- Konu Sahibi yagan_ruzgar
-
Bak dogru olabilir , ama olmayabilirde
benim çok yakınımda oldu bu olay..
hani erkekin hisleri farklıdır erkeklerle ilişkisi vardır ve bunu kapatmak için sevgili ve karı edinirler kendilerie kamufle olmak için.. dikkatli olmanızda yarar var.. bilmiyorum dogruda olabilir elbet ama ben kıllandım
Nedense bu tür gerçekliği çoook çok zorlayan olaylar hep ilk mesajda anlatılıyor...
Arkadaşım, sen eğer gerçekten yeni üyeysen, üye olur olmaz ilk mesaj bu mu olur...
Haa sırf bu derdini paylaşmak için üye olduysan, niye sana gelen cevaplara karşılık vermiyorsun....
Bu erkek arkadaaş nerde nasıl bir ortamda ki her önüne gelen ona tecavüz etmeye kalkıyor... önce akrabaları sonra 5. sınıfta oyun arkadaşı... 5. sınıfa giden bir çocuk neyin ne olduğunu gayet iyi bilir ve kendini koruyabilir.. 5. sınıfa giden bir çocuğa gene kendisiyle aynı yaşta başka bir çocuğun tecavüz edebilmesi mümkün değil....
Daha sağlam senaryolarda görüşmek üzere....
konunun bütün sayfalarını okumadım arkadaşım..
1-inanmıyorum bu olaya
2-hadi doğru diyelim ikisi de aynı sınıfta okuyan çocukların kuvvetleri de aynı olacağından nasıl buna karşı koyamamış...
3-eğer doğruysa erkek arkadaşının cinselliği aşmak için bir aracı aradığı düşüncesideyim.. bi nevi acitasyon yaparak senden bunu talep edecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?