Erkek arkadam tecavze uram

Onun kadar sizinde bir uzmandan yardim almaniz gerek bence ona nasil davranmaniz gerektigi konusunda..Cok zor bir durum :1no2:

Ya bende biraz şüphe uyandırdı arkadaşınız,kusura bakma.
Ya da nasıl bir ortamda ki birden çok kez yaşamış bunu..
Cinsel problemleri olduğu ve bundan sonra olacağı kesin,anlattığı yalan da gerçek de olsa..
Valla normal bir arkadaşı gibi yardımcı olun ama çok zor işiniz,uzun bir müddet ciddi adımlar atmayın derimlmaz:

akla mantığa sığmıycak kadar zor bir durum...ben düşünmeye bile tahammül edemezken ..Allah sevgiliniz ve size yardım etsin sabır versin diyebiliyorum ancak...
malesef bu duruma maruz kalan kız erkek o kadar çok çocuk varki dünyada bu sapıklığı yapan kişileri
onların zaaflarına diyebilecek kötü söz bile bulamıyorum...hepsi az kalır ...
yanlış anlamış olabilirim ama sanırım bu durumu ailesi de bilmiyor erkek arkadaşının geç bile kalmış
bu olayı yaşadığını hemen ailesine anlatıp bir uzman yardımıyla üstesinden gelmeye çalışacaklardı....o kadar ağır bir yük ki o yaşda kendi başından üstesinden gelemeyeceği belli..
genede çok uzun zaman geçmesine rağmen durmak çözüm değil hemen bir uzmandan yardım alın...
tabi seninide desteğinle...eğer onun yanında her zaman varım desek olurum diyip başda kendine inanıyorsan onunla beraber ol derim yoksa çok zorlu bir süreç her ikiniz adınada yarı yolda bırakman daha güç olur onu etkiler ...seviyorsan tam destekçişi ol ya da onu daha fazla üzme...
zaten hayat onun için yeterince ağır ve zor...Allah yardımcınız olsun...

Nedense bu tür gerçekliği çoook çok zorlayan olaylar hep ilk mesajda anlatılıyor...
Arkadaşım, sen eğer gerçekten yeni üyeysen, üye olur olmaz ilk mesaj bu mu olur...
Haa sırf bu derdini paylaşmak için üye olduysan, niye sana gelen cevaplara karşılık vermiyorsun....
Bu erkek arkadaaş nerde nasıl bir ortamda ki her önüne gelen ona tecavüz etmeye kalkıyor... önce akrabaları sonra 5. sınıfta oyun arkadaşı... 5. sınıfa giden bir çocuk neyin ne olduğunu gayet iyi bilir ve kendini koruyabilir.. 5. sınıfa giden bir çocuğa gene kendisiyle aynı yaşta başka bir çocuğun tecavüz edebilmesi mümkün değil....

Daha sağlam senaryolarda görüşmek üzere....

cnm gerçekten çok çok zor allah yardımcınız olsun...
bence hiç bekletmeden psikolıjik tedavi görmeye başlasın geç kalmayın derim...
hakkınızda hayırlısı olsun tatlım...

eğer bu olay gerçekse üzülürüm ve psikolojik tedavi şart derim
eğer ki değilse erkek arkadaşınız sizden ayrılmak istiyor derim

Evet bunu bende çok duydum baskı görmemek adına ve kamufle etmek adına evlendiklerini.birden fazla kişiden bu olayı yaşaması hemde birinin yaşıtı arkadaşı tarafından olması beni düşündürdü...özelliklede bu konulara daha ilgisi artmış kısmı..tabi gerçeği allah bilir

tecavuze ugrayan erkekler şeker dedıgımız cocuklardan olmuyor mu, yarıerkek yani.
sızınkı saglammıs ?
demek psıkolojısı saglam?

Bi kere ben buraya başka bir nickle daha üyeyim ve tanınmamak için yeni bir nick aldım.olayın şokundayım halen zaten.ayrıca bunu bu sabah saatlerinde yazıp akşam bakıyorum.bilgisayarın başında bekleme gibi bir lüksüm yok.konuşmalarınıza dikkat edin! ne demek öyle senaryo falan.madem gerçek olduğuna inanmıyorsunuz yorum yapmazsınız,kapatırsınız sayfayı olur biter.5. sınıfda yaşadığı olay da evet aynı yaşta bi arkadaşı tarafından olmuş ve yalnız değilmiş çocuk zaten.zorlamışlar.gerisini de anlatamadı sanırım büyüklerinde 1-2 kez taciz eden olmuş.şu an ona bu hayvanlığı yapan benim de arkadaşım ve ben lise 1deyken benim peşimden koşuyordu.insanlara sormadan dinlemeden kesin hüküm vermeyin ve inanmıyorsanızda yorum yapma gibi bir zorunluluğunuz yok!!! ben sizlere danışıp fikirlerinizi almak için yazdım buraya.reklam yapmak ya da cevap almak elime ne geçirecek??? sözlerinize dikkat edin!

onun dışında cevap veren herkese çok teşekkür ederim.en kısa zamanda bir tedaviye başlatacağım.bir arkadaş ben olsam yol yakınken dönerm demiş adını unuttum kusura bakmasın.yorumu için çok teşekkür ederm ama ben onu gerçekten seviyorum ve hep yanındayım.ciddi bir birlikteliği düşünmek için de çok erken ama o bana bu kadar güveniyorki bunu anlattı.bende ne yapacağımı sizlere danışmak istedim.hepinize ayrı ayrı tekrar teşekkür ederm

Canım, erkek arkadaşınızı psikolağa yönlendirin fakat lütfen kendinizi de düşünün, ilerde böyle bir yükün altından kalkabilecekmisiniz? Evlilik çok zor bir kurum zaten, birde psikolojik sorunları olan birisiyle nasıl olur bilemiyorum, yaşadıkları azbuz birşey değil çünki. Yaşınız kaç bilemiyorum ama, insan çok genç yaşlarda bütün dünyayı değiştirebilceğini sanır ve elini taşın altına, ateşe sokar hemde çok düşünmeden...Erkek arkadaşınıza üzüldüm, söylediklerimizi kendi iyiliğiniz, arkadaşınız için dikkate alın derim ben.
Umarım söylediklerime kızmazsınız, ama gerçekleri söylemek zorundayım çünki ben bir anneyim.

bana inandırıcı gelmedi bence onun psikolojisi bozuk yoksa böyle bişeyi sana anlatamaz ya ne bilim kendi gider psikoloğa gizli biçimde

pek inanmadım acıkcası.. seninde arkadaşınmış bu insan öyle söylüyorsun.. 1. sevgilin bu cocukla arkadaşlığını nasıl onaylıyor..
2. namus meselesi bu allah korusunda bu olay benim sevgilimin yada benim başıma gelse erkek arkadaşım o kişiyi öldürür..gerçekten öldürür. aynı ortamda durupta öldürmemesi zaten olanaksız bence..
3.10 yaşında bi insan kendi yaşıtına nasıl tecavüz eder kalabalık bile olsalar bilemiyorum kafa karıştırıcı bi konu daha cinselliği bile küfür olarak bilir cocuk sonucta

valla pek inanamadım canım ya sen yada sevgilin yalan söylüyor..

tv de uzmanlara kulak vermişseniz bilirsiniz kadınlarda sinir uçları kritorisde toplanır erkeklerde tam tersi makat girişinde toplanır yani bırakın tecavüzü doktorlar erkek çoçuklarına fitil bile önermezler belli bir yaştan sonra ........poposuna vurmayın derler çünkü Allah korusun bir kere bu sinir uçları uyanırsa bir daha normal olamazmış ...........burda anlamadığım arkadaşınız 5.sınıfdaki olaydan sonra cinselliği merak etmiş derken hangi cinse karşı merak etmiş bu soruların cevabını bulmak lazım.........yine Allah kurusun büyüklerimiz derler ki kız çoçuğunun dönüşü varda erkek çoçuğuna çok dikkat edin dönüşü yok derler sanırım doktorlarrın dediğinin halkcasını dile getiriyor büyüklerimiz

boyle birsey olabilirde lise zamanimda bir erkegin yolda bizim liseden bir cocugun poposuna elledigini gormustum..neden olmasin.affedersiniz ama hayvanlarla yapmayi seven erkeklerde var toplumumuzda..iykkk

Son düzenleme:
konunun bütün sayfalarını okumadım arkadaşım..

1-inanmıyorum bu olaya
2-hadi doğru diyelim ikisi de aynı sınıfta okuyan çocukların kuvvetleri de aynı olacağından nasıl buna karşı koyamamış...
3-eğer doğruysa erkek arkadaşının cinselliği aşmak için bir aracı aradığı düşüncesideyim.. bi nevi acitasyon yaparak senden bunu talep edecek...

muhtemelen

Merhaba hanımlar.konuyu buraya mı yazayım başka yere mi bilemedim.ama eğer yanlış bölüme yazıyorsam site yetkilileri taşırlar diye düşünüyorum.öyleyse şimdiden özür dilerim.
Benim bir ilişkim var.birbirimizi gerçekten çok seviyor ve güveniyoruz allaha şükür.bu gün sevgilim bana bişiy söyledi.kimseye anlatamadığını ve yalnızca benim bilmemi istediği bişiy...ama ben ne yapacağımı bilemediğim için sizlere bi danışmak istedim.
Erkek arkadaşım ilkokuldayken tecavüze uğramış.5.sınıftayken birlikte oyun oynağı bir arkadaşı tarafından.ondan önce de sanırım bazı yakınlarından.daha fazla anlatamadı.Bu en son 5. sınıftaki olaydan sonra cinsel ilişkiden soğuyacağına daha çok ilgisini çekmiş bu konular.daha sonra 8.snıftayken bi olay yüzünden fikirleri değişmiş ve yaşadıklarının etkisiyle dönüm noktası olmuş onun için.artık cinsel her hangi bir birliktelikten korktuğunu söylüyor.ve evleneceği zaman bile yapamayacağını söylüyor.benim bu şekilde bir talebim olmadı elbette ama sanırım beni evleneceği kız olarak gördüğü için bi tek bana açıklayabildi.sizce ne yapmalıyım? ona nasıl yardım edebilirm?pikolojik tedavi görmesini sağlayacağım elbette.o da bunu istiyor ama ilerleyen zamanlarda[/QUOTE]

Acaba bu olay nedir?Anlattı mı sana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…