Doğuma Hazırlık Erkek anneleri ve anne adayları isimmmm

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Hanimkoylununhanimi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
566
665
53
Kızlar çıldıracam. Bi türlü hiç bir ismi yavruma yakıştıramıyorum. Modern ve az konulan bi isim olsun istiyorum. İleride alay konusu olup, lakap takılacak bi isim olmasın istiyorum. İstiyorum da istiyorum ama bulamıyorum.
Sizin oğlunuz olacak olsa ne isim koyardınız?
Yada evlatlarınızın ismi ne?
Bir yerden duyupta beğenip aklınızda kalan isim var mı ?

Not:KK70:doğum korkusunu bastıran bir sitres vallaha :anne::sinirli:

Kızlar çıldıracam. Bi türlü hiç bir ismi yavruma yakıştıramıyorum. Modern ve az konulan bi isim olsun istiyorum. İleride alay konusu olup, lakap takılacak bi isim olmasın istiyorum. İstiyorum da istiyorum ama bulamıyorum.
Sizin oğlunuz olacak olsa ne isim koyardınız?
Yada evlatlarınızın ismi ne?
Bir yerden duyupta beğenip aklınızda kalan isim var mı ?

Not:KK70:doğum korkusunu bastıran bir sitres vallaha :anne::sinirli:
Dogum korkusu icin cok erken .Su anin tadini çıkarmaya bak derim .Oğlun icin Arden ,Demir ,Göktuğ isimlerini önerebilirim.

Dogum korkusu icin cok erken .Su anin tadini çıkarmaya bak derim .Oğlun icin Arden ,Demir ,Göktuğ isimlerini önerebilirim.
Doğum korkum yok demek istedim ama kendimi ifade edemedim cnm ;) önerdiğin isimlerde çok güzel. Araşyırdığım isimler. Ardeni beğendim ermeni ismiymiş.Göktuğuda beğendim 3. Harf "K" yi dilleri sürşüp "T" diye çıkarırlar mı diyorum. Ahh ahhh :

Doğum korkum yok demek istedim ama kendimi ifade edemedim cnm :KK66: önerdiğin isimlerde çok güzel. Araşyırdığım isimler. Ardeni beğendim ermeni ismiymiş.Göktuğuda beğendim 3. Harf "K" yi dilleri sürşüp "T" diye çıkarırlar mı diyorum. Ahh ahhh :
Anladim canim olmasin zaten korku ;)Dalga gecmek isteyen her isime kulp bulur. Onemli olan guzel bir isim vermek diye düşünüyorum. Ben Aras ve Çağan ismini de cok seviyorum.

Kpeder ismi + Asaf /Aras /Mirza bu 3unden biri olcak canim en uyumlu bunlar .Ismi yazmayım ifsa olurum.
Hahaaa ifşa olmayayım diye bende büyük oğlanın adını yazamıyorm. Yazdığın isimlerden 1. Mirza, 2. Aras çok güzel ama nacizane fikrim bu yıl konulan Asaf ismi öyle böyle değil aşırı fazla

Hahaaa ifşa olmayayım diye bende büyük oğlanın adını yazamıyorm. Yazdığın isimlerden 1. Mirza, 2. Aras çok güzel ama nacizane fikrim bu yıl konulan Asaf ismi öyle böyle değil aşırı fazla
Evet ozellikle Omer Asaf ikilisi esime diyorum yok kabul etmiyor .Hamile kalmadan bir kez demistim unutmamis tutturdu Asaf .Bu arada hamile kalmayi cok isteyip olmadigi dönemde ruyamda oglum vardi adi Musab'di o ruyadan da cok etkilenmistim .

Evet ozellikle Omer Asaf ikilisi esime diyorum yok kabul etmiyor .Hamile kalmadan bir kez demistim unutmamis tutturdu Asaf .Bu arada hamile kalmayi cok isteyip olmadigi dönemde ruyamda oglum vardi adi Musab'di o ruyadan da cok etkilenmistim .
Ay merak ediyorum birsürü isim düşünüp en son neyi koyacaz:KK70:

Ay merak ediyorum birsürü isim düşünüp en son neyi koyacaz:KK70:

Maalesef ben de kızıma bir sürü isim düşünüp ablamın aklına uyup son anda hiç aklımızda olmayan bir isim koyduk ve sonra çok pişman oldum, sonra dava açıp değiştirdik, bir sürü iş,şimdiki kızıma daha cinsiyeti belli olmadan buldum ve baştan kimse karışmasın dedim ve ismiyle hitap ediyoruz hep, inşallah gönlüne göre bir isim bulursun
Bir arkadaşımın oğlu eren tuna,belki fikir olur

Maalesef ben de kızıma bir sürü isim düşünüp ablamın aklına uyup son anda hiç aklımızda olmayan bir isim koyduk ve sonra çok pişman oldum, sonra dava açıp değiştirdik, bir sürü iş,şimdiki kızıma daha cinsiyeti belli olmadan buldum ve baştan kimse karışmasın dedim ve ismiyle hitap ediyoruz hep, inşallah gönlüne göre bir isim bulursun
Bir arkadaşımın oğlu eren tuna,belki fikir olur
Ay kötü bi tecrübe olmuş sizin için. En korktuğum durum

Back
X