• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadas hapise girmek zorunda kalinca ...

Yok canim, durusma oldu, 7 ay hapis cezasina carptirildi, yani normal sartlarda kasim ayinda cikmasi gerekiyor, tabii eger icerde bir sorun cikartmazsa, bilmiyorum almanya kanunlari belki türk kanunlarindan farklidir, dedigim gibi bi kavga'ya karisti, öyle ufak capli bi kavga degildi tabi, o yüzden 7 ay :([/QUOTE

Benim anlıyamadığım bu adam kavgaya karışıyor ve hapse giriyor sen ise ayrılır mı diye düşnüüyorsun:oklava: yahuu adam belli ki şiddet yanlısı ilersini düşün bence bunla devam edersen mutlu olamazsın oturda sen bunları düşün aşk meşk gecici saygı yaşayış tarzı aile çalışkanlıgı sahiplenmesi vs...:kahve:

:([/QUOTE

Benim anlıyamadığım bu adam kavgaya karışıyor ve hapse giriyor sen ise ayrılır mı diye düşnüüyorsun:oklava: yahuu adam belli ki şiddet yanlısı ilersini düşün bence bunla devam edersen mutlu olamazsın oturda sen bunları düşün aşk meşk gecici saygı yaşayış tarzı aile çalışkanlıgı sahiplenmesi vs...:kahve:

Yurt disinda heleki Almanya.da Bir Türk isen ve en ufak bir olaya karistiysan,ister mahsum ol,ister suclu yine cezayi yersin..Türkiye,de 7 ay ceza alan biri bunun yarisini yatiyor iceride yani 3 bucuk ay yatiyor ama Almanya kanunu baska..Türk kalkipta bir Alman ile tartisti yada kavga etti iste hemen ceza alir burda...

Bu cezanin siddetle yada herhangi birseyle alakasi yok..Zaten cocuk bu zamana kadar kiza herhangi bir siddet eyleminde bulunmamis ve belliki aralarinda onlari birbirine baglayan bir bag var...
Yazini elestirmek amacli yazmadim aradaki farki dile getirdim sadece...Cok asiri siddet yanlisi biri olsa emin ol 7 ay ceza ile sinirli kalmazdi bu..

Son düzenleme:
Yurt disinda heleki Almanya.da Bir Türk isen ve en ufak bir olaya karistiysan,ister mahsum ol,ister suclu yine cezayi yersin..Türkiye,de 7 ay ceza alan biri bunun yarisini yatiyor iceride yani 3 bucuk ay yatiyor ama Almanya kanunu baska..Türk kalkipta bir Alman ile tartisti yada kavga etti iste hemen ceza alir burda...

Bu cezanin siddetle yada herhangi birseyle alakasi yok..Zaten cocuk bu zamana kadar kiza herhangi bir siddet eyleminde bulunmamis ve belliki aralarinda onlari birbirine baglayan bir bag var...
Yazini elestirmek amacli yazmadim aradaki farki dile getirdim sadece...Cok asiri siddet yanlisi biri olsa emin ol 7 ay ceza ile sinirli kalmazdi bu..

Bilgi verdiğini çin çok teşekkür ederim, ayrıca yazımdan dolayıda özür dilerim gerçöekten bilmiyordum o zaman sabırlı ol bakalım :teselli: diyelim

Allah kavuştursun canım.

Öncelikle şunu bil ki sana çok iş düşüyor bu dönemde,
unutma ki sen özgürsün, istediğin her yere gidebiliyorsun, haliyle de gün içerisinde bir sürü olay yaşıyorsun.

Erkek arkadaşın ise dört duvar arasında, sabahtan akşama kadar bir o duvar bir bu duvar derken zar zor akşamı getiriyor :a015:

Senin bu dönemde sevgiline destek olman şart, telefon görüşmelerinizde tüm gün ne yaşadığını anlat ve en önemlisi de onu özlediğini falan söyle, moral ver.

Bir kaç gün arama demekle olmaz tatlım, böyle demekle onu çok kırarsın, alttan almayı öğrenmelisin ki en az hasarla bu dönemi geçiresiniz.

Allah kavuştursun öncelikle...

Sen de keşke hergün konuşmak istemediğini ima etmeseydin.

İçerde en çok ihtiyacı olduğu kişilerden biri sen olarak ,ona destek olman lazım...

Back
X