Erkek arkadas hapise girmek zorunda kalinca ...

xXxTubaxXx

üzgün, hemde cok :(
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2009
258
0
96
Almanya
Kizlar selam :)

Gün gectikce büyüyen bir sorunum var, lütfen yorumlarinizi esirgemeyin :)
Erkek arkadasim katildigi bir kavga'dan dolayi, bi kac ay icin hapise girdi.
Tabii ki sorunum bu degil, bi kac ay gecer nasil olsa.
Derdim su, telefonlastigimiz zaman konusacak hic birseyimiz yok, hapise girdiginden beri bu böyle, cünkü beraber vakit geciremeyince konusacak paylasacak birseyimiz de olmuyor.
Telefon görüsmelerimiz sadece su kelimelerden ibaret: nasilsin, iyimisin, ee anlat birseyler, ne anlatayim sen anlat, anlatacak birsey yok.
Bu kadar sonra derin bir sessizlige gömülüyoruz.
Cok korkuyorum, daha cikmasina aylar var, bu böyle devam ederse, sonumuz iyi olmayacak gibi geliyor bana.
Iliski sıkıcı olmaya dogru giderse ? Buna bir care bulmaliyim.
Beni her gün arar, gecen gün ona her gün telefonlasmasak dedim, yani iyi niyetle dedim, hani belki bi kac gün görüsmessek konusacak bi seyler birikir diye düsündüm.
Biraz alindi da sanirim benim öyle dememe.
Korkuyorum, acaba böyle devam ederse, ayrilmak isterse, cünkü uzun zamandir yüz yüze görüsemedik, ziyaret yasak ilk haftalarda, belki unutur diye korku var icimde, telefon görüsmelermizde dedigim gibi sıkıcı.
Ne yapabilirim :(

Son düzenleme:
Allah kavustursun canım..
bence tam tersi olmalıydı
neler olup bıttıgını anlatabılırsın oda sana orda neler oldugunu..
benim nişanlım askerde suanda
ben neler yaptıgımı neler oldugunu anlatıyorum
onun bana orda neler yaptıgıyla ılgılı anlattıgı bırsey yok gercı:)
eskıden yaptıklarımızı geyıgını yapıyoruz
gelecekle ılgılı seyler konusuyoruz
ozlemımızı anlatıyoruz falan
yetmıyor bıle konusmalar

Yani böyle olması çok normal...
Çocuk hapiste dört duvar arasında ne yaşıyo ki anlatsın sana?

Geçici bir durum bence. Çıkınca düzelir. Hem onun psikolojisini de bi düşün. kolay mı bi kaç ay olsa da kendini kötü hissediyodur. senin desteğine ihtiyacı var.

sen sorun etme. idare et onu.

Allah kavuştursun öncelikle..
Nasıl hergün seni arayabiliyo ya ben onu anlamadım?
Benim bildiğim haftada 1 telefon hakları war..
Bide hiç duruşmaya çıkmadımı ne zaman çıkıcağı belli değilmi?
Yani sana ne anlatabilrki orda üzüntüsü,sıkıntısı kendine yetiyodur orda olmak bambaşka bi duygudur yaa bilemeyiz..
Çok zor çookk :1no2:
Sen konuşucak konular bul gelicekle ilgili planlarınızdan bahsedin ne biliym..
Bide kaç dk konuşabiliosunuzki? Derin bi sessizliğe bürünebiliosunuz..
Sınırlı onların dkları insanlar anlatcaklarına zaman bulamıolar o kadarcık sürede..

Allah kavuştursun öncelikle..
Nasıl hergün seni arayabiliyo ya ben onu anlamadım?
Benim bildiğim haftada 1 telefon hakları war..
Bide hiç duruşmaya çıkmadımı ne zaman çıkıcağı belli değilmi?
Yani sana ne anlatabilrki orda üzüntüsü,sıkıntısı kendine yetiyodur orda olmak bambaşka bi duygudur yaa bilemeyiz..
Çok zor çookk :1no2:
Sen konuşucak konular bul gelicekle ilgili planlarınızdan bahsedin ne biliym..
Bide kaç dk konuşabiliosunuzki? Derin bi sessizliğe bürünebiliosunuz..
Sınırlı onların dkları insanlar anlatcaklarına zaman bulamıolar o kadarcık sürede..

canim her gün arayabiliyor cünkü, arkadaslari sagolsun, iceriye bi cep telefonu sizdirmislar, ne zaman cikacagi belli canim kasim ayinda cikacak allahin izniyle.

Son düzenleme:
Bence oda seninle aynı şeyi düşünüyor yaa unutursa beni diye senden çok paniktedir emin ol. Ayrıca seni hergün aradığına göre unuttuğu felanda yok sanırım sen kendin kuruntu yapıyorsun gibime geliyor.

canim ger hün arayabiliyor cünkü, arkadaslari sagolsun, iceriye bi cep telefonu sizdirmislar, ne zaman cikacagi belli canim kasim ayinda cikacak allahin izniyle.

Hmm anladımm.. Bende diorum nası hergün arayabilio.. bilmiyorumkismile
Kasımda ilk duruşmalarımı var?
Bi dk yaa ne kasımı çok uzak bi tarih bu..
Neden o kadar ileri bi tarih ve nası bu kadar eminsin?

Hmm anladımm.. Bende diorum nası hergün arayabilio.. bilmiyorumkismile
Kasımda ilk duruşmalarımı var?
Bi dk yaa ne kasımı çok uzak bi tarih bu..
Neden o kadar ileri bi tarih ve nası bu kadar eminsin?

Yok canim, durusma oldu, 7 ay hapis cezasina carptirildi, yani normal sartlarda kasim ayinda cikmasi gerekiyor, tabii eger icerde bir sorun cikartmazsa, bilmiyorum almanya kanunlari belki türk kanunlarindan farklidir, dedigim gibi bi kavga'ya karisti, öyle ufak capli bi kavga degildi tabi, o yüzden 7 ay :(

Korkacak bir durum yok ve farkindaysaniz olayi icinizde cok büyütmüssünüz.
Asker ve Hapis psikolojisi insani tamamen dis dünyadan kopariyor...
Adamda hakli olarak gün icerisinde pek bir ugras sahibi olamadigindan dolayi konusacak yada anlatacak birsey bulamiyor..

Simdi daha iLimli ve sakin düsünün..
Ona moral vermek adina ve zor günlerinde yaninda olmak adina biraz zaman taniyin.
Sizi aramasi nekadar güzel iste,bunu degerlendirin,
ya iceride olupta sizi hic aramasa ne yapacaktiniz..??

Bence abartiyorsunuz ve kendinizi bosa üzüyorsunuz..
Siz kendinizi onun yaninda hissetiriseniz unutmayacaginida garanti altina almis olursunuz

Bence oda seninle aynı şeyi düşünüyor yaa unutursa beni diye senden çok paniktedir emin ol. Ayrıca seni hergün aradığına göre unuttuğu felanda yok sanırım sen kendin kuruntu yapıyorsun gibime geliyor.

evet her gün ariyor ama dedigim gibi telefon görüsmelerimiz cok sıkıcı geciyor, bu yüzden gün gectikce sogur unutur diye korkuyorum

Korkacak bir durum yok ve farkindaysaniz olayi icinizde cok büyütmüssünüz.
Asker ve Hapis psikolojisi insani tamamen dis dünyadan kopariyor...
Adamda hakli olarak gün icerisinde pek bir ugras sahibi olamadigindan dolayi konusacak yada anlatacak birsey bulamiyor..

Simdi daha iLimli ve sakin düsünün..
Ona moral vermek adina ve zor günlerinde yaninda olmak adina biraz zaman taniyin.
Sizi aramasi nekadar güzel iste,bunu degerlendirin,
ya iceride olupta sizi hic aramasa ne yapacaktiniz..??

Bence abartiyorsunuz ve kendinizi bosa üzüyorsunuz..
Siz kendinizi onun yaninda hissetiriseniz unutmayacaginida garanti altina almis olursunuz

yorumunuz icin tesekkür ederim, cok faydali seyler yazmissiniz :)

Yok canim, durusma oldu, 7 ay hapis cezasina carptirildi, yani normal sartlarda kasim ayinda cikmasi gerekiyor, tabii eger icerde bir sorun cikartmazsa, bilmiyorum almanya kanunlari belki türk kanunlarindan farklidir, dedigim gibi bi kavga'ya karisti, öyle ufak capli bi kavga degildi tabi, o yüzden 7 ay :(

Hee ceza aldı anladımm..
Bende bilmiorum valla Almanyanın kanunlarını fakat Tr'de mesela 7 ay hapis cezası aldıysa onun bi yatarı var o kadar süre yatıosun 7 aydan biraz daha az oluo..
Atıorum 4de 3nü yatıosun..
Orda nası bilemicem tabi..
Fakat seni hergn arıomuş sesini duymak istiomş orda demekki tek dayanağı sensin gel gitler yaşayabilr elbette ama sen gerçekten sewiosan ve birlikte olmak istiosan onun bu pskljideki söylediklerinii,verdiği kararları pek ciddiye alma..
Çıktığında bi süre düzelmesi zaman alabilir ama elbet herşey eskisi gbi hatta belkide eskisinden daha güzel olur yerimseniben

Allah sabır versin bu arada :Saruboceq: :gitme:

Hee ceza aldı anladımm..
Bende bilmiorum valla Almanyanın kanunlarını fakat Tr'de mesela 7 ay hapis cezası aldıysa onun bi yatarı var o kadar süre yatıosun 7 aydan biraz daha az oluo..
Atıorum 4de 3nü yatıosun..
Orda nası bilemicem tabi..
Fakat seni hergn arıomuş sesini duymak istiomş orda demekki tek dayanağı sensin gel gitler yaşayabilr elbette ama sen gerçekten sewiosan ve birlikte olmak istiosan onun bu pskljideki söylediklerinii,verdiği kararları pek ciddiye alma..
Çıktığında bi süre düzelmesi zaman alabilir ama elbet herşey eskisi gbi hatta belkide eskisinden daha güzel olur yerimseniben

Allah sabır versin bu arada :Saruboceq: :gitme:

sagol canim, girdigi günden beride bi asabilesti :(
ne yapacagimi sasirdim bende

sagol canim, girdigi günden beride bi asabilesti :(
ne yapacagimi sasirdim bende

Eee normaldir yani adam tatilde değil sonuçta cezaevinde..
Bide sen demişsinki bu kadar sık telde görüşmesekmii valla bende kırılırdım.
Hatta bi süre hiç aramayabilirdim bile..
Orda neler gelir aklına eli kolu bağlı hiç bişe yapamıo yanında olamıo sana dokunamıo sarılamıo gözlerinin içine bakamıo..
Bu durumda anlayışlı olmak sana düşüo..
Bide şöle bişe war ben buna inanıyorum beklenenden daha fazla yıpranıo,üzülüo,ceza çekiyo bekleyen.. (tabi adam akıllı bekleyenlerden bahsediorum)

Eee normaldir yani adam tatilde değil sonuçta cezaevinde..
Bide sen demişsinki bu kadar sık telde görüşmesekmii valla bende kırılırdım.
Hatta bi süre hiç aramayabilirdim bile..
Orda neler gelir aklına eli kolu bağlı hiç bişe yapamıo yanında olamıo sana dokunamıo sarılamıo gözlerinin içine bakamıo..
Bu durumda anlayışlı olmak sana düşüo..
Bide şöle bişe war ben buna inanıyorum beklenenden daha fazla yıpranıo,üzülüo,ceza çekiyo bekleyen.. (tabi adam akıllı bekleyenlerden bahsediorum)

ya canim ben her gün telde görüsmeyelim derken, kötü niyetel dememistim, onada acikladim zaten, konusacak birsey bulamiyoruz, bir gün hepten susacagiz gibime geliyor dedim ona, ama kirildi :(
cok haklisin, düsünüyorum kasim ayina daha cok var ben ne yapacagim diye, cikinca eskisi gibi olabilecekmiyiz, bide beni en cok üzen konuda, cikinca sabikali oluyor, biraz zor bi durum, okuldan atildi, is bulabilecekmi, daha bi cok soru var aklimda :(

erkek arkadasinizin suan size cok ihtiyaci var.
o yuzden az goruselim falan demeyin, hapishane mevzusu yuzunden ondan ayrilacaginizi dusunup uzulebilir.
siz hayatiniza normal devam ediyorsunuz ama o oyle degil, konusacak konulari sizin bulmaniz lazim.
hapis hayati ne kadar zor, bi de ne konusabiliriz mi diye dusunecek sevgilin canim yazik ona ama sen havadan sudan konu bul, eski yaptiklarinizdan bahset falan...
sizden ayrilacagini hic sanmiyorum, aksine size daha cok baglanir cunku suan insanlarin onun yaninda olmasina cok ihtiyaci vardir eminim.
sevgilinize destek olun.
Allah kavustursun canim insallah daha erken cikar :teselli:

Son düzenleme:
ya canim ben her gün telde görüsmeyelim derken, kötü niyetel dememistim, onada acikladim zaten, konusacak birsey bulamiyoruz, bir gün hepten susacagiz gibime geliyor dedim ona, ama kirildi :(
cok haklisin, düsünüyorum kasim ayina daha cok var ben ne yapacagim diye, cikinca eskisi gibi olabilecekmiyiz, bide beni en cok üzen konuda, cikinca sabikali oluyor, biraz zor bi durum, okuldan atildi, is bulabilecekmi, daha bi cok soru var aklimda :(

Kötü niyetle söyledin demedim zaten.. Öyledir tabikide fakat erkek arkadaşın bunu öyle anlamaz..
Sen açıklasan bile habire farklı şeyler düşünür..
Ben burdayım benden soğudumu,artık beni istemiyomu,cezaevine girmiş (sabıkalı) biriyle olmak istemiodur belkide gibi düşüncelere kapılabilir ki bu çok normal..
O yüzden her zamankinden daha dikkatli konuşmak lazım bu zamanlarda..
Sen konuştuğunuz zamanlarda onun yüzünü güldürmeye çalış espriler yap moral ver.
Hakkınızda hayırlısı olsun bu işler birazda kısmet işi..
Karşısına belkide çok güzel bi iş kapısı çıkar bunu bilemeyiz şmdiden bunları düşünüp içini karartma bence..

Kiz hapisteki adama bi kac gün görüsmeyelim denilir mi elbette ki sen iyi niyetle söylemissindir ama su anda onun psikolojisini bi düsünsene bu kiz bana niye böyle dedi aceba beni suclu mu görüyor yoksa tanistigi baska birisimi var ayrilmak mi istiyor kafasinda kirkbin tane tilki dolaniyordur. Bence su anda ona söyleyecegin bir sözcügü bile 100 kere tart bir kere konus. Allahim kimselere vermesin ordaki psikoloji gercektende cok farkli oluyormus. Telefonda ilerisi icin hayal kurmaya baslayin bence hem ona beni geleceginde istiyor mesaji vermis olursun hemde sende bu kuruntulari kafandan atmis olursun. Bence sana ayrilalim bile dese su durumda ona küsmeye hakkin yok, kendini onun yerine bir koy.

Hakkinizda hayirlisi olsun...

Back
X