Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erkek bi arkadaşıma eski sevgilim geri döndü diyince adam olsun dedi neden olabilir?
Yeni nesil sorusu gibi mübarek. Ben ilk okuduğumda " adam ölsün " olarak algıladım. Bazı klavyeler yazmıyor diye. Meğer "adam olsun" imiş yazdığı anlami kopmuş cümle gibi. "Artık adam gibi davransın sana, madem geri döndü" demiş erkek arkadaşı...
Yeni nesil sorusu gibi mübarek. Ben ilk okuduğumda " adam ölsün " olarak algıladım. Bazı klavyeler yazmıyor diye. Meğer "adam olsun" imiş yazdığı anlami kopmuş cümle gibi. "Artık adam gibi davransın sana, madem geri döndü" demiş erkek arkadaşı...
Kız neydi o onbeş yıl, on yıl hatta beş yıl öncesi açılan dertler bile BDV nin hakkını veriyordu... Yeni nesili konusundan anlıyoruz artık.
Ör: Depresyona girdim çünkü babamdan çikolata istedim bana ne dedi biliyor musunuz? Yarın alırım dedi. Bana bana bana dedi yarın alırım dedi. Psikolojim bozuldu arkidislar babamdan nefret ediyorum bunu bana nasıl der.
Kız neydi o onbeş yıl, on yıl hatta beş yıl öncesi açılan dertler bile BDV nin hakkını veriyordu... Yeni nesili konusundan anlıyoruz artık.
Ör: Depresyona girdim çünkü babamdan çikolata istedim bana ne dedi biliyor musunuz? Yarın alırım dedi. Bana bana bana dedi yarın alırım dedi. Psikolojim bozuldu arkidislar babamdan nefret ediyorum bunu bana nasıl der.
Yalnız bu tarz konulara verilen cevaplar konudan daha ilginç oluyor. Şu an öyle bi konu açılsa babaya laf edenler olduğu gibi mesleğini al ayrı eve çık ve istediğin çikolatayı al diyenler de olur.
Ayrıldığınızda eski sevgilinize bol bol birlikte saydırdınız mı acaba?Bir anda kafasında hahh şimdi bu da döner eskisine o kadar saydık sövdük diye aklından geçirip o da adam olsaydıyı sonunda da sesli şekilde adam olsun demiş olabilir