Olmuyorsa kiralaKizlar bu sevgili konusunu kafaya takmaya cok basladim napicam ben birde sevgilim olur mu sizce?
başladım mı? kız sen bununla yatıp bununla kalkıyosun zaten son 5 senedirKizlar bu sevgili konusunu kafaya takmaya cok basladim napicam ben birde sevgilim olur mu sizce?
Sizce neden olmuyor bunu kendinize sorun cevabı sizde ayrıca beklemekle olmuyor sizde çok istiyorsanız girişken olacaksınızKizlar bu sevgili konusunu kafaya takmaya cok basladim napicam ben birde sevgilim olur mu sizce?
ah ya kıyamam çok gençsin galiba. elbette olucak hiç endişenme, aşklar yaşıcaksın bazen hayal kırıklığı olucak bazen 'evet doğru kişği bu' diceksin. daha yaşayacağın çok şey var kuzumKizlar bu sevgili konusunu kafaya takmaya cok basladim napicam ben birde sevgilim olur mu sizce?
Umarim canim 25 yasindayim :)ah ya kıyamam çok gençsin galiba. elbette olucak hiç endişenme, aşklar yaşıcaksın bazen hayal kırıklığı olucak bazen 'evet doğru kişği bu' diceksin. daha yaşayacağın çok şey var kuzum
Nasıl bir çevren var? Günlerin nerede geçiyor genelde? Vs. bunları bilmeden nasıl yorum yapalım? Evden dışarı çıkmayan biriysen olmaz örneğin.Kizlar bu sevgili konusunu kafaya takmaya cok basladim napicam ben birde sevgilim olur mu sizce?
Okuyor musun? Çalışıyor musun?Umarim canim 25 yasindayim :)
Evdeyim okulu bekliyorumOkuyor musun? Çalışıyor musun?
Herhangi bir gelisme yokAsosyal olabilirsin belkide. O günden bugune bir gelişme var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?