Erkek arkadaş

love işlerini pek önemsiyorsun
her şey kader kısmet akışına bırak

Sosyal çevreniz geniş olmadığı için sevgiliniz olmuyordur. Herkesin bir alıcısı var fakat o kişi ile aynı ortamda olmak binde bir ihtimal olabiliyor. Arkadaş edinme app'lerini kullanarak bir süre birileri ile görüşerek şansınızı deneyebilirsiniz.

Lütfen artık buraya sormayı bırakın,biz size yoktan var edemeyiz ki.Olmuyorsa Allahın bir bildiği vardır..Siz buraya yazınca biz size bir sevgili yapmış olmuyoruz ya da sevgili bulmanızı kolaylaştırmış olmuyoruz Allah’a bırakın buraya yazmayı bırakın artık.

Akışına birak takma kafaya hayırlısı neyse o çıksın karşıma de

Şaka mı ya. Daha ne sıkıntılar görcez burda. Allah başka dert vermesin

Kizlar bu sevgili konusunu kafaya takmaya cok basladim napicam ben birde sevgilim olur mu sizce?
ah ya kıyamam çok gençsin galiba. elbette olucak hiç endişenme, aşklar yaşıcaksın bazen hayal kırıklığı olucak bazen 'evet doğru kişği bu' diceksin. daha yaşayacağın çok şey var kuzum

Diğer arkadaşlarda dedi. Biraz evden çık. Sosyalleşme adına birseyler yapmayı dene. Birkaç arkadaşınla program yapın gezinti adına. İnstagram Facebook kullanıyor musun bilmiyorum instagramda resim bakmayı bırakıp yeni resimler ekle biraz farkına varsınlar senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…