim dusunuyorum. Benim listem su :

Kerem Yigit
Kerim Yigit
Mansur Yigit
Ilyas Yigit
Eymen Yigit
Ziya Yigit
Semih Yigit
Kenan Yigit
Sinan Yigit

2012 doğumlu oğluumun adı recep rüzgar
bizim ve çevremizn kulğına çok hoş geliiyoorr : ))
sizede bir öneri olsun..

2012 doğumlu oğluumun adı recep rüzgar
bizim ve çevremizn kulğına çok hoş geliiyoorr : ))
sizede bir öneri olsun..

Ben kulak tınısı hoş olan ve soyada uyumlu isimleri seviyorum. Şans eseri evlilik sonrası soyadım ismime uyumlu oldu. Çocuklarımın isimlerini de bu şekilde koyacağım özgür özer ömür özer.
Kayınvalidem de ilk oğlunun adını büyük dedenin adını mehmet koymalarından dolayı 2. Oglunun adını samet koymus ikisine seslenirken mehmet samet diye bağrıyor çok hoşuma gidiyor.

bende önümüzdeki ay doğum yapacağım hamile kalmadan önce Devin ismini duydum ve çok beğendim. İkinci isim olarakta Ata'ya karar verdik. Devin Ata olacak inşallah oğluşumun adı :)

yiğit önde olsa YiğitAlp nasıl

yiğit önde olsa YiğitAlp nasıl
Sagol cnm, Yigit isimdeki g harfi yuzunden ilk isim olarak istemiyorum pek.. nedeni Belcikada istikamet ediyoruz ve yabancilar icin cok zor oluyor telafuz etmesi... Yigit ismini esim çoook seviyor onun gonlu olsun diye ikinci isim olarak dusunduk

Kızlar nasipse benimde oğlum olacak Miraç ismini çok beğeniyorum bende.. yanına bir isim daha eklesemmi ya da sadece miraç mı kalsa sizce nasıl bir isim çok kararsızımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…