Erkek arkadam tecavze uram

yagan_ruzgar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2009
4
0
86
32
Ankara
Merhaba hanımlar.konuyu buraya mı yazayım başka yere mi bilemedim.ama eğer yanlış bölüme yazıyorsam site yetkilileri taşırlar diye düşünüyorum.öyleyse şimdiden özür dilerim.
Benim bir ilişkim var.birbirimizi gerçekten çok seviyor ve güveniyoruz allaha şükür.bu gün sevgilim bana bişiy söyledi.kimseye anlatamadığını ve yalnızca benim bilmemi istediği bişiy...ama ben ne yapacağımı bilemediğim için sizlere bi danışmak istedim.
Erkek arkadaşım ilkokuldayken tecavüze uğramış.5.sınıftayken birlikte oyun oynağı bir arkadaşı tarafından.ondan önce de sanırım bazı yakınlarından.daha fazla anlatamadı.Bu en son 5. sınıftaki olaydan sonra cinsel ilişkiden soğuyacağına daha çok ilgisini çekmiş bu konular.daha sonra 8.snıftayken bi olay yüzünden fikirleri değişmiş ve yaşadıklarının etkisiyle dönüm noktası olmuş onun için.artık cinsel her hangi bir birliktelikten korktuğunu söylüyor.ve evleneceği zaman bile yapamayacağını söylüyor.benim bu şekilde bir talebim olmadı elbette ama sanırım beni evleneceği kız olarak gördüğü için bi tek bana açıklayabildi.sizce ne yapmalıyım? ona nasıl yardım edebilirm?pikolojik tedavi görmesini sağlayacağım elbette.o da bunu istiyor ama ilerleyen zamanlarda

çook zor çok ağır birşey yaşamış erkek arkadasınız.

psikolojik destekle yenebiliceğine inanıyorum. çok üzerine gitmeden kırmadan iyi bir psikologa gidip hafızanı bu durmun etkisinden kurtarabiliriz. bu durumda pek çok insan var. günümüzde yaygın bir sorun malesef. sizde ona samimi yaklaşın.

Aklıma tek gelen bir an önce psikolojik tedavi görmesi gerektiği oldu.
Başka ne yapılabilir bilemiyorum.
Ama bence fazla ertelemesine izin vermeyin.

Çok kötü şeyler yaşamış arkadaşınız. Nasıl çözülür bilemiyorum ama tek başına
halledemeyeceği ortada. Siz onu bir uzmana yönlendirirseniz en doğrusu olur.

bunlari ona yasatan "insanlara" yaziklar olsun... hayvanlar...

ne diyecegimi bilmiyorum, hem cok üzüldüm hemde cok sinirlendim..

ama sanirim psikolojik tedavi en dogrusu

Merhaba hanımlar.konuyu buraya mı yazayım başka yere mi bilemedim.ama eğer yanlış bölüme yazıyorsam site yetkilileri taşırlar diye düşünüyorum.öyleyse şimdiden özür dilerim.
Benim bir ilişkim var.birbirimizi gerçekten çok seviyor ve güveniyoruz allaha şükür.bu gün sevgilim bana bişiy söyledi.kimseye anlatamadığını ve yalnızca benim bilmemi istediği bişiy...ama ben ne yapacağımı bilemediğim için sizlere bi danışmak istedim.
Erkek arkadaşım ilkokuldayken tecavüze uğramış.5.sınıftayken birlikte oyun oynağı bir arkadaşı tarafından.ondan önce de sanırım bazı yakınlarından.daha fazla anlatamadı.Bu en son 5. sınıftaki olaydan sonra cinsel ilişkiden soğuyacağına daha çok ilgisini çekmiş bu konular.daha sonra 8.snıftayken bi olay yüzünden fikirleri değişmiş ve yaşadıklarının etkisiyle dönüm noktası olmuş onun için.artık cinsel her hangi bir birliktelikten korktuğunu söylüyor.ve evleneceği zaman bile yapamayacağını söylüyor.benim bu şekilde bir talebim olmadı elbette ama sanırım beni evleneceği kız olarak gördüğü için bi tek bana açıklayabildi.sizce ne yapmalıyım? ona nasıl yardım edebilirm?pikolojik tedavi görmesini sağlayacağım elbette.o da bunu istiyor ama ilerleyen zamanlarda

tedavi görse iyi olur,
kadin, erkek veya cocuk tecavüz veya tacize ugramak cok yipratici seyler.
kusura bakmayin bisey kafama takildi.
yani, tecavüz eden arkadasi kendi yasindamiydi, yoksa kendinden daha büyük biri tarafindan mi tecavüze ugradi acaba?

bu nasıl ağır birşeydir..
tacize ugramak bile ne kadar yıpratıcı,ağır birşey..tecavüzü düşünmek bile istemiyorum.
bunu yapan insancıklara hayvan bile demeye dilim varmıyor..
psikolojik destek almak istemesi güzel..yani tamamen içine kapanıp anlatmak istemeyebilirdi de..
umarım bu olayın etkilerini üstünden atar arkadaşınız..sizin de desteğinizle..

arkadaşların da dediği gibi en iyi çözüm psikolojik yardım
belki verilen haplar sayesinde bir nebze olsun hafifleyebilir
gerçekten çok zor duanızı da eksik etmeyin
Allah yardımcınız olsun

çok zor bir durum..
bende tedavi görmesi gerektiğini düşünüyorum..
ve bence sizde ilişkinizi gözden geçirin derim.
şahsen ben yol yakınken dönerdim..

cok cok zor bir durum...simdi sorun olarak gormuyorsun ama evlendiginizde sorun olursa ve mutsuz olursaniz.cinsellik onemsenmeyecek bir konu degil evlilikte..
evlendiginde de yapamayacagini dile getirmis.gec olmadan tedavi gorse ikiniz icinde cok daha iyi olur..

insanların yaptıgı çogu şeyi hayvanlar yapmıyor..........
allah kahretsin.......o yakınlarını ve bu pisligi yapanları........
yapılacak tek şey tabiki tedavi görmesi......
bir uzmandan yardım alması.....sevgiliniz için çok faydalı olcaktır.........

Aklin yolu birdir arkadasim....görüyorsunki mutlaka bir uzmana gitmesi gerektignin kanisinda herkes.....ne yap et ikna et onu....netten arastirin bakin bu tür konularda uzman olan bir piskologa gidin...

Ilerde cok daha kötü sorunlar yasayabilir..:çok üzgünüm:.Allah yardimcisi olsun.:Saruboceq:....

çok ağır bi sorun çookk
arkadaşlarında dediği gibi tedavi şart,
birde sizde kendinizi ölçüp tartın
nekadar fedakarlık yapabilirsiniz diye :delphin:

Bu nasil bir olaydir böyle.. Bunu yapanlarin Allah belasini versin!
Ne yapman gerektigini zaten biliyorsun arkadasim, uzman bir hekime görünün, umarim bir faydasini görürsünüz.
Sana güvenip anlatmis konuyu, demekki destegi senden bekliyor, onu yönlendirmeni ve yaninda olmani istiyor..

Bak dogru olabilir , ama olmayabilirde
benim çok yakınımda oldu bu olay..
hani erkekin hisleri farklıdır erkeklerle ilişkisi vardır ve bunu kapatmak için sevgili ve karı edinirler kendilerie kamufle olmak için.. dikkatli olmanızda yarar var.. bilmiyorum dogruda olabilir elbet ama ben kıllandım

o kısının psıkolojık tedavı gormesı gerkıyor duzelır mı bılemem doktor degılım sonucta

çok buyuk bır acı, ıkınız de bu acıyla yaşayacaksınız. bence ıkınız de bır terapist yardımı ıle ılerleyın ılışkınızde. kendın için de ıyı duşun derım, karşıda ki insanın pisikolojisi çok bozuk olacak ve problemlerınızde hep bunun arkasına saklanacak. bu nedenle gerçekten tedavı olmadan sakın cıddı bır adım atmayın derım.

Back
X