- 23 Ocak 2018
- 38
- 27
- 38
- 29
- Konu Sahibi sociologist26
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese selamlar. buraya sürekli konu açıp yazıp yazıp sildim. belki tanıyan biri çıkar diye açıkça yazamıyorum aslında özelden tecrübeli bana akıl verecek arkadaşlara çok ihtiyacım var.fakat buradan şunu sormak istiyorum: bir insanın evlenilecek bir erkek olduğunu nasıl anlarız? hiç kimse 4 4 lük değildir evet hangi kusurlara göz yumabiliriz? sevdiğini sürekli söyleyen gözlerine baktığınızda bunu gerçekten görebildiğiniz bir insan var karşınızda fakat beklediğiniz bazı şeyleri onda göremiyorsunuz ufak sürprizler, değer verdiğini gösterecek hissettirecek davranışlar vs.. evet çok kapalı yazdım biliyorum genel olarak yorumlarınızı bekliyorum. eşlerinizden, sevgililerinizden tam olarak beklediğiniz şeyleri görebiliyor musunuz? bu beklentilerinizi onlarla paylaşıyor musunuz?
Size söylediği güzel sözlerden ziyade sizin için neler yaptığı önemlidir. Mesela şu an aklıma ilk gelen arkadaşları mı önceliklidir yoksa siz mi? Size yaptığı bir iyiliği ben senin için şunu yaptım diye hatırlatıp dile getirir mi yoksa asla lafını etmez mi? Onun yanında sonsuz huzur ve kendinizi güvende hissediyor musunuz? Bişeyler eksik gibi mi yoksa evet budur diyebiliyor musunuz? Aile yapısı nasıl en önemli mesele ailesi. Ailesi size ve erkek arkadaşınıza karşı saygılı mı, anlaşabileceğiniz insanlar mı? Biz mutlu olalım ailesi nasıl olursa olsun düşüncesi maalesef geçerli değil aile yüzünden bitiyor çoğu evlilikler ve emin olun armut dibine düşer ailesi kötü ama kendisi iyi olabilen birini henüz görmedim baştan iyi gibi olsa da bi yerde ortaya çıkıyor o kötü karakter. Boşandığım adam saat başı seni seviyorum derdi bu o kadar otomatiğe bağlanmış ve hissedilmeden söylenen bir sözdü ki hiç bir anlamı olmazdı benim için. Ayda bir kere dese ama içten gelerek dese ve bunu hissettirse yeterdi. O sürekli seviyorum diyen adam ben ölüm döşeğinde bile olsam bi arkadaşı çağırsa koşa koşa giderdi ona ihtiyacım olduğunu söylememe rağmen.herkese selamlar. buraya sürekli konu açıp yazıp yazıp sildim. belki tanıyan biri çıkar diye açıkça yazamıyorum aslında özelden tecrübeli bana akıl verecek arkadaşlara çok ihtiyacım var.fakat buradan şunu sormak istiyorum: bir insanın evlenilecek bir erkek olduğunu nasıl anlarız? hiç kimse 4 4 lük değildir evet hangi kusurlara göz yumabiliriz? sevdiğini sürekli söyleyen gözlerine baktığınızda bunu gerçekten görebildiğiniz bir insan var karşınızda fakat beklediğiniz bazı şeyleri onda göremiyorsunuz ufak sürprizler, değer verdiğini gösterecek hissettirecek davranışlar vs.. evet çok kapalı yazdım biliyorum genel olarak yorumlarınızı bekliyorum. eşlerinizden, sevgililerinizden tam olarak beklediğiniz şeyleri görebiliyor musunuz? bu beklentilerinizi onlarla paylaşıyor musunuz?
Herkesin evlenilenecek erkegi farklidir. Senin beklentilerinle alakali. Ben sevgisini, ilgisini gosteren birini tercih ederim ama kimisi var sevdigim peynirin son dilimini bana birakiyorsa yeter diyor. Ya da aksam elinde ekmekle gelmesi yeter diyenler gordum burada da...
Sen ne bekliyorsan ona gore bakacaksin ve kendi evlenecegin insani kendin sececeksin. Evet kimse 4 4luk degil ama sen nelere tahammul edebilirsin, neler senin kirmizi cizgindir bunu buradaki insanlar soyleyemez.
haklısınız. bende sevgisini gösteren biri istediğim için hayatımda erkek arkadaşım bu konuda eksik kalıyor ve beni bu durum mutsuz ediyor. evet diyorum gözlerimin içine baktığında bile beni sevdiğini hissediyorum ama bazı şeyler bekliyorum ondan bana değer verdiğini kendimi özel hissetmemi sağlayacak hareketler bekliyorum göremeyince mutsuz oluyorum.
once olmazsa olmaz kriterlerini belirliyorsun,
bu kisiden kisiye degisir zaten,
bunlar yoksa otomatikman eliyorsun.
diger ozelliklerine de tahammul edebilir miyim diye bakiyorsun,
edebiliyorsan ona da okey diyorsun.
mutlu muyum diye soruyorsun kendine,
mutluysan sans veriyorsun ve sonucu goruyorsun.
burada en onemli olan olmazsa olmaz listeni kendine gore hazirlaman.
bu tarz bir konu açtığınızda nasıl tanınabilirsiniz ki ? Tanıdık çıkması için isim yaş sehir falan da lazım galiba, neyse.
Bir insanı herşeyiyle sevip kabul edebiliyorsan evleniyorsun arkadaşım. Yoksa elbette kimse mükemmel değil. Karşındakine nekadar tolerans gösterip, nekadar tahammül edebildiğinle alakalı. Yoksa kimse evlenemezdi. Evlenememiş kuzenlerimde buyüzden bekar. Onun osu bunun busu var.![]()
çok teşekkür ediyorum yorumunuz için hepinizin yorumları ayrı ayrı kıymetli benim için.
kafamda beklentilerim olmazsa olmazlarım belli . bazı şeyler tamamken bazı şeyler eksik.
haklsınız eksik olan yönlerine tahammül edebilir miyim bunu ciddi bir şekilde düşünmem gerekiyor.
Size söylediği güazel sözlerden ziyade sizin için neler yaptığı önemlidir. Mesela şu an aklıma ilk gelen arkadaşları mı önceliklidir yoksa siz mi? Size yaptığı bir iyiliği ben senin için şunu yaptım diye hatırlatıp dile getirir mi yoksa asla lafını etmez mi? Onun yanında sonsuz huzur ve kendinizi güvende hissediyor musunuz? Bişeyler eksik gibi mi yoksa evet budur diyebiliyor musunuz? Aile yapısı nasıl en önemli mesele ailesi. Ailesi size ve erkek arkadaşınıza karşı saygılı mı, anlaşabileceğiniz insanlar mı? Biz mutlu olalım ailesi nasıl olursa olsun düşüncesi maalesef geçerli değil aile yüzünden bitiyor çoğu evlilikler ve emin olun armut dibine düşer ailesi kötü ama kendisi iyi olabilen birini henüz görmedim baştan iyi gibi olsa da bi yerde ortaya çıkıyor o kötü karakter. Boşandığım adam saat başı seni seviyorum derdi bu o kadar otomatiğe bağlanmış ve hissedilmeden söylenen bir sözdü ki hiç bir anlamı olmazdı benim için. Ayda bir kere dese ama içten gelerek dese ve bunu hissettirse yeterdi. O sürekli seviyorum diyen adam ben ölüm döşeğinde bile olsam bi arkadaşı çağırsa koşa koşa giderdi ona ihtiyacım olduğunu söylememe rağmen.
En azından evli olmadigi belli oluyor bızımkıler olamazBu kadar gizli yazmana gerek yok, erkeklerin %99 bu model zaten kendisi olduğunu anlamaz. Hangi erkek okusa konuyu aaa ben der.konuyu biraz daha açarsan iyi olur...
simdiden mutsuz oldugun konular varsa cokta uzatma. onundeki maclara bak tatlim. hayat cok kisa, mutlu olmayi hepimiz hak ediyoruz. gereksiz riskler almaya gercekten degmiyor (almis biri olarak ve sonu husranla bittigini gormus biri olarak soyluyorum bunu).haklısınız. bende sevgisini gösteren biri istediğim için hayatımda erkek arkadaşım bu konuda eksik kalıyor ve beni bu durum mutsuz ediyor. evet diyorum gözlerimin içine baktığında bile beni sevdiğini hissediyorum ama bazı şeyler bekliyorum ondan bana değer verdiğini kendimi özel hissetmemi sağlayacak hareketler bekliyorum göremeyince mutsuz oluyorum.
Benim hayat felsefem, karşındaki kişiden beklentilerini ne kadar az tutarsan o kadar mutlu olursun. Sizin de beklentileriniz öyle çok büyük değil aslında ama bazı insanlar ince düşünemez yani mezuniyet, işe girme konularında hediye almayı düşünememiş olabilir bu çok önemli bir durum değil, ancak alınganlığı, sizden hep sıcak davranış beklemesi bunlar sıkıntı olabilir. Bir de içinizde bir eksiklik hissediyorsanız o kişi doğru kişi olmuyor maalesef. Ailesini daha ciddi adımlar atıldığında daha iyi tanırsınız, o zamanki tavırlarını dikkate alın ve eğer zerre kadar saygısızlık görürseniz ne aşamada olursa olsun devam etmeyin.yorumunuz için çok teşekkür ederim. şöyle cevaplıyım: arkadaşları mı yoksa ben mi diye düşündüğümde kesinlikle beni tercih ettiğini biliyorum bundan yana hiç şüphem yok. benim için bir iyilik yaptığında bunu dile getiriyor malesef. kendimi onun yanında çoğunlukla huzurlu hissediyorum ama bir şeyler eksik gibi geliyor bazen bu duyguya engel olamıyorum. aile yapısı bizim aile yapımıza çok uygun. ailesine ve aile büyüklerine saygılı. ailesi bana karşı çok iyi şuana kadar bir sorun yaşamadık bir senedir sevgiliyiz.
dediğim gibi ondan beklediğim şeyler var bazen ufak sürprizler küçük hediyeler ( asla maddi beklentim yok ama 1 senedir mezuniyetim oldu işe başladım insan bir şeyler bekliyor çünkü ben muhakkak yapardım . 1 senedir sadece bir kere çiçek aldım ondan) yanlış anlaşılmak istemiyorum dediğim gibi ondan maddi şeyler beklemiiyorum ufacık bir şey bile beni o kadar mutlu ediyor ki ama bunu göremiyorum ondan.
diğer beni düşündüren şey ise erkek arkadaşım çok alıngan. ona her zaman sıcak davranmam gerekiyor . tartışsak bile bir iki güzel sözle eskiye dönüyor benden her zaman bunu bekliyor ama insanlık hali bazen o kadar kırılıyor ki insan ağzından güzel sözler çıkamıyor ama erkek arkadaşım benden her zaman bunu bekliyor.