• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaş sorunsalı !!!!

Liipstiick

Sabrın sonu selamet :)
Kayıtlı Üye
13 Mart 2013
492
66
53
Merhaba arkadaşlar. Konuyu açmak istedim ne bileyim belkide insanlara karşı sahte sahte gülüp mutlu rolü yapmayacağım tek yerin burası olduğunu düşündüğüm için. Konuya gireyim 5 senelik bi ilişkim var. Yaşlarımız 21 22. Erkek arkadaşım ailesiyle tatile gitti. Dün telefonla konuşuyoruz kareoke yapmış sıpa onun videosunu atmış yaşlı kafilesi gelmiş otele şarkı söylediği sırada arka masa görünüyo malum e tek bi tane 30 35 yaşlarında bi bayan var dedim o kim bi anda niye soruyosam artık benim sorum hadi berbat onun cevabı beni çileden çıkardı "hangisi bi güzel kız vardı o mu ?! " . Ben animatörlükle ilgileniyorum daha önce konusu geçmişti 3 animatör var iki erkek bi bayan zaten onlarda çift demişti yani çıkıyolarmış. İşte neyse biz bunla tartıştık falan hayır yani salako zamanında güvenimi çok kırdı 5 sene geçmiş imanımı gevretti nası buna takılırmışım elinden geleni yapıyomuş o ordayken içim rahat etsin diye bilmem ne!! Yani şimdi sizce ben abartıyomuyum normal şartlarda kadının doğası gereği öyle bi tepki vermez mi zaten yada regl dönemim yaklaşıyo ondan mı acaba. Of aman neyse size bırakıyorum her türlü eleştiriye açığımdır arkadaşlar teşekkürler şimdiden

Son düzenleme:
takılmış espiri yapmış ne varki bunda???
şöyle söyleyeyim canım espri değildi yani üstüne basa basa
Sordum yani hatalı değilmisin sen şimdi gibisinden hayır lipsticik üstelik sevgilisi var herkes kendince güzel orda yaşlıların içinde tek tük olunca senin sorduğun kişiyi anlamaya çalıştım dedi

Merhaba arkadaşlar. Konuyu açmak istedim ne bileyim belkide insanlara karşı sahte sahte gülüp mutlu rolü yapmayacağım tek yerin burası olduğunu düşündüğüm için. Konuya gireyim 5 senelik bi ilişkim var. Yaşlarımız 21 22. Erkek arkadaşım ailesiyle tatile gitti. Dün telefonla konuşuyoruz kareoke yapmış sıpa onun videosunu atmış yaşlı kafilesi gelmiş otele şarkı söylediği sırada arka masa görünüyo malum e tek bi tane 30 35 yaşlarında bi bayan var dedim o kim bi anda niye soruyosam artık benim sorum hadi berbat onun cevabı beni çileden çıkardı "hangisi bi güzel kız vardı o mu ?! " . Ben animatörlükle ilgileniyorum daha önce konusu geçmişti 3 animatör var iki erkek bi bayan zaten onlarda çift demişti yani çıkıyolarmış. İşte neyse biz bunla tartıştık falan hayır yani salako zamanında güvenimi çok kırdı 5 sene geçmiş imanımı gevretti nası buna takılırmışım elinden geleni yapıyomuş o ordayken içim rahat etsin diye bilmem ne!! Yani şimdi sizce ben abartıyomuyum normal şartlarda kadının doğası gereği öyle bi tepki vermez mi zaten yada regl dönemim yaklaşıyo ondan mı acaba. Of aman neyse size bırakıyorum her türlü eleştiriye açığımdır arkadaşlar teşekkürler şimdiden

güvenini kıracak ne yaptı ki?

Güvenimi kıracak ağır şeyler yaptı diyebilirim. Ama son 1 yıldır neredeyse davranışları değişti yani nasıl desem önceden hatalı bir insan olarak kendini sanırım bana iyi davranmaya şartlandırmıştı ama şuan öyle değil bi durum olunca yanlış anlaşılacak bi durumsa eğer ben geçmişi yüzüne vuruyorum oda haliyle hakkını aramaya çalışıyo ve sert davranıyo. Yani bilmiyorum kimilerine göre basit gelebilecek bişi ama ben bi anda kaldıramadım açıkcası oyle bi şeyi patladım. Sanırım yaptığı hataları yüzüne vurmaya devam ettikçe iş dahada kötüye gidecek ve hep yaptığı şeylerden bişi arıyorum abartıyorum. Oda haklı kendince napıcam ben ya :(

Aslinda bende bozulurdum boyle bisey duydugumda..ama tabi guven meselesi guveniyorsam biraz bozulurum sonra gecer..ama guvenmiyosan zaten olmaz

Ne yapayım peki şimdi? Yani erkek arkadasınız ailesiyle tatile gitse şuraya git gitme diyebileceğiniz yerler var mı diskodur bardır vs yardımcı olun kızlar nolur ve nasıl davranacağımı bilmiyorum karşı tarafa

Bu dediginde bir sey yok da guvenini sarsan agir seyler yapmissa sevgiliye neden sans verilir anlamiyorum. Hadi evli olsan neyse ver sansi diyecegim de kiytirik bir sevgili icin neden sans verilir? Agir seyler diyorsun, cekmek zorunda miydin? Bence degildin.

güzelse güzeldir yakışıklı ise yakışıklıdır.

Ben de bir problem görmedim.

Gitme etme demek olmaz, o bir birey sende bir bireysin. hem bu şekilde kısıtlarsan ne anlamı var ki? Onun sana sadakatini göstermesinin yolu bu zaten.

Kısıtlama.

Son düzenleme:
Cevap veren herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar. Yalnız şöyle bişi var benim affetmemdeki sebep belkide normal ilişkilere göre birbirimize daha çok emek vermemiz. Takdir edersinizki sadece emek evliliklerde verilmiyo. Şimdi aradı mesela annesinden otelin düzenlediği bi party varmış normal şartlarda gizli olurdu mesela hata yaptığı dönemlerde her 5 dkda bir resim dahi atıcam yeterki güven dedi

Ne yapayım peki şimdi? Yani erkek arkadasınız ailesiyle tatile gitse şuraya git gitme diyebileceğiniz yerler var mı diskodur bardır vs yardımcı olun kızlar nolur ve nasıl davranacağımı bilmiyorum karşı tarafa

Benim erkek arkadaşim da tatile gidecekti bu yaz gidersen bende giderim dedim vazgecti :-D annesiyle aran iyiyse konuş benim erkek arkadaşım kotu bisey yapsa annesi uyarir uzme kizimi diye

Aramız iyidir:) söylemiş zaten kızımı üzmeyeceğine yemin et bile demişti :) ama ne biliyim davulun sesi uzaktan hoş gelir derler ya ilişkide bi sorun olunca bitir demek kolay olan. Ama her zaman söylenildiği gibi kolay olmuyo. Yanılıyomuyum?

Geçmişte ağır şeyler yaşadın ve affettin ki hala ilişkiniz devam ediyor .
Ya affetmeyip bitirecektin ya da sürekli geçmişi koz olarak kullanıp durmayacaksın .
Böyle hayat geçmez ,
Ya sıfırdan başla ve güven ya da ayrıl .
Böyle davrandıkça bir süre sonra sevgilin bunalıp seni terk eder .

Back
X