Erkek arkadamla sorunum var yardm edin! :(

Nagme

♫♫ Güzel Sesli KK Kızı ♫♫
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
37
1
96
İstanbul
.................................

Son düzenleme:

Sevgili modu???Bunu anlamadım ya neyse...:ecrin_bebek:
Plan yapmak o kadar kolay ki..
Kalkın sinemaya gidin,harika filmler var.
Tiyatroları takip edin,oyunları izleyin..:lepi:

sevgilinle içinden ne geliyosa onu yapın plan yapmanmı lazım illa çıkın yürüyün yağmurda elele konuşun bişeyler paylaşın opuyorumnanaktan

bence de içinden geldiği gibi davran, planlar kurmak saçma, ne istiyorsan nasıl davranmak istiyorsan öle davran

bence doğal olun içinizden nasıl geliyorsa öyle davranın
sonuçta seven insanın içinden gelenler plana gerek kalmadan akı verir

sonuçta rahat etmen gerekir yanında vakit geçirirken ne yapsam etsem diye sıkıntıya sokma kendiniyerimseniben

sevgili moduna giriş nasıl oluyor...:uhm:

niye planı sen kuruyorsun ki?

o senden 5 yaş büyük... bırak o yapsın... şimdiye kaadarki deneyimlerinden faydalanır

çift kale maç yapın -tatlicadiarzu-

çift kale maç he:))

sevgili modu nasıl oluyor ben de özemedim amma velakin.
vakit geçirmek için çok da kafa patlatmaya ne gerek varki.
görmediğiniz yerlere gidin.
sinema olur tiyatro olur.
sergler olur.
en olmdı bi kafe olur.
hiç olmadı bi alışveriş merkesinde alışveriş olur.
çok da takılacak bir durum değil.
ortaköye gidin kumpir yiyin:))

medeni durumunuz evli gözüküyor onu görünce konu daha bir dikkatimi çekti...

sevgilinize bırakın biraz da siz düşündükçe sizin canınız sıkılır abartıp hayallere dalmayın akışına bırakın.

bence erkek arkadaşınla ilişkini bu kadar kafaya takma hem daha 17 yaşındasın hayatta ilgilenmem gereken daha başka şeyler var plan yapmaya gelincede bırak o düşünsün

Daha güzel ya...
Önce arkadaş olmayı öğrenemezsen nasıl daha yakın olmayı deneyebilirsin?
Buldun da bulandırıyosun gibime geldi....

:tomato:

daha 2 ay olmuş ne modu ki bu? önce bi alışın birbirinize ondan sonra gelir o mod merak etmeyin...gerçi o moddan kasıt ne tam anlayamadım ama...her neyse akışına bırakın,olması gereken olur zaten...

en iyisi akışına bırakmak.. bişeyler paylaşabilcek mutlu olmak için plana ihtiyaç yokki

herkes aynı şeyi söylemiş, bende aynı şeyi söylicem. bence de akışına bırakın. çokta acele etmeyin. ayrıca çokta güzel örnekler vermişler. bu aralar çok fazla film var mesela... bu güne kadar sevgilimle plan yapıp gezmedik. ortaokuldan arkadaşız, aynı mahallede oturuyoruz. buluşup hadi şuraya gidelim mi diyip giderdik. plan yapıp gittiğimizi hiç hatırlamam. ayrıca onun düşünmesi gerek bence. böyle şeylerde birazcık daha onun düşünüp sana güzel şeyler yaşatması gerek. sende araştır biraz bakim bişeyler. yavaş yavaş o mod a girersiniz. pat diye olmaz ki ama. sositososito (çokta tecrübe yok ama konuştu gibi gibi) gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…