- 23 Aralık 2017
- 625
- 728
- 23
- Konu Sahibi gelecekvizyon
-
Kızlar birine hayatımızdaki kişiden bahsederken erkek arkadaşım var mı demek daha doğru sevgilim mi. Yani bu ikisinin bir farkı var mı? Sanki aralarında büyük fark varmış gibi bir konu olduda sevgilimle aramızda. Erkek arkadaşım var deyince daha mı doğru oluyor ya da sevgilim deyince daha mı hayatınızdaki kişiyi benimsemiş oluyorsunuz düşünceleriniz neler ?
Yok sevgiliye değil mesela uzun suredir görüşülmeyen bir arkadasa bahsederken mesela sevgilim mi var demeli erkek arkadaş mi diye soruyorumSevgiliye niye erkek arkadasi diyesiniz ki
Ikisini de demiyorum. Gorustugum biri var diyorum. Cunku sevgili olmak icin en az 3 ay gecmeli. Erkek arkadas ta bana cok ergenimsi geliyorKızlar birine hayatımızdaki kişiden bahsederken erkek arkadaşım var mı demek daha doğru sevgilim mi. Yani bu ikisinin bir farkı var mı? Sanki aralarında büyük fark varmış gibi bir konu olduda sevgilimle aramızda. Erkek arkadaşım var deyince daha mı doğru oluyor ya da sevgilim deyince daha mı hayatınızdaki kişiyi benimsemiş oluyorsunuz düşünceleriniz neler ?
konustum var diyebilirsin :)Yok sevgiliye değil mesela uzun suredir görüşülmeyen bir arkadasa bahsederken mesela sevgilim mi var demeli erkek arkadaş mi diye soruyorum
Ikisini de demiyorum. Gorustugum biri var diyorum. Cunku sevgili olmak icin en az 3 ay gecmeli. Erkek arkadas ta bana cok ergenimsi geliyor
Ben insanlara kolay kolay guvenemiyorum. Siz 2 gunde olabilirsiniz. Ama ben bi insani tanidigimi dusunmeden yakinlik gosteremiyorum. O statuye gecemiyorum yani3 ay mi? Mesela, iliskiye basladik. 3 ay gectikten sonra mi sevgililik statusune geciyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?