- Konu Sahibi xXxTubaxXx
Kizlar selam :)
Gün gectikce büyüyen bir sorunum var, lütfen yorumlarinizi esirgemeyin :)
Erkek arkadasim katildigi bir kavga'dan dolayi, bi kac ay icin hapise girdi.
Tabii ki sorunum bu degil, bi kac ay gecer nasil olsa.
Derdim su, telefonlastigimiz zaman konusacak hic birseyimiz yok, hapise girdiginden beri bu böyle, cünkü beraber vakit geciremeyince konusacak paylasacak birseyimiz de olmuyor.
Telefon görüsmelerimiz sadece su kelimelerden ibaret: nasilsin, iyimisin, ee anlat birseyler, ne anlatayim sen anlat, anlatacak birsey yok.
Bu kadar sonra derin bir sessizlige gömülüyoruz.
Cok korkuyorum, daha cikmasina aylar var, bu böyle devam ederse, sonumuz iyi olmayacak gibi geliyor bana.
Iliski sıkıcı olmaya dogru giderse ? Buna bir care bulmaliyim.
Beni her gün arar, gecen gün ona her gün telefonlasmasak dedim, yani iyi niyetle dedim, hani belki bi kac gün görüsmessek konusacak bi seyler birikir diye düsündüm.
Biraz alindi da sanirim benim öyle dememe.
Korkuyorum, acaba böyle devam ederse, ayrilmak isterse, cünkü uzun zamandir yüz yüze görüsemedik, ziyaret yasak ilk haftalarda, belki unutur diye korku var icimde, telefon görüsmelermizde dedigim gibi sıkıcı.
Ne yapabilirim
Gün gectikce büyüyen bir sorunum var, lütfen yorumlarinizi esirgemeyin :)
Erkek arkadasim katildigi bir kavga'dan dolayi, bi kac ay icin hapise girdi.
Tabii ki sorunum bu degil, bi kac ay gecer nasil olsa.
Derdim su, telefonlastigimiz zaman konusacak hic birseyimiz yok, hapise girdiginden beri bu böyle, cünkü beraber vakit geciremeyince konusacak paylasacak birseyimiz de olmuyor.
Telefon görüsmelerimiz sadece su kelimelerden ibaret: nasilsin, iyimisin, ee anlat birseyler, ne anlatayim sen anlat, anlatacak birsey yok.
Bu kadar sonra derin bir sessizlige gömülüyoruz.
Cok korkuyorum, daha cikmasina aylar var, bu böyle devam ederse, sonumuz iyi olmayacak gibi geliyor bana.
Iliski sıkıcı olmaya dogru giderse ? Buna bir care bulmaliyim.
Beni her gün arar, gecen gün ona her gün telefonlasmasak dedim, yani iyi niyetle dedim, hani belki bi kac gün görüsmessek konusacak bi seyler birikir diye düsündüm.
Biraz alindi da sanirim benim öyle dememe.
Korkuyorum, acaba böyle devam ederse, ayrilmak isterse, cünkü uzun zamandir yüz yüze görüsemedik, ziyaret yasak ilk haftalarda, belki unutur diye korku var icimde, telefon görüsmelermizde dedigim gibi sıkıcı.
Ne yapabilirim

Son düzenleme: