- 13 Mart 2013
- 492
- 66
- 53
- Konu Sahibi Liipstiick
Merhaba arkadaşlar. Konuyu açmak istedim ne bileyim belkide insanlara karşı sahte sahte gülüp mutlu rolü yapmayacağım tek yerin burası olduğunu düşündüğüm için. Konuya gireyim 5 senelik bi ilişkim var. Yaşlarımız 21 22. Erkek arkadaşım ailesiyle tatile gitti. Dün telefonla konuşuyoruz kareoke yapmış sıpa onun videosunu atmış yaşlı kafilesi gelmiş otele şarkı söylediği sırada arka masa görünüyo malum e tek bi tane 30 35 yaşlarında bi bayan var dedim o kim bi anda niye soruyosam artık benim sorum hadi berbat onun cevabı beni çileden çıkardı "hangisi bi güzel kız vardı o mu ?! " . Ben animatörlükle ilgileniyorum daha önce konusu geçmişti 3 animatör var iki erkek bi bayan zaten onlarda çift demişti yani çıkıyolarmış. İşte neyse biz bunla tartıştık falan hayır yani salako zamanında güvenimi çok kırdı 5 sene geçmiş imanımı gevretti nası buna takılırmışım elinden geleni yapıyomuş o ordayken içim rahat etsin diye bilmem ne!! Yani şimdi sizce ben abartıyomuyum normal şartlarda kadının doğası gereği öyle bi tepki vermez mi zaten yada regl dönemim yaklaşıyo ondan mı acaba. Of aman neyse size bırakıyorum her türlü eleştiriye açığımdır arkadaşlar teşekkürler şimdiden
Son düzenleme: