Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim dana 1 yaşında, her bezi açtığımda el pipide. Ben sevindim kendini keşfediyor diye aslında.
Neden dikkatini başka yöne çekmeye çalışıyorsun? Bırak bacım çocuk oynasın özgür iradesiyle sana ne zararı var?
Oğlun sağlıklı bırak ellesin pipiyi:)) ben sana başka şey soracağım Doktorda nasıl sakin duruyor yahu? Benimki 1 yaşına yeni giricek yıkıyor muayenehaneyi. Zar zor kontrole götürüyoruz.
Oğlun sağlıklı bırak ellesin pipiyi:)) ben sana başka şey soracağım Doktorda nasıl sakin duruyor yahu? Benimki 1 yaşına yeni giricek yıkıyor muayenehaneyi. Zar zor kontrole götürüyoruz.
Yorum icin tesekkur ederim öncelikle:)
Doktorda cok sakin duruyordu gecen haftaya kadar. Ama hastalandi ve muayene tedirgin etti, sonra kan aldirmak vs derken su an felaket.
Hatta ablasi hastalaninca birlikte goturdum ikisini, oğlana gore bir sey yok kizin sirtini dinliyor doktor, o an bile bagirip ağlamaya basladi. Bundan sonra da boyle gider herhalde
Çok normal
Kız cocuklarida yapıyor bunu
Bu bir dönem
Ben o esnada oyuncağını gösterip ilgisini dağıtıyorum
Yapma demekde yanlismis izin vermekte alışkanlık yapıyormuş ilk okulda ders esnasında toplum içinde devam edenler var alışkanlık kazanıp bunun önüne geçmek için ilgisini dağıtmak gerekli
Iste tam olarak sıkıntım buydu, birkac defa daha yazdim yukarda.
Ilerde toplum icinde yapmasin diye nasil davranmam gerektigini ogrenmek istedim.
O cok rahatsiz edici bir görüntü, hatta bir yakinimizin esine esim soylemis, cocugu sunnet ettirin sıkıntısı var herhalde diye, sunneti de yaptırılmis meger.
Yazin sort giyse kenardan elini sokuyor iceri cocuk.
Tibbi bir sorun olmadikca aile davranisi kaynakli olduguna inaniyorum ben de bu durumun.