Erkek arkadam tecavze uram

tek başına alrından kalkamaz bu yükün,
bence uzunca bir süre tedavi olmalı,belki ilaçla ,belki terapiyla ama muhakkak bir uzmanla...

benim sadece okuldan arkaşım bu haltı yiyen gerizekalı.onun dışında görüşmem bilmem ilişkimi kestim zaten çok önceden ona bu olayı yapan kişiyle.ayrıca tekrar söylüyorum o çocuk bunu yalnız başına yapmamış zaten.ben de başta inanamadım ama yapan kişiyi tanıdığım için imkansız gelmiyor.değerlendirmelerinizi inanın çok dikkate alıyorum.hepinize gerçekten teşekkürler

kusura bakma ama arkadaşın bişeylerin üstünü seni kullanarak örtmeye çalışıyo erkeklerin tecavüze uğraması kadınlarınki gibi anlaşılabilir bişi değil zaten kaybettkleri namuslarından başka bişi yok demek istiyorum yani
sana anlatmadanda psikolağa gidebilirdi anlamazdın bu olayın üstüde kapanırdı eğer gerçekten örtmek isteseydi ama amaç başka gibi geldi bana :umursamaz:

Bana da pek inandırıcı gelmedi doğrusu..Sen bize değil tabiki fakat erkek arkadaşın sana yalan sölüo olabilir..Ailesine bile söyleyemediği bi konuyu insan sevgilisine bnce hiç söyleyemez aile herşeyden önce gelir..Böyle bi durum varsa arkadaşlarnda ddiği gbi gider gizlice psikoloğa tedavisini olur bunu atlatmaya çalışır..Ya snden bi beklentisi var..Ya da hemcinslerinden hoşlanıyo bu çocuk ve bunu byle dile getirio..Bi arkadaşta demiş zaten, tecavüze uğrayan bir erkeğin bn sadece kızlara ilgi duyacağnı sanmıorm üstelik yardım görmemişken..

tv de uzmanlara kulak vermişseniz bilirsiniz kadınlarda sinir uçları kritorisde toplanır erkeklerde tam tersi makat girişinde toplanır yani bırakın tecavüzü doktorlar erkek çoçuklarına fitil bile önermezler belli bir yaştan sonra ........poposuna vurmayın derler çünkü Allah korusun bir kere bu sinir uçları uyanırsa bir daha normal olamazmış ...........burda anlamadığım arkadaşınız 5.sınıfdaki olaydan sonra cinselliği merak etmiş derken hangi cinse karşı merak etmiş bu soruların cevabını bulmak lazım.........yine Allah kurusun büyüklerimiz derler ki kız çoçuğunun dönüşü varda erkek çoçuğuna çok dikkat edin dönüşü yok derler sanırım doktorlarrın dediğinin halkcasını dile getiriyor büyüklerimiz

canımsen bu yazdıklarımıda daha bir iyi düşün

çünkü bunlar tıpbı gerçekler arkadaşların dediği gibi sadece kamufle için seni kullanıyor olabilir

Son düzenleme:
insanlar cok acimasiz
ve boyle hayatlarini karartiyorlar insanin
bak canim oncelikle tedavi gorsun
ama unutmaki gucluysen bu ise gir
cunku duzelemeyebilirde ve senin hayatinida zehir edebilir
mantiginla hareket et
ve iliski terapistine git canim

arkadaşlar yazdıktan sonra aklıma geldi,hani ilk istismarı anladıkta,çokta küçk değil bu kişi 5, sınıfa gittiğine göre 12 yaşında ...böyle bir şeyi arkadaşının yapmış olması anormal,hele hele tekrarı dahada anormal....
eşcinsel olabilir,sizide paravanı olark kullanabilir,dikkat edin....

Vallahi bencede cogu arkadaslarin dedigi gibi, erkek arkadasiniz bazi seyleri kamufle etmek icin sizi kullaniyor gibi geldi bana. Ya bunu kabul edip iliskinize devam edeceksiniz yada yol yakinken döneceksiniz.
Ama dürüst olmasi, öyle veya böyle hosuma gitti, yani benden cok sey bekleme, böyle birsey yasadim ve devaminida yasayabilirim ama benim problemimi seninle kapatmama izin verirsen seninlede olabilirim demek istedi gibi geldi bana.
Ya birde bu tip erkekler genelde cok yakisikli ve bakimli olurlar ya....Sizinde sevdiginizi anlayabiliyorum...
Iyi düsünün bu hayatta ne kadar yükü kaldirabilirsiniz diye.
Herseyin bir bedeli var iste...

hani erkekin hisleri farklıdır erkeklerle ilişkisi vardır ve bunu kapatmak için sevgili ve karı edinirler kendilerie kamufle olmak için.. dikkatli olmanızda yarar var..
arkadaş duygularıma tercüman olmuş..erkek arkadaşınıza desteğini çekmeyin ama çok dikkatli olun derimm

bindik bi alemete kıyamete gidiyoruz heralde dünyanın gerçekten çivisi çıkmış pes!
gerçekten tacizin cinsiyeti yokmuş
ne kadar iğrenç bişey ve eminim çok zordur allah kimseye göstermesin
canım bencede en iyisi psikolojik yardım ama sende desteğini esirgeme ondan
o konulara çok girip hatırlatmayın bence birbirinize olanları
allah yardımcınız olsun....

şimdiye kadar nasıl içinde tutabilmiş :delphin:
tutabildiğine göre kendisine rahatsız edecek bi sorun değildi bence benneyaptımki
12 yas çok küçük değil ama siz yinede birklikte gidin uzmana gamyoncuiremsu

arkadaşınız tedavi olmalı siz de bu ilişkinizi gözden geçirmelisiniz.. acıma acınacak hale düşersin demişler :kahve:

Son düzenleme:
kesinlikle en kısa zamanda psikiyatriye gitsin yoksa bu şekil bir yaşantı olduğu yerde kalmıyor gittikçe büyüyor. banada tecavüz girişiminde bulunulmuştu ama aşırı tepki verip karşı koyduğum için Allah tan olay dayağa döndü ve yırttım bende arkadaşının sana yaptığı gibi o zaman sevgilim olan eşime yaşadığım o olayı anlattım. o da senin gibi ilk başka şok oldu kafayı yedi sinirden. isterse bu nedenden beni bırakabileceğini söyledim beni kirli hissidip hissetmediğini sordum. o da aşkım benim senin suçun yokki onun şerefsizliği tecavüz girişiminde bulunmuş ama emin ol tecavüz etseydi bile seni bırakmazdım dedi.zaman geçtikçe kabullendi. psikiyatrisi özellikle önermemin nedeni ileride evlenince cinsel problem yaşayabilrsiniz. bu ilişkiye girememede olabilir heyecan duymama olabilir. bir sürü şey olabilir. ben o olayı yaşadıktan sonra şimdiki eşim bile o kadar sevmeme rağmen bana dokunsun istemedim, elimi tutunca hiiç heyecanlanmadım amaAllah a şükür düzeldi. takma kafana herkesin başına gelebilir.

Yaşı kaç olursa olsun,böyle bir tramvayı tek başına atlatması çok zor.
Şayet evlilik düşünüyorsanız,hemen yardım almaya başlayın.
Bu evliliğin her aşamasındada pskolojik bir desteğin olması kanaatindeyim ben.
Başlarkende,evliliğiniz süresincede.
Doktorunuz siz nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini söyleyecektir.

açıkcası ne yazacağımı bilemiyorum
1. si
eğer ki gerçektende bu doğru ise gerçektende onun için çok üzüldüm.hiç kimse böyle bir olayı hak etmez ama aklımdada soru işaretleri oluştu..8. sınıfta ne yaşamış ki bu hayatının dönüm noktası olmuş ve asla kimse ile ilişki yaşayamayacağını düşünmüş? acaba yeni bir tecavüz mü ve bunun sonunda da erkeklerden hoşlanma gibi bir durummu..yada tecavüz olmasa bile zamanında yaşadıklarını daha iyi idrak ettiği için duyguları mı daha da şekillendi..anlayamadım..birde neden bu zamana kadar doktora gitmemiş ve doktoru da hep erteliyor ,ileride gideriz diyor..bu askıya alınacak bir konu değil..burada da bir soru işareti oldu..acaba değişmek istemiyormu?
2. si
bir de olayı şöyle düşünüyorum..arkadaşların dediği gibi dikkatli ol..madem 8 . sınıfta hayatının dönüm noktası yaşandı ve kimse ile birlikte olamayacağına kanaat getirdi ,o zaman sana nasıl ilgi duydu..1 defa değil,ara ara bu olay hep olmuş..böyle bir durumda bir erkeğin kadınlardan hoşlanacağını sanmıyorum..belkide topluma karşı ,normal gözükmek için seninle birlikte.....
hangisi doğru bilmiyorum ama dikkatli ol , iyi düşün karar ver...ilerisi ikiniz içinde zor olmasın..

Back
X