Erkek arkadam tecavze uram

Mutlaka tedavi olması lazım ama mutlaka..

Allah herkesin evladını korusun çok üzüldüm ama bu tedavi işini halletmeden sakın evlenmeyin..
Çok başınız ağrır..

Allah yardımcınız olsun..

Merhaba hanımlar.konuyu buraya mı yazayım başka yere mi bilemedim.ama eğer yanlış bölüme yazıyorsam site yetkilileri taşırlar diye düşünüyorum.öyleyse şimdiden özür dilerim.
Benim bir ilişkim var.birbirimizi gerçekten çok seviyor ve güveniyoruz allaha şükür.bu gün sevgilim bana bişiy söyledi.kimseye anlatamadığını ve yalnızca benim bilmemi istediği bişiy...ama ben ne yapacağımı bilemediğim için sizlere bi danışmak istedim.
Erkek arkadaşım ilkokuldayken tecavüze uğramış.5.sınıftayken birlikte oyun oynağı bir arkadaşı tarafından.ondan önce de sanırım bazı yakınlarından.daha fazla anlatamadı.Bu en son 5. sınıftaki olaydan sonra cinsel ilişkiden soğuyacağına daha çok ilgisini çekmiş bu konular.daha sonra 8.snıftayken bi olay yüzünden fikirleri değişmiş ve yaşadıklarının etkisiyle dönüm noktası olmuş onun için.artık cinsel her hangi bir birliktelikten korktuğunu söylüyor.ve evleneceği zaman bile yapamayacağını söylüyor.benim bu şekilde bir talebim olmadı elbette ama sanırım beni evleneceği kız olarak gördüğü için bi tek bana açıklayabildi.sizce ne yapmalıyım? ona nasıl yardım edebilirm?pikolojik tedavi görmesini sağlayacağım elbette.o da bunu istiyor ama ilerleyen zamanlarda

tedavi görmesi lazım tabi ama böyle bir adamı sakın ama sakın eşin yada eş adayın olarak görme
bu şekilde evlenip hatta baba olup daha sonra cinsiyet değiştirenler bile olabiliyor
düşünsenize öyle bir durumda kaldığınızı

bu yaşadığı olay sonrası cinsel kimliğinde bir değişiklik olmucaksa,
travmayı tedaviyle atlatıcak ve seni üzmücekse,
tabiki sana destek olmak düşer.
anladığım kadarıyla bir erkek tarafından istismara uğramış
fakat bunu yaşayan bazı erkeklerin cinsel kimliklerinin karıştığını ve biseksüelliğe yol açtığını duymuştum.
umarım iyileşir.

benim kuzenim de çocukken tecavüze uğradi.. şuan eşcinsel.. ailesi ilgilenmedi.. üzeri kapandı olayın.. şuan askerde ama çok zor durumda.. geldikten sonra psikolojık tedavi görecek... zor bi durum.. peki sen kabullenebilecek misin bu durumu ? benim erkek arkadasım böyle bişi yaşamış olsa ilişkime son verebilirdim.. gerçi böyle yaparak da iyice toplumdan dışlamış oluyoruz ama ben yapamazdım yaa

bence çocuk kalkıp sana anlattığına göre art niyetli birisi değil.
ne bileyim seni sevmiş güvenip içini dökmüş seninle yalansız yaşamak istemiş.
art niyetli olsaydı bu durumunu saklayabilirdi değil mi?
ne bileyim yapacağını yapardı,istediği gibi gizli gizli bir cinsel kimliğe bürünebilirdi.
ama ben dürüst olduğunu düşünüyorum
bu soruyu sormak zor ama bu olaydan sonra cinsel psikolojisinde ne gibi değişiklikler olduğunu sorabilirsin.yalnız çok hassas bir soru kırmadan,gücendirmeden sor.
sana bu olayını anlatan insan inan bu soruyada dürüst bir cevap verecektir.

bi kaç defa tekrarlanmış bi durumdan söz ediyorsun
yani bir tecavüzle sınırlı kalmamış durum
dolayısıyla halinde, tavrında bi anormallik sezmen gerekirdi bu güne kadar
çünkü kalıcı izli bi hasar bırakmıştır bu tacizler onda
ruhunda mutlaka,davranışlarında büyük ihtimal
2 sonuç çıkar burdan
ya cinsel eğilimi farklılaşmıştır ya da cinsel işlev bozukluğu oluşmuştur
diğerlerine hiç girmiyorum(fobiler,kronik depresyon,kronik anksiyete)
uzmana gitsin elbette ama gitmek isteyip istememesinden bile bi sonuç çıkarabilirsin
yani gitmek istemezse eğilimi değişmiştir diye düşünürüm (şahsi fikrim)
giderse de olay eski olduğu için tedaviye direnç gösterecektir

bnmki de kız tarafından uğramış anlatmıştıı 6 yaşındayken 13 yaşındaki kız afedersiniz anlarsınız yani.9 yaşında kızlar zorla yataklarına girmesi için tehdit etmişler yoksa anneme böle yaptın die sölerim seni benlen evlendirirler diye:S o da anlayamamıştım başta bu yaşta ufak kızlar nasıl bunları düşünüyor diyee....de çocukluk evrelerinde insanlar cinsiyetini tanımak isteyeceğinden böyle davranışlar yapar dedi..çocukluk işte adı üstünde dedii...ben pek bunun büyük travmalar yaratacagını sanmıormm şahsen.cinsi yonden de bnmki gayet normal bir adam...biraz akılda bitiyor bence sorun yapılacak birşey değil eğer ergenlik doneminde yaşamamışsannnnn

bnmki de kız tarafından uğramış anlatmıştıı 6 yaşındayken 13 yaşındaki kız afedersiniz anlarsınız yani.9 yaşında kızlar zorla yataklarına girmesi için tehdit etmişler yoksa anneme böle yaptın die sölerim seni benlen evlendirirler diye:S o da anlayamamıştım başta bu yaşta ufak kızlar nasıl bunları düşünüyor diyee....de çocukluk evrelerinde insanlar cinsiyetini tanımak isteyeceğinden böyle davranışlar yapar dedi..çocukluk işte adı üstünde dedii...ben pek bunun büyük travmalar yaratacagını sanmıormm şahsen.cinsi yonden de bnmki gayet normal bir adam...biraz akılda bitiyor bence sorun yapılacak birşey değil eğer ergenlik doneminde yaşamamışsannnnn

olur mu hiç arkadaşım
seninki karşı cinsin cilvesine maruz kalmış
burdaki olay çok farklı tecavüzden bahsediliyor

cok kötü ve atlatılması zor bir durum canım Alah yardım etsin tabiki tedavi olması lazım
ve senin bu dönemde ona yardımcı olman lazım sende onu terkeder soguk davranırsan iyice karanlıga itmiş olursun ona yardımcı ol derim ama cok fazla sevmiorsan bişi diyemem ama seviyorsan sahip cık sonuna kadar cunku sana cok dürüstce davranmıs

benim karşıma günda kaç tane böyle çocuk geliyo anlatamam.. duruşmadan sonra saatlerce ağlıyorum çocukların perişan haline..

Allah yardımcın olsun bitanem çok zor bir durum ikiniz içinde.. ona böyle şeylerin olacağını herkesin başına gelebileceğini söyleyerek teskin etmeye yanında olduğunu bilmesine ihtiyacı vardır...

bu konuyla hiç bir zaman alay etme veya yüzüne vurma..

onun yerinde olmak kimse istemez kesinlikle yardıma ihtiyacı var.

bayan iken taciz kaldırılmaz...hele tecavüz..hele hele erkeğe....
elbette tek başına kaldırılmaz..ama bu senin sorumluluğunu artırır...ileriki dönem tedavi süreci sadece onun için değil senin için de olacak...sende tedavinin parçası olacaksın bir yerde..anlayışınla ..ilginle..senin içide zor süreç..ALLAH yardımcınız olsun..

hepinize çok teşekkür ediyorum :) özellikle son 2-3 sayfada onun yanında olmam gerektiğini ve bana dürüst davrandığını söylemeniz çok hoşuma gitti ve doğru olanda buydu :) çok seviyorum onu ve bırakmayacağım.çok ama çok zeki bir birey kendisi ve sadece cinsel ilişkide bulunmak konusunda problemi var.her hangi bir şekilde eşcinsellik gibi bir problemi yok onu çok iyi biliyorum ki benimle birlikte :) zaten 8. sınıfta yaşadığı olayda yani dönüm noktası dediği; 5. sınıfta yaşadığı bu olay sonucu cinselliğe karşı ilgi duymuş ama 8. sınıfta sevgilisi olan bir kız onu evine çağırıp böyle bir şey istemiş.sanırım geçmişte yaşadığı bu olay sonucu yapamamış ve bundan sonrada yapamayacağını düşünmüş...yardım almayı çok çok istiyor ve bu da inanın beni çok mutlu ediyor.önerileriniz için çok teşekkür ederim =) birlikte üstesinden geleceğiz

Back
X