• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek annelerii

zinedila

Çok şükür bin şükür ❤❤❤❤
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2007
6.275
1.584
173
39
kızlar size bir sorum olucakk doğum yapmış anneler olarak benim bebeğimin sol yumurtası inmemiş aşağı sağ yumurtası var ama sol yumurtası yok:çok üzgünüm: doktor kontrol altında tutucaz zamanla iner dedi ama içim hiç rahat değil sizlerdede aynı sorunu yaşayan varmı acaba indimi siiznkiler aydınlatırsanız sewinirim teşekkürler...

oğlumda böyle bi sorun yok. ancak zamanla indiğini biliyorum.yine doktor kontrolunu ihmal etmeyin.geçmiş olsun.

canım benım yegenım bu yuzden ıkı kez amelıyat oldu bence bır dr daha gotur bız cok pısman olduk ılkınde yumurtayı bulamadılar ve ıkıncıde curudugu ıcın aldılar cocugu olmasına etken yomus ama tedavı gerekebılecek mıs ayrıca goruntuden rahatsızlık duyarsa estetık olabılırmıs ben tek dr goturmez bılsem bı kac yere daha sorardım bosuna bır kez fazla amelıyata gırdı kuzum

canım bizede dr bir testisinin inmediğini söylemişti zamanla ben evde kendim kontrol ettiğimde indiğini gördüm kendin muayene edebilirsin bazen ürkünce yada üşüyünce testisler karın boşluğuna kaçarmış sonra geri inermiş çok araştırmıştım yani anlık bir olay olabiliyor ara ara kendinde kontrol et

umarım sorun olmaz canım benim oğlumunda sağ öyleydi benim dikişleri aldırmaya gidince bizde oğlumu götürmüştük bize göre yumurtalığıydı yukarda duran ama doktor fıtık olabilir cerraha götürün demişti şükür biz haklı çıktık bir müddet sonra iniyor ama sakın elinizde oynayıp zarar vermeyin canım

benım oglanında bole bı sorunu yok ama zamanla ıner korkma ama ıhmal etmeyın kesınlıkle gecmıs olsun

tşk ederim kızlar inşallah iner yoksa ameliyat yapıyorlarmış kolay bir müdaheleymiş ama küçücük bebeğimin ameliyat olmasına dayanamam inş kendiliğinden iner....

Back
X